RacerX Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Sose késő újabb spotot kiadni: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Ebbe már beletették a kritikai sikert is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. (szerkesztve) A trailereket végignézve szinte félelmetes, hogy mennyi jelenet nem került be végül a filmbe Remélem a régóta toborzós (egyik szpotban már harcolós) szöveg is kikerült. Szerkesztve: 2016. December 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Remélem a régóta toborzós (egyik szpotban már harcolós) szöveg is kikerült. Örülhetsz, mert nincs benne, más van helyette, jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Yes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. És most kezdhetek drukkolni azért, hogy jól emlékszem, és tényleg nem maradt benne. A toborzással tuti nem hangzik el, a harccal már nem vagyok biztos (az az igazság, hogy a sportokban sem tűnt fel a csere). Ha benne is maradt, akkor elsikkadt abban a jelenetben, ahol ezt magyarázta Andor. De szerintem benne sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Különösebb jelentőséget amúgy nem tulajdonítok neki. Nem is vágom igazán miért hánytorgattam fel azt a témát. Jobban belegondolva nem nagy ügy ha benne van. Csak annak a mondatnak a "rekedtes" kimondásával van bajom de az akár meg is változhatott. De azt is kibírom ha nem. A szinkronban meg eleve nem számít. Még nem tudom hogy úgy vagy eredetiben nézem-e többször. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Ami nekem nagyon hiányzott még a filmből a spot alapján az a "Good! Good." helyeselés. Azt már a film előtt is többször felidéztem magamban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Beraknád azt a részt mert nekem még mindig nem rémlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Donát "-Good. -Good."-ja a 40. másodpercnél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Beraknád azt a részt mert nekem még mindig nem rémlik. Az első trailerben volt (0:39-0:40): http://www.youtube.com/watch?v=frdj1zb9sMY Na, hát ezért megérte keresnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Annyi kimaradt jelenet van a filmben, hogy abból mégegyszer össze lehetne rakni, és teljesen más lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Annyi kimaradt jelenet van a filmben, hogy abból mégegyszer össze lehetne rakni, és teljesen más lenne Kb. Egyet-kettőt nagyon hiányolok, mert igencsak megkedveltem őket sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Már látom. Ez annyira nekem nem hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. (szerkesztve) Egy kicsit vicces, hogy a SW facebook oldalán most kijött promó videóban még mindig vannak olyan jelenetek, amik nincsenek benne a filmben Szerkesztve: 2016. December 20. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Azért az milyen gáz hogy kiadnak egy 46. spotott is miután már a film megy a moziban és még mindig van benne olyan jelenet ami nincs a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Azért az milyen gáz hogy kiadnak egy 46. spotott is miután már a film megy a moziban és még mindig van benne olyan jelenet ami nincs a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Pár új spot egybe vágva. Talán még nem voltak itt. Legalábbis nem mind. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Nagyon fáintos összeállítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Gifben kéne megcsinálni, de úgy most nem tudom... mindenesetre a leírt szövegről mindig a fórumos zh-zók, pót zh-zók, pót-pót zh-zók jutnak az eszembe (ha már állandóan ide írogattak ), úgyhogy nekik küldöm sok szeretettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Hát kb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. mindenesetre a leírt szövegről mindig a fórumos zh-zók, pót zh-zók, pót-pót zh-zók jutnak az eszembe (ha már állandóan ide írogattak ), úgyhogy nekik küldöm sok szeretettel. Akinek inge... annak biztosan mantra lesz belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Tegnapelőtt végeztem idénre a vizsgáimmal, de azért köszi, jövőre így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.