Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Director itt minden bizonnyal a pozícióját jelöli, szerintem ki lehet hagyni a topik címéből. :)

Egyébként én ettől a karaktertől sokat várok, ez az uniformis a köpennyel és a fekete kesztyűvel eszméletlen. Nagyon kíváncsi leszek.

Hozzászólás ideje:

Thrawn miatt hittem azt az első képek után, hogy egy főadmirálist ismerhetünk meg a személyében (a régi EU-ban egyazon időben mindig 12-en viselték ezt a rendfokozatot). Akárhogy is, így is kemény ellenfél lesz.

Hozzászólás ideje:

A film egyik legígéretesebb szereplője. Csodálom, hogy a topikja csak ilyen kevés hozzászólást generált.... :P:roll::?:hmm:

Hozzászólás ideje:

"Szóval ha nem tévedek te vagy a fő f@sz, és azok ott két oldalt a golyóid. Két féle golyó létezik, a bátor bika golyó és a löttyent kis b*zi golyó" by Tony

14034886_1153512954691652_5681719637067577658_n.jpg?oh=d3f17dd2ebc6d019e0c71e49ad1a1b19&oe=58104D8F

Hozzászólás ideje:

Akarhanyszor nezem a trailert mindig Ő rajta gondolkozom el leginkabb (meg a szellemkutyan):).Mar most kedvenc karakterem....remelem brutal lesz!

Csak most nezem,hogy kutato tiszt....wtf???

Hozzászólás ideje:

Nem tartom kizártnak hogy különféle fegyverkísérleteket végeznek civileken a vezetésével. :evil:

Hozzászólás ideje:

Nekem annak a pofának a ténykedése totál kiesett (ha láttam egyáltalán) de ha olyanokat művelt akkor esetleg. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Galen Erso topikban olvastam, hogy Krennic-nek a Halálcsillag építésében mekkora fontos szerepe volt, már a Régi köztársasági érában is. Kíváncsi vagyok, hogy Palpatine főkancellár, mit látott egy 25 éves (Klónok támadása idején), vagy 28 éves (Sith-ek bosszúja idején) fiatalemberben, hogy ekkora hatalommal ruházta fel az akkor még tejfelesszájú Krennic-et. Viszonyítási alap, hogy Ben Mendelsohn a forgatás alatt volt 45-47 éves.

• 3 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az EP4-et nézve feltűnt, hogy van egy üres szék a Halálcsillag konferenciatermében. :D Talán Krennic ült volna ott, ha nem szakad szét atomjaira pár nappal korábban? :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ben Mendelsohn zseniálisan hozza a karrierista Birodalmi tisztet! Ahogy beszél, a gesztusai…remek, remek!

Végre egy olyan szereplőt kapunk a Birodalom részéről, aki nem fél kinyilvánítani a véleményét. Eddig szinte mindenki maga alá rakott egy csomagot, ha a Vaderrel vagy Tarkinnal kellett beszélni. Krennick nem ilyen, és ebben rejlik a karakter erőssége. Az egyik legjobb jelenet, amikor egy rakás Birodalmi tiszt előtt leordítja Tarkin fejét, amiért nem őt nevezte ki az űrállomás parancsnokává. Néha igazi eszelős módjára viselkedik a fickó, mint pl. Galen halála előtti beszélgetésben. Igazi törtető alak, de csak szeretne az Uralkodó sleppjébe tartozni. Sajnos a ranglétrán sose léphetett arra a szintre, amire vágyott. Krennic tragédiája, hogy ezt nem tudhatta. Ironikus módon halálával Tarkin a saját sírját is megásta. Hatalmas hiba volt így megválni az igazgatótól.

Hozzászólás ideje:

Ben Mendelsohn zseniálisan hozza a karrierista Birodalmi tisztet! Ahogy beszél, a gesztusai…remek, remek!

Végre egy olyan szereplőt kapunk a Birodalom részéről, aki nem fél kinyilvánítani a véleményét. Eddig szinte mindenki maga alá rakott egy csomagot, ha a Vaderrel vagy Tarkinnal kellett beszélni. Krennick nem ilyen, és ebben rejlik a karakter erőssége.

Ki is nyírja a Birodalom, ami rámutat, miért nem látunk ilyen karakterből többet. :D Bár azért Motti sem tartott sem Vadertől, sem Tarkintól.

Hozzászólás ideje:

Az egyik legjobb jelenet, amikor egy rakás Birodalmi tiszt előtt leordítja Tarkin fejét, amiért nem őt nevezte ki az űrállomás parancsnokává.

Ez a legjobb Krennic jelenetei közül. Láthatóan amúgy is a begyében van Tarkin, de itt elszakadt nála a cérna.

Viszont szerintem Vadertől tartott. Amikor beszél vele, hallani, hogy bizonytalanodik el, és szinte remeg a hangja. Persze azért neki is visszaszól, ami jelzi, hogy tökös a csávó. Csak aztán kicsit belé fojtották a szót. :)

Hozzászólás ideje:

A nyakmasszázs miatt viszont tuti hogy már ő sem lett volna olyan tökös a nagyúrral szemben ha újra összefuthatott volna vele.

Hozzászólás ideje:

Amúgy hogy lesett már Vader apánk után. Mintha máris azon törte volna a fejét hogy hogyan cseszhetne ki a nagyúrral. Nekem egyáltalán nem tűnt beijedtnek. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem is úgy tűnt mintha mosolyra húzta volna akkor a száját. Talán máris új cselszövésen ügyködött magában.

De az is lehet hogy mazochista volt és örült a feje hogy valaki bántotta. ::D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.