Jump to content

Orson Krennic

Recommended Posts

A Director itt minden bizonnyal a pozícióját jelöli, szerintem ki lehet hagyni a topik címéből. :)

Egyébként én ettől a karaktertől sokat várok, ez az uniformis a köpennyel és a fekete kesztyűvel eszméletlen. Nagyon kíváncsi leszek.

• 2 weeks later...

A Galen Erso topikban olvastam, hogy Krennic-nek a Halálcsillag építésében mekkora fontos szerepe volt, már a Régi köztársasági érában is. Kíváncsi vagyok, hogy Palpatine főkancellár, mit látott egy 25 éves (Klónok támadása idején), vagy 28 éves (Sith-ek bosszúja idején) fiatalemberben, hogy ekkora hatalommal ruházta fel az akkor még tejfelesszájú Krennic-et. Viszonyítási alap, hogy Ben Mendelsohn a forgatás alatt volt 45-47 éves.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ben Mendelsohn zseniálisan hozza a karrierista Birodalmi tisztet! Ahogy beszél, a gesztusai…remek, remek!

Végre egy olyan szereplőt kapunk a Birodalom részéről, aki nem fél kinyilvánítani a véleményét. Eddig szinte mindenki maga alá rakott egy csomagot, ha a Vaderrel vagy Tarkinnal kellett beszélni. Krennick nem ilyen, és ebben rejlik a karakter erőssége. Az egyik legjobb jelenet, amikor egy rakás Birodalmi tiszt előtt leordítja Tarkin fejét, amiért nem őt nevezte ki az űrállomás parancsnokává. Néha igazi eszelős módjára viselkedik a fickó, mint pl. Galen halála előtti beszélgetésben. Igazi törtető alak, de csak szeretne az Uralkodó sleppjébe tartozni. Sajnos a ranglétrán sose léphetett arra a szintre, amire vágyott. Krennic tragédiája, hogy ezt nem tudhatta. Ironikus módon halálával Tarkin a saját sírját is megásta. Hatalmas hiba volt így megválni az igazgatótól.

Ben Mendelsohn zseniálisan hozza a karrierista Birodalmi tisztet! Ahogy beszél, a gesztusai…remek, remek!

Végre egy olyan szereplőt kapunk a Birodalom részéről, aki nem fél kinyilvánítani a véleményét. Eddig szinte mindenki maga alá rakott egy csomagot, ha a Vaderrel vagy Tarkinnal kellett beszélni. Krennick nem ilyen, és ebben rejlik a karakter erőssége.

Ki is nyírja a Birodalom, ami rámutat, miért nem látunk ilyen karakterből többet. :D Bár azért Motti sem tartott sem Vadertől, sem Tarkintól.

Az egyik legjobb jelenet, amikor egy rakás Birodalmi tiszt előtt leordítja Tarkin fejét, amiért nem őt nevezte ki az űrállomás parancsnokává.

Ez a legjobb Krennic jelenetei közül. Láthatóan amúgy is a begyében van Tarkin, de itt elszakadt nála a cérna.

Viszont szerintem Vadertől tartott. Amikor beszél vele, hallani, hogy bizonytalanodik el, és szinte remeg a hangja. Persze azért neki is visszaszól, ami jelzi, hogy tökös a csávó. Csak aztán kicsit belé fojtották a szót. :)

A nyakmasszázs miatt viszont tuti hogy már ő sem lett volna olyan tökös a nagyúrral szemben ha újra összefuthatott volna vele.

Amúgy hogy lesett már Vader apánk után. Mintha máris azon törte volna a fejét hogy hogyan cseszhetne ki a nagyúrral. Nekem egyáltalán nem tűnt beijedtnek. :D

Nekem is úgy tűnt mintha mosolyra húzta volna akkor a száját. Talán máris új cselszövésen ügyködött magában.

De az is lehet hogy mazochista volt és örült a feje hogy valaki bántotta. ::D