Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. (szerkesztve) Birodalmi kutatótiszt akinek nagy szerepe van abban, hogy megépülhetett a Halálcsillag. Orson Krennic Szerkesztve: 2017. Október 20. - Dzséjt Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. A Director itt minden bizonnyal a pozícióját jelöli, szerintem ki lehet hagyni a topik címéből. Egyébként én ettől a karaktertől sokat várok, ez az uniformis a köpennyel és a fekete kesztyűvel eszméletlen. Nagyon kíváncsi leszek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Nagyon hasonlít az egyenruhája Thrawn és Yularen öltözékére. Érdekes, hogy kutató tisztnek van leírva. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Thrawn miatt hittem azt az első képek után, hogy egy főadmirálist ismerhetünk meg a személyében (a régi EU-ban egyazon időben mindig 12-en viselték ezt a rendfokozatot). Akárhogy is, így is kemény ellenfél lesz. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. A film egyik legígéretesebb szereplője. Csodálom, hogy a topikja csak ilyen kevés hozzászólást generált.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Talán mert kb. ő a legtitokzatosabb. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. "Szóval ha nem tévedek te vagy a fő f@sz, és azok ott két oldalt a golyóid. Két féle golyó létezik, a bátor bika golyó és a löttyent kis b*zi golyó" by Tony Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Lehetne már jövőhét csütörtök. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Ej de alattomos képet vág. Szívesen megküldeném őkelmét egy sörétessel. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Akarhanyszor nezem a trailert mindig Ő rajta gondolkozom el leginkabb (meg a szellemkutyan).Mar most kedvenc karakterem....remelem brutal lesz! Csak most nezem,hogy kutato tiszt....wtf??? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Nem tartom kizártnak hogy különféle fegyverkísérleteket végeznek civileken a vezetésével. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Mivel a Halálcsillag egy kísérleti fegyver, ezért helyénvaló, hogy az egész projekt kivitelezéséért felelős személy valamilyen tudományos ranggal rendelkezzen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Nem tartom kizártnak hogy különféle fegyverkísérleteket végeznek civileken a vezetésével. Lok Durd 2? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Nekem annak a pofának a ténykedése totál kiesett (ha láttam egyáltalán) de ha olyanokat művelt akkor esetleg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. TCW első évada. Azt még talán Te is láttad. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Az első két szezont láttam de nem sok maradt meg mostanra belőlük. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 2. A Galen Erso topikban olvastam, hogy Krennic-nek a Halálcsillag építésében mekkora fontos szerepe volt, már a Régi köztársasági érában is. Kíváncsi vagyok, hogy Palpatine főkancellár, mit látott egy 25 éves (Klónok támadása idején), vagy 28 éves (Sith-ek bosszúja idején) fiatalemberben, hogy ekkora hatalommal ruházta fel az akkor még tejfelesszájú Krennic-et. Viszonyítási alap, hogy Ben Mendelsohn a forgatás alatt volt 45-47 éves. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Az EP4-et nézve feltűnt, hogy van egy üres szék a Halálcsillag konferenciatermében. Talán Krennic ült volna ott, ha nem szakad szét atomjaira pár nappal korábban? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Legyen úgy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Ben Mendelsohn zseniálisan hozza a karrierista Birodalmi tisztet! Ahogy beszél, a gesztusai…remek, remek! Végre egy olyan szereplőt kapunk a Birodalom részéről, aki nem fél kinyilvánítani a véleményét. Eddig szinte mindenki maga alá rakott egy csomagot, ha a Vaderrel vagy Tarkinnal kellett beszélni. Krennick nem ilyen, és ebben rejlik a karakter erőssége. Az egyik legjobb jelenet, amikor egy rakás Birodalmi tiszt előtt leordítja Tarkin fejét, amiért nem őt nevezte ki az űrállomás parancsnokává. Néha igazi eszelős módjára viselkedik a fickó, mint pl. Galen halála előtti beszélgetésben. Igazi törtető alak, de csak szeretne az Uralkodó sleppjébe tartozni. Sajnos a ranglétrán sose léphetett arra a szintre, amire vágyott. Krennic tragédiája, hogy ezt nem tudhatta. Ironikus módon halálával Tarkin a saját sírját is megásta. Hatalmas hiba volt így megválni az igazgatótól. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Ben Mendelsohn zseniálisan hozza a karrierista Birodalmi tisztet! Ahogy beszél, a gesztusai…remek, remek! Végre egy olyan szereplőt kapunk a Birodalom részéről, aki nem fél kinyilvánítani a véleményét. Eddig szinte mindenki maga alá rakott egy csomagot, ha a Vaderrel vagy Tarkinnal kellett beszélni. Krennick nem ilyen, és ebben rejlik a karakter erőssége. Ki is nyírja a Birodalom, ami rámutat, miért nem látunk ilyen karakterből többet. Bár azért Motti sem tartott sem Vadertől, sem Tarkintól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Motti valóban beszólt Vadernek, de nyilván többet nem tette. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Az egyik legjobb jelenet, amikor egy rakás Birodalmi tiszt előtt leordítja Tarkin fejét, amiért nem őt nevezte ki az űrállomás parancsnokává. Ez a legjobb Krennic jelenetei közül. Láthatóan amúgy is a begyében van Tarkin, de itt elszakadt nála a cérna. Viszont szerintem Vadertől tartott. Amikor beszél vele, hallani, hogy bizonytalanodik el, és szinte remeg a hangja. Persze azért neki is visszaszól, ami jelzi, hogy tökös a csávó. Csak aztán kicsit belé fojtották a szót. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Igen, Vader kastélyában már nem olyan vehemens de még ott is képes követelőzni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. A nyakmasszázs miatt viszont tuti hogy már ő sem lett volna olyan tökös a nagyúrral szemben ha újra összefuthatott volna vele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Belőle simán kinézem, bár nem valószínű. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Amúgy hogy lesett már Vader apánk után. Mintha máris azon törte volna a fejét hogy hogyan cseszhetne ki a nagyúrral. Nekem egyáltalán nem tűnt beijedtnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Mintha mosolygott is volna. Nagy arc ez a Krennic igazgató. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Nekem is úgy tűnt mintha mosolyra húzta volna akkor a száját. Talán máris új cselszövésen ügyködött magában. De az is lehet hogy mazochista volt és örült a feje hogy valaki bántotta. : Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.