Jump to content

Saw Gerrera

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Egy Pop-os játékfigura azt sugallja hogy Gerrerának mű a jobb lába. Nagyon benne lehetett a bizniszben az ipse.

Gyönyörű darab! :P

Egyébként sanszos a bal kar is. Általában a ha kesztyű van rajta, az az sw-ban robotkart takar.

Edited by csoli1138

A műkéz lehetősége bennem is felmerült de tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki. Ahhoz nekem túl bizonytalan.

Azért érdekes öltözet. Olyan, mint egy páncél/szkafander ötvözet, de az ép láb kb. szandálban van. :D

És ebből kiindulva, ha a lába nem fázik akkor a keze sem, ergo robotkéz lesz az! ;)

Edited by csoli1138

De az is lehet, hogy csak durván sérült, mondjuk igencsak megégett, ezért rejti el. Persze, nem ez az általános jelenség az SW-ben, de nem kizárható még így sem.

Azért arra kíváncsi vagyok, miért változtatták meg ilyen jelentősen Saw fizimiskáját. A teaserben (mint itt a figurán) sokkal lerobbantabbnak tűnt, mint később. Vajon magában a karakterben történt változás, vagy ez az átformálódás a filmben is benne lesz? Én az előbbire tippelek, szerintem koncepcióváltás történt - megkockáztatom, előbb létezett a karakter, csak aztán kitalálták, hogy legyen az Saw, és ezért kicsit jobb bőrbe hozták.

De az is lehet, hogy csak durván sérült, mondjuk igencsak megégett, ezért rejti el. Persze, nem ez az általános jelenség az SW-ben, de nem kizárható még így sem.

Azért arra kíváncsi vagyok, miért változtatták meg ilyen jelentősen Saw fizimiskáját. A teaserben (mint itt a figurán) sokkal lerobbantabbnak tűnt, mint később. Vajon magában a karakterben történt változás, vagy ez az átformálódás a filmben is benne lesz? Én az előbbire tippelek, szerintem koncepcióváltás történt - megkockáztatom, előbb létezett a karakter, csak aztán kitalálták, hogy legyen az Saw, és ezért kicsit jobb bőrbe hozták.

Én azt gondoltam, hogy a filmben is benne lesz a változás.

Sanszosnak érzem hogy az egyik kinézete flashback-ben lesz.

Azért érdekes öltözet. Olyan, mint egy páncél/szkafander ötvözet, de az ép láb kb. szandálban van. :D

És ebből kiindulva, ha a lába nem fázik akkor a keze sem, ergo robotkéz lesz az! ;)

Én is lehetségesnek tartom hogy sérülés miatt van a bal kezén kesztyű. Talán a koszolódás és a sérülések elkerülése miatt a műlábára is húz olykor valamit.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...