Ody Mandrell Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited ) Szóval a jó öreg Saw a Jedha -n bujkál? Saw Gerrera Edited October 20, 2017 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Lázadó szélsőségeseket vezet? Vagyis ebben a filmben lehet hogy nem minden lázadó lesz automatikusan jófiú Ez ígéretesen hangzik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 (edited ) Kallus is célzott rá (ha emlékszel ), hogy Gerrera gerillái között már régen is nagyon durva arcok voltak. Edited August 10, 2016 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Tetszik ez az irány. Egy Saga filmben kifejezetten fura lenne, de egy spin-off pont arra jó hogy árnyalja és más szemszögből is megmutassa a mítoszt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Visszautalnék megint csak Kallus -ra. Amit elmesélt, hogy miként jártak anno az Onderonon....ha itt ilyet is be mernének vállalni akkor az kemény lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Igazából az lenne nagyon durva, ha azt az emlegetett lasat lázadót megismernénk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Erre kevés esélyt látok, de hátha. Egyre inkább úgy érzem, hogy Rebels karakter is lesz a filmben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 A masik kerdes nalam (is) Ő. Nagyon kivancsi vagyok ra,hogy ki is o es honnan...stb.!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 21, 2016 Author Share Posted August 21, 2016 Azt, hogy kis ő meg honnan már tudjuk régen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Egy Pop-os játékfigura azt sugallja hogy Gerrerának mű a jobb lába. Nagyon benne lehetett a bizniszben az ipse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 (edited ) Egy Pop-os játékfigura azt sugallja hogy Gerrerának mű a jobb lába. Nagyon benne lehetett a bizniszben az ipse. Gyönyörű darab! Egyébként sanszos a bal kar is. Általában a ha kesztyű van rajta, az az sw-ban robotkart takar. Edited September 27, 2016 by csoli1138 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 A műkéz lehetősége bennem is felmerült de tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki. Ahhoz nekem túl bizonytalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 (edited ) A műkéz lehetősége bennem is felmerült de tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki. Ahhoz nekem túl bizonytalan. Azért érdekes öltözet. Olyan, mint egy páncél/szkafander ötvözet, de az ép láb kb. szandálban van. És ebből kiindulva, ha a lába nem fázik akkor a keze sem, ergo robotkéz lesz az! Edited September 28, 2016 by csoli1138 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 De az is lehet, hogy csak durván sérült, mondjuk igencsak megégett, ezért rejti el. Persze, nem ez az általános jelenség az SW-ben, de nem kizárható még így sem. Azért arra kíváncsi vagyok, miért változtatták meg ilyen jelentősen Saw fizimiskáját. A teaserben (mint itt a figurán) sokkal lerobbantabbnak tűnt, mint később. Vajon magában a karakterben történt változás, vagy ez az átformálódás a filmben is benne lesz? Én az előbbire tippelek, szerintem koncepcióváltás történt - megkockáztatom, előbb létezett a karakter, csak aztán kitalálták, hogy legyen az Saw, és ezért kicsit jobb bőrbe hozták. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 De az is lehet, hogy csak durván sérült, mondjuk igencsak megégett, ezért rejti el. Persze, nem ez az általános jelenség az SW-ben, de nem kizárható még így sem. Azért arra kíváncsi vagyok, miért változtatták meg ilyen jelentősen Saw fizimiskáját. A teaserben (mint itt a figurán) sokkal lerobbantabbnak tűnt, mint később. Vajon magában a karakterben történt változás, vagy ez az átformálódás a filmben is benne lesz? Én az előbbire tippelek, szerintem koncepcióváltás történt - megkockáztatom, előbb létezett a karakter, csak aztán kitalálták, hogy legyen az Saw, és ezért kicsit jobb bőrbe hozták. Én azt gondoltam, hogy a filmben is benne lesz a változás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Azt mondták a Celebration panelen, hogy mindkét ismert kinézetében látni fogjuk a filmben is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Na, az frankó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Sanszosnak érzem hogy az egyik kinézete flashback-ben lesz. Azért érdekes öltözet. Olyan, mint egy páncél/szkafander ötvözet, de az ép láb kb. szandálban van. És ebből kiindulva, ha a lába nem fázik akkor a keze sem, ergo robotkéz lesz az! De az is lehet, hogy csak durván sérült, mondjuk igencsak megégett, ezért rejti el. Persze, nem ez az általános jelenség az SW-ben, de nem kizárható még így sem. Én is lehetségesnek tartom hogy sérülés miatt van a bal kezén kesztyű. Talán a koszolódás és a sérülések elkerülése miatt a műlábára is húz olykor valamit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Azt mondták a Celebration panelen, hogy mindkét ismert kinézetében látni fogjuk a filmben is. Akkor erről ennyit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 Saw bázisa. Kemény lehet a csávó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Ennek a csávónak azért szerintem kicsit megroggyant az elméje az állandó háborúskodás alatt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Durva. Meglátjuk mennyi lesz ebből a filmben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 A leírás is elég durva. A koponyák meg.... Nem tudom bevállalják-e a filmben ezt. Egyébként érdekes, hogy itt még kopaszon van ábrázolva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Tisztára a párizsi katakombákat idézi a búvóhely berendezése. Valami tényleg elpattant "odabent". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2016 Author Share Posted December 2, 2016 (edited ) Szerintem a felső képen nézi ahogy lő a Halálcsillag. Valószínűleg akkor is fog meghalni. Edited December 2, 2016 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Remélem nem hal meg a filmben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Szerintem a felső képen nézi ahogy lő a Halálcsillag. Valószínűleg akkor is fog meghalni. Az azért mekkora lenne. Egy TCW-s karaktert a Halálcsillag öl meg egy mozifilmben. Ezt is megérni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2016 Author Share Posted December 2, 2016 A kör bezárulna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts