Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. (szerkesztve) Szóval a jó öreg Saw a Jedha -n bujkál? Saw Gerrera Szerkesztve: 2017. Október 20. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Lázadó szélsőségeseket vezet? Vagyis ebben a filmben lehet hogy nem minden lázadó lesz automatikusan jófiú Ez ígéretesen hangzik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. (szerkesztve) Kallus is célzott rá (ha emlékszel ), hogy Gerrera gerillái között már régen is nagyon durva arcok voltak. Szerkesztve: 2016. Augusztus 10. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Tetszik ez az irány. Egy Saga filmben kifejezetten fura lenne, de egy spin-off pont arra jó hogy árnyalja és más szemszögből is megmutassa a mítoszt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Visszautalnék megint csak Kallus -ra. Amit elmesélt, hogy miként jártak anno az Onderonon....ha itt ilyet is be mernének vállalni akkor az kemény lenne. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Igazából az lenne nagyon durva, ha azt az emlegetett lasat lázadót megismernénk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Erre kevés esélyt látok, de hátha. Egyre inkább úgy érzem, hogy Rebels karakter is lesz a filmben. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. A masik kerdes nalam (is) Ő. Nagyon kivancsi vagyok ra,hogy ki is o es honnan...stb.!? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Azt, hogy kis ő meg honnan már tudjuk régen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Egy Pop-os játékfigura azt sugallja hogy Gerrerának mű a jobb lába. Nagyon benne lehetett a bizniszben az ipse. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. (szerkesztve) Egy Pop-os játékfigura azt sugallja hogy Gerrerának mű a jobb lába. Nagyon benne lehetett a bizniszben az ipse. Gyönyörű darab! Egyébként sanszos a bal kar is. Általában a ha kesztyű van rajta, az az sw-ban robotkart takar. Szerkesztve: 2016. Szeptember 27. - csoli1138 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 27. A műkéz lehetősége bennem is felmerült de tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki. Ahhoz nekem túl bizonytalan. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. (szerkesztve) A műkéz lehetősége bennem is felmerült de tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki. Ahhoz nekem túl bizonytalan. Azért érdekes öltözet. Olyan, mint egy páncél/szkafander ötvözet, de az ép láb kb. szandálban van. És ebből kiindulva, ha a lába nem fázik akkor a keze sem, ergo robotkéz lesz az! Szerkesztve: 2016. Szeptember 28. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. De az is lehet, hogy csak durván sérült, mondjuk igencsak megégett, ezért rejti el. Persze, nem ez az általános jelenség az SW-ben, de nem kizárható még így sem. Azért arra kíváncsi vagyok, miért változtatták meg ilyen jelentősen Saw fizimiskáját. A teaserben (mint itt a figurán) sokkal lerobbantabbnak tűnt, mint később. Vajon magában a karakterben történt változás, vagy ez az átformálódás a filmben is benne lesz? Én az előbbire tippelek, szerintem koncepcióváltás történt - megkockáztatom, előbb létezett a karakter, csak aztán kitalálták, hogy legyen az Saw, és ezért kicsit jobb bőrbe hozták. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. De az is lehet, hogy csak durván sérült, mondjuk igencsak megégett, ezért rejti el. Persze, nem ez az általános jelenség az SW-ben, de nem kizárható még így sem. Azért arra kíváncsi vagyok, miért változtatták meg ilyen jelentősen Saw fizimiskáját. A teaserben (mint itt a figurán) sokkal lerobbantabbnak tűnt, mint később. Vajon magában a karakterben történt változás, vagy ez az átformálódás a filmben is benne lesz? Én az előbbire tippelek, szerintem koncepcióváltás történt - megkockáztatom, előbb létezett a karakter, csak aztán kitalálták, hogy legyen az Saw, és ezért kicsit jobb bőrbe hozták. Én azt gondoltam, hogy a filmben is benne lesz a változás. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Azt mondták a Celebration panelen, hogy mindkét ismert kinézetében látni fogjuk a filmben is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Na, az frankó. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Sanszosnak érzem hogy az egyik kinézete flashback-ben lesz. Azért érdekes öltözet. Olyan, mint egy páncél/szkafander ötvözet, de az ép láb kb. szandálban van. És ebből kiindulva, ha a lába nem fázik akkor a keze sem, ergo robotkéz lesz az! De az is lehet, hogy csak durván sérült, mondjuk igencsak megégett, ezért rejti el. Persze, nem ez az általános jelenség az SW-ben, de nem kizárható még így sem. Én is lehetségesnek tartom hogy sérülés miatt van a bal kezén kesztyű. Talán a koszolódás és a sérülések elkerülése miatt a műlábára is húz olykor valamit. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Azt mondták a Celebration panelen, hogy mindkét ismert kinézetében látni fogjuk a filmben is. Akkor erről ennyit! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Saw bázisa. Kemény lehet a csávó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Ennek a csávónak azért szerintem kicsit megroggyant az elméje az állandó háborúskodás alatt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Durva. Meglátjuk mennyi lesz ebből a filmben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 17. A leírás is elég durva. A koponyák meg.... Nem tudom bevállalják-e a filmben ezt. Egyébként érdekes, hogy itt még kopaszon van ábrázolva. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Tisztára a párizsi katakombákat idézi a búvóhely berendezése. Valami tényleg elpattant "odabent". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 2. (szerkesztve) Szerintem a felső képen nézi ahogy lő a Halálcsillag. Valószínűleg akkor is fog meghalni. Szerkesztve: 2016. December 2. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Remélem nem hal meg a filmben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Szerintem a felső képen nézi ahogy lő a Halálcsillag. Valószínűleg akkor is fog meghalni. Az azért mekkora lenne. Egy TCW-s karaktert a Halálcsillag öl meg egy mozifilmben. Ezt is megérni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 2. A kör bezárulna. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.