Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Köszi Obi1!! De jó, hogy itt mindenki tud mindent. Szívesen Ody.Ha kell diktálom a lotto számokat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. (szerkesztve) Ugyanígy csinálom, erre rájöttem, kicsit nehezen de igen. Utolsó két másodpercről eltűnik a hang. Az valahogy elkőbb levágódik. Utolsó másodpercek ilyen némák Azért köszi. Hm... amióta felhoztad ezt a problémát, nálam is jelentkezett az ep1-2-nél Mondjuk én eddig hanggal nem dolgoztam, mert azt külön vágom rá, de a probléma okát nem értem. Talán codec... hm... Kudar: Szerkesztve: 2006. Június 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Kudar: Köszi szépen. Jól esik! Obi1: A lottószámok nekem is jöhetnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. (szerkesztve) Köszi szépen. Jól esik! Obi1: A lottószámok nekem is jöhetnek Akkor ezt játszd meg hatos lotton: 4 8 15 16 23 42 Szerkesztve: 2006. Június 5. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. OFF És ha valaki megnyeri a főnyereményt az ajánlott számokkal, az kiviszi a bandát a Celebrationra jövő májusban ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. (szerkesztve) Akkor ezt játszd meg hatos lotton:4 8 15 16 23 42 Akkor a látomásodban azt is látod mi lesz ha nem jönnek be ezek a számok? - fájdalom, szenvedés... - És ha valaki megnyeri a főnyereményt az ajánlott számokkal, az kiviszi a bandát a Celebrationra jövő májusban Megbeszéltük! De vki más játsza meg, mert én nem lottózom... Szerkesztve: 2006. Június 5. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Szeretnék megosztani veletek egy kis videot! Egyik Gimis haverom csinálta, azt hiszem 3D Studio Max-al. Címe: School Wars A mi sulink felrobbantásáról szól :D Elég rövid. 2001-ben készült. Második résznek van trailere , de sajnos sosem készült el, mert a készítő öngyilkos lett. Én láttam félkészen, szuperül nézett ki például a víz alatti repülés. Ennek a másodiknak még annyi érdekessége van, hogy én terveztem az aranyszínű gépet. Nagyon büszke voltam rá mikor készhez kaptam a trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Kudarmubat: Már megint nagyon jók a rajzok! (Végre le tudtam tölteni őket... Én a tüzesre szavaznék. Lokatelli: jók, csak a zenét kellett volna jobban kiválasztania/vágnia, mert ez nem passzol nagyon a képekhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Lokatelli: jók, csak a zenét kellett volna jobban kiválasztania/vágnia, mert ez nem passzol nagyon a képekhez. Egyetértek. Az űrhajót is sokat mutatja, feleslegesen. Nagyon látszik, hogy az effekt hatásokra mentek rá. Persze ettől független jó ki múvi, hisz magyar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Kudarmubat: Már megint nagyon jók a rajzok! (Végre le tudtam tölteni őket... Én a tüzesre szavaznék. Lokatelli: jók, csak a zenét kellett volna jobban kiválasztania/vágnia, mert ez nem passzol nagyon a képekhez. Köszi szépen Zoli! és a szavazatot is. Már kezdek megbarátkozni azzal a tűzzel! lokatelli: Nekem is nagyon tetszenek a videók, csak tényleg kéne alá valami ütős zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Hmm...Hát készült egy új rajzom. Hope u like it: ArcAngel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Bravo kudar! Ezeket a rajzokat milyen technikával készíted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Jó rajz Ha nem sértelek meg a kérdéssel, az alak mögött mi az a valami? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Bravo kudar! Ezeket a rajzokat milyen technikával készíted? Ody, MissKarrde: Köszi Hát igazából simán tollal és ceruzával. Előbb megrajzolom ceruzával az alapot /a biztonság kedvéért/, majd átmek rajta még1x tollal. És a kész alapot "kiszínezem." De mivel eléggé színtévesztő vagyok, ezért inkább csak fekete-fehérrel... MissKarrde: Hát mondjuk valami szárnyféle! Bár eléggé mechanikus... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Zseniális! Elmehetnél látványtervezőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MaraJade Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Ody, MissKarrde: Köszi Hát igazából simán tollal és ceruzával. Nagyon jól rajzolsz! Régebben én is rajzoltam- persze csak hobbiból és azért nem is ilyen jól- de nekem is mindig toll+ceruza volt a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Hmm...Hát készült egy új rajzom. Hope u like it: ArcAngel Már megint gratulálok! Nekem nem is annyira a figura tetszik, inkább az a szárnyféleség, de az nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Gratula, újfent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 15. Gratula, újfent MaraJade, SimonZ és Dzséjt: Köszi! Remélhetőleg még készítek, és próbálok majd több SW témájút! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Megnéznék egy olyanféle Anakin képet, amit Te rajzolsz Egyébként bármi rajzot, olyan jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Nah ezt csak úgy gyorsan kapkodtam össze - nem is lett olyan jó főleg nem a nap része. Mindenesetre az eredeti rajzon nincs rajta a csillagos háttér... JA és még be van tervezve egy rajz, de utána SWt fogok rajzolni!!! Silver Surfer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Silver Surfer Ez gyönyörű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Ez gyönyörű! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Nah ezt csak úgy gyorsan kapkodtam össze - nem is lett olyan jó főleg nem a nap része. Mindenesetre az eredeti rajzon nincs rajta a csillagos háttér... JA és még be van tervezve egy rajz, de utána SWt fogok rajzolni!!! Silver Surfer Minden elismerésem! Remek hangulata van! Nagyon szeretem az ilyen különleges hangulatú képeket. Hány rajzod van összesen? Nem kaptál görcsöt a csillagmező rajzolása közben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Minden elismerésem! Remek hangulata van! Nagyon szeretem az ilyen különleges hangulatú képeket.Hány rajzod van összesen? Nem kaptál görcsöt a csillagmező rajzolása közben? Hát sok rajzom van, de azok régiek. Amiket mostanában rajzolok, azokat meg belinkelem - persze csak ha jól sikerülnek És bármilyen hihetetlen, az űrt nem kézzel rajzoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Hát sok rajzom van, de azok régiek. Amiket mostanában rajzolok, azokat meg belinkelem - persze csak ha jól sikerülnek És bármilyen hihetetlen, az űrt nem kézzel rajzoltam. Tudod, mit juttatnak eszembe a munkáid? Régen a Galaktikában mindig bemutattak egy-egy tehetséges grafikust, akinek egy csomó képét beletették egy-egy számba. (Hejj, a régi szép idők... Mostanában mindig örülök, ha egy antikváriumban Galaktikát találok.) A Te munkáid erre emlékeztetnek. Igen jók. Gondoltam, hogy nem kézzel csináltad az űrt, de inkább megkérdeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Tud valaki olyan oldalt mondani, ahol nagyobb felbontású EPIV-es képek vannak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. nekem készül egy hosszab filmem a Címe : Memories of the Jedies (A Jedik Emlékei) és 3d Studio Maxal fogom elkésziteni nem lesz kevés idő az elkészítése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. nekem készül egy hosszab filmema Címe : Memories of the Jedies (A Jedik Emlékei) és 3d Studio Maxal fogom elkésziteni nem lesz kevés idő az elkészítése Szuper! várjuk szeretettel. Majd Screenshotokat is mutathatsz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.