Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Renben:) főleg Exar Kun - életéről fog szólni de lesz egy csómó utalás a Lucas filmekre na meg a Sok sok EU-ra de számitógépes játékokból is veszek 5letet Pl. benne lesz kyle karatere , meg a Knight of the Old Republicból is páran Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. (szerkesztve) Erre én is kíváncsi vagyok füge bácsi! Kb. mikorra lesz kész? Szerkesztve: 2006. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Ez remekül hangzik (főleg a KotOR-os rész ). Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. (szerkesztve) hát jó soká mert aki ismeri a 3d studio maxot az tudja hogy egy kis filmet is megcsinálni hosszú idő még ha megvannak a modellek akkor is na meg a kamerállások beállitásai és az egész filmrevétele + magyar hang hát soká lesz kész (Füge bácsi ) Szerkesztve: 2006. Június 29. - Darth Fuge Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. sok lesz az összefüggés pl amikor a Kotorban a Yavin melleti kis űrállomásra megyünk ott van egy Rodian aki mesél Exar Kun ról és az álltala kirobbantot háborúról és hogy hogyan halt meg na meg az Erő bajnokaiban a Jedi Tanitványok legyőzik Exar Kunt és megjelenik Kun mestere is sokat lehet találni Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Ha kell élőhangos beszéd a történet alá, majd amikor kész lesz, akkor én szívesen jelentkezem És szerintem Forceuser is szívesen jelentkezne, mert ő meg színész... bár mostanság keveset látom Donát. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Donát, hát itt vagyok, csak nem írogatok Nah, mindjárt utána is olvasok a dolognak, csak hirtelen megakadt a szemem a hozzászólásodon... Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. köszi a segitséget ha majd a hang lesz soron szólok (3-4 év mulva) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Donát, hát itt vagyok, csak nem írogatok Nah, mindjárt utána is olvasok a dolognak, csak hirtelen megakadt a szemem a hozzászólásodon... Helyes! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. hát itt vagyok, csak nem írogatok Az első felének örülök, a második fele pedig kár. :D Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. (szerkesztve) Nagy lépést tettem előre a filmmel kapcsolatban a Főcim (a lefelé menő sárga szöveg ) béta változata kész azért béta mert el van tolódva a zenétől a szöveg és hát elég gagyesz lett a szöveg mértet de azért nem olyan rossz Szerkesztve: 2006. Július 2. - Darth Fuge Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Unokatestvérem: Én már most megmondom hogy Sith nagyúr lesz belőle! ZAvart érzek az erőben! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. HA valakinek van egy jó képe egy varaktilról, amit le tudnék rajzolni kérem ossza meg velem. Megkértek hogy rajzoljak egyet, de nem tudom hogy kezdjek hozzá. Köszi! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. NAh...hát ez a kép nem hiszem hogy sok embernek elnyeri a tetszését, de ilyenkor mindig azt mondom hogy nem a témája, hanem a minősége a lényleg. Na persze ettől senkinek sem tetszik jobban. Ezt a rajzomat reaper-nek ajánlom elsősorban, aki ismeri és szereti/legalábbis ha jól sejtem/ ezt a zenekart. Ők a Lordiból Ox és Amen. Na de a következő rajzom biztos hogy SWos lesz, mert egy barátnőm nagyon szereti Aaylat, én meg Őt szóval... Ox and Amen from Lordi Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. nagyon jo kép grat amugy én is szertem Aaylat ugyhogy én is várom a kövi képet Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. A kép minősége valóban jó Modi, az unokatesód tisztára Sith Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Gratula kudar, nagyon nagyon jó lett! Aayalára meg várok Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Köszi mindenkinek: Darth Fuge, MissKarrde, reaper! Tudtam hogy neked tetszeni fog a téma is! Az Aaylás képnek jól kell sikerülnie, mert hódító célzata lesz! Mármint én fogok vele hódítani...remélem Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Van itt valaki, aki rendesen megkritizálhat egy Aaylás képet, szóval ne aggódj Ez amúgy nem rossz, nem ismerem a zenekart, de a horrorszerű karakterek mindig bejönnek Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Köszi Dzséjt! Hát ha ekkorák az elvárások, akkor nagyon össze kell majd kapnom magam a köv. képhez! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Nah hát elkészült a mű! Remélem mindenki ráismer és meg udja mondani hogy honnan van. Kap egy piros pontot is... A háttere csak annyi hogy én imádom Fistot és a /leendő/ barátnőm meg Securát, ezért esett erre a képre a választásom. Remélem elnyeri a tetszéseteket. Szerintem egész jó lett ahhoz képest... Kit Fisto és Aayla Secure (L) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Mint Secura szakértő azt kell mondjam, kítünő alkotás. Fisto is egész jó. A (leendő) barátnőd elégedett lehet, főleg, ha veszi a képben rejtekező utalásokat is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. főleg, ha veszi a képben rejtekező utalásokat is Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Bravó a képhez! Tényleg nagyon jó... sajna nemtom, hogy honnan van, de ha esetleg az alábbi képet vetted volna alapul, akkor 100%, hogy vette volna a célzást :D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. (szerkesztve) A Jedi képregénysorozat Aayla Securás részéből van. Ez a kép meg majd lehet a következő lépcsőfok, nem kell mindjárt az első képnél a lénygere térni Szerkesztve: 2006. Július 12. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hú Dzséjt, te aztán tényleg naprakész vagy Aaylaból Onnan van ám: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Kit Fisto ennyire rá volt gerjedve Securára? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Kit Fisto ennyire rá volt gerjedve Securára? A "csók-jelenetnél" elvileg Fisto csak segit Aaylának lélegezni a viz alatt Nagy kurafi ez a Fisto Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. A "csók-jelenetnél" elvileg Fisto csak segit Aaylának lélegezni a viz alatt Nagy kurafi ez a Fisto Én is azt mondanám.... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.