Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Renben:) főleg Exar Kun - életéről fog szólni de lesz egy csómó utalás a Lucas filmekre na meg a Sok sok EU-ra de számitógépes játékokból is veszek 5letet Pl. benne lesz kyle karatere , meg a Knight of the Old Republicból is páran Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. (szerkesztve) Erre én is kíváncsi vagyok füge bácsi! Kb. mikorra lesz kész? Szerkesztve: 2006. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Ez remekül hangzik (főleg a KotOR-os rész ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. (szerkesztve) hát jó soká mert aki ismeri a 3d studio maxot az tudja hogy egy kis filmet is megcsinálni hosszú idő még ha megvannak a modellek akkor is na meg a kamerállások beállitásai és az egész filmrevétele + magyar hang hát soká lesz kész (Füge bácsi ) Szerkesztve: 2006. Június 29. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. sok lesz az összefüggés pl amikor a Kotorban a Yavin melleti kis űrállomásra megyünk ott van egy Rodian aki mesél Exar Kun ról és az álltala kirobbantot háborúról és hogy hogyan halt meg na meg az Erő bajnokaiban a Jedi Tanitványok legyőzik Exar Kunt és megjelenik Kun mestere is sokat lehet találni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Ha kell élőhangos beszéd a történet alá, majd amikor kész lesz, akkor én szívesen jelentkezem És szerintem Forceuser is szívesen jelentkezne, mert ő meg színész... bár mostanság keveset látom Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Donát, hát itt vagyok, csak nem írogatok Nah, mindjárt utána is olvasok a dolognak, csak hirtelen megakadt a szemem a hozzászólásodon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. köszi a segitséget ha majd a hang lesz soron szólok (3-4 év mulva) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Donát, hát itt vagyok, csak nem írogatok Nah, mindjárt utána is olvasok a dolognak, csak hirtelen megakadt a szemem a hozzászólásodon... Helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. hát itt vagyok, csak nem írogatok Az első felének örülök, a második fele pedig kár. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. (szerkesztve) Nagy lépést tettem előre a filmmel kapcsolatban a Főcim (a lefelé menő sárga szöveg ) béta változata kész azért béta mert el van tolódva a zenétől a szöveg és hát elég gagyesz lett a szöveg mértet de azért nem olyan rossz Szerkesztve: 2006. Július 2. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Unokatestvérem: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Unokatestvérem: Én már most megmondom hogy Sith nagyúr lesz belőle! ZAvart érzek az erőben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. HA valakinek van egy jó képe egy varaktilról, amit le tudnék rajzolni kérem ossza meg velem. Megkértek hogy rajzoljak egyet, de nem tudom hogy kezdjek hozzá. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. NAh...hát ez a kép nem hiszem hogy sok embernek elnyeri a tetszését, de ilyenkor mindig azt mondom hogy nem a témája, hanem a minősége a lényleg. Na persze ettől senkinek sem tetszik jobban. Ezt a rajzomat reaper-nek ajánlom elsősorban, aki ismeri és szereti/legalábbis ha jól sejtem/ ezt a zenekart. Ők a Lordiból Ox és Amen. Na de a következő rajzom biztos hogy SWos lesz, mert egy barátnőm nagyon szereti Aaylat, én meg Őt szóval... Ox and Amen from Lordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. nagyon jo kép grat amugy én is szertem Aaylat ugyhogy én is várom a kövi képet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. A kép minősége valóban jó Modi, az unokatesód tisztára Sith Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Gratula kudar, nagyon nagyon jó lett! Aayalára meg várok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Köszi mindenkinek: Darth Fuge, MissKarrde, reaper! Tudtam hogy neked tetszeni fog a téma is! Az Aaylás képnek jól kell sikerülnie, mert hódító célzata lesz! Mármint én fogok vele hódítani...remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Van itt valaki, aki rendesen megkritizálhat egy Aaylás képet, szóval ne aggódj Ez amúgy nem rossz, nem ismerem a zenekart, de a horrorszerű karakterek mindig bejönnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 5. Köszi Dzséjt! Hát ha ekkorák az elvárások, akkor nagyon össze kell majd kapnom magam a köv. képhez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Nah hát elkészült a mű! Remélem mindenki ráismer és meg udja mondani hogy honnan van. Kap egy piros pontot is... A háttere csak annyi hogy én imádom Fistot és a /leendő/ barátnőm meg Securát, ezért esett erre a képre a választásom. Remélem elnyeri a tetszéseteket. Szerintem egész jó lett ahhoz képest... Kit Fisto és Aayla Secure (L) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Mint Secura szakértő azt kell mondjam, kítünő alkotás. Fisto is egész jó. A (leendő) barátnőd elégedett lehet, főleg, ha veszi a képben rejtekező utalásokat is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. főleg, ha veszi a képben rejtekező utalásokat is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Bravó a képhez! Tényleg nagyon jó... sajna nemtom, hogy honnan van, de ha esetleg az alábbi képet vetted volna alapul, akkor 100%, hogy vette volna a célzást :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. (szerkesztve) A Jedi képregénysorozat Aayla Securás részéből van. Ez a kép meg majd lehet a következő lépcsőfok, nem kell mindjárt az első képnél a lénygere térni Szerkesztve: 2006. Július 12. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Hú Dzséjt, te aztán tényleg naprakész vagy Aaylaból Onnan van ám: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Kit Fisto ennyire rá volt gerjedve Securára? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Kit Fisto ennyire rá volt gerjedve Securára? A "csók-jelenetnél" elvileg Fisto csak segit Aaylának lélegezni a viz alatt Nagy kurafi ez a Fisto Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 12. A "csók-jelenetnél" elvileg Fisto csak segit Aaylának lélegezni a viz alatt Nagy kurafi ez a Fisto Én is azt mondanám.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.