Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Egyébként a hétvégén az új Marvel film Amerikában kevesebbet hozott mint a Solo az első hétvégéjén ráadásul péntekről vasárnapra sokkal rosszabbul is esett (Ant-Man 2 pénteki bevétel: 33 millió, szombati: 23 millió, vasárnapi: 18 millió; Solo pénteki: 35 millió, szombati: 24,6 millió, vasárnapi: 24,4 millió). Na akkor most vége a Marvelnek? Kevin Feige mondjon le? :D :P

És az IGN már úgy harangozta be, hogy "Nagyot szólt az USA-ban a Hangya és a Darázs", nem semmi a média. :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Először azt hittem, hogy költői túlzással élsz, de most nézem hogy tényleg ezzel a címmel is fut a kérdéses cikkük. Sejtettem, hogy nagyon másképp fog reagálni a sajtó a Hangyára, de azért erre még én se számítottam :D

Hozzászólás ideje:

Azért kíváncsi vagyok, hogyan fog teljesíteni a film BD-n. Hányattatott sorsa ellenére szerintem korrektül teljesített a moziban. Más film ilyen körülmények között szerintem ennél alacsonyabb számokkal futott volna ki. És a fenti Disney becslés alapján a film majdnem hozta azt, amit ők gondoltak, ami azt jelzi, hogy reálisan mérték fel a film esélyeit.

Na de, sokan nem mentek el rá moziba, ez tény. Ugyanakkor ezeknek az embereknek nagy hányada szerintem meg fogja majd venni BD-n. Egyrészt, hogy azon nézze meg először, másrészt, hogy azért mégis ott legyen a gyűjteményben a többi SW mellett. Plusz valószínűleg sokan megveszik azok közül is, akik már látták moziban.

Optimistának tűnhetek, de nekem most az az érzésem, hogy a Solo BD-n fog igazán tarolni. Úgy is mondhatnám, hogy BD-klasszikus lesz. :) 

Megjegyzem, hogy rohadtul megjelenhetne már. Szinte napi szinten lesem a virágboltokat, hogy nincs-e kölcsönözhető formában már egy jobb minőségű változat. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Már én is nagyon váron BD-n. Talán vicces, de nálam ez a film már most klasszikus, elsőre is nagyon bejött, de negyedszerre tetszett a legjobban. Simán ott a helye sorban, méltó tagja lesz a gyűjteménynek. :)

Hozzászólás ideje:
52 perccel korábban, Dzséjt írta:

És a fenti Disney becslés alapján a film majdnem hozta azt, amit ők gondoltak, ami azt jelzi, hogy reálisan mérték fel a film esélyeit.

Ezt honnan veszed? :? A becsült Disney bevétel Bomarr hsz-ében nem a Disney által becsült Solo bevételt jelenti, hanem az általunk becsült Disney bevételt a film hazai BO-ja és nemzetközi bevételei alapján...

Hozzászólás ideje:

Én erre gondoltam:

2018. 07. 08. - 19:50, Bomarr írta:

A Disney becsült jegybevétele: 225,7 millió dollár.

De akkor félreértettem. Hupsz. Köszi a helyesbítést. De a többi még áll, hogy BD-n nagyot szólhat.

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Dzséjt írta:

Én erre gondoltam:

De akkor félreértettem. Hupsz. Köszi a helyesbítést. De a többi még áll, hogy BD-n nagyot szólhat.

Egyetértek. :) A BO adatokból próbáljuk becsülni egy aránypárral, hogy mennyi lehet a Disney tényleges bevétele. 

Azért kaptam fel a fejem, mert semmilyen adatunk nincs sajnos arról, hogy ők mit vártak ettől a filmtől. De alaposan meglepődnék, ha csak ennyit.

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért annyit biztosan kijelenthetünk, hogy a filmmel kapcsolatos kiadásaik megtérülését minimum elvárták. Legalább a film előállításának költségeit vissza akarták kapni -> ezt szvsz. ha nem is érték el, de csupán a jegybevételekkel a film körüli negatív hatások ellenére szépen megközelítette. A mechandise-zal valószínűleg már a marketingköltséget beszámolva is nyereséges lehet a film. Persze tippre mondom, de meglepődnék, ha a Disney az üzleti év végén azt mondaná, hogy ezzel a filmmel csak ráfizettek.

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nálunk eddig $1,358,848 hozott ami igen szép teljesítmény. Már megint. :) 

Ez is bizonyítja, hogy nálunk mennyien utálják a Star Warsot, főleg az új filmeket. :) 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bomarr írta:

Igen ennyi a hétvégi adatok összege. De azt nem tudjuk mennyit hoz hétköznap.

Igaz. 

Ausztrália, Franciaország és Németország első két hetes aránypárjai (hétköznap vs. hétvége) alapján 7.95 -- 8.59 közé tenném a teljes számot az első két hétre. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A becslések alapján az amerikai hétvége: 390.000 dollár

A becslések alapján az eheti külföldi bevétel: 3.840.844 dollár

Össz észak-amerikai bevétel: $211,902,976

Össz külföldi: $172,700,000

A teljes: $384,602,976

A Disney jegy-forgalma: 228.007.232

A végleges számok holnap jönnek. Általában azok még javítanak egy kicsit.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.