Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Remélem nem hittétek, hogy idén nem lesz szavazás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. (szerkesztve) Hölgyeim és uraim! Mivel lassan, de biztosan közeleg a 4. évada a Rebelsnek, így időszerűvé vált a 3. évad legjobbjainak megválasztása. Hogy ezt abszolválni tudjuk, a Ti segítségeteket kérjük, mert hát azért mégse már csak a mi szavunk döntsön arról, kire lehet szavazni (persze a kenőpénzt így is eltesszük, meg a Birodalom óhaját is teljesítjük, de a látszat a fontos, nem a részvétel ). Szóval, az alanti kategóriákban lehet megnevezni kategóriánként 6-6 résztvevőt, legyen az élőlény vagy gépezet. Legjobb epizód Legjobb mellékszereplő (minden olyan szereplő, aki egynél több részben játszott nagyobb szerepet) Legjobb idegen karakter Legjobb negatív karakter Legjobb droid Legjobb űrjármű (nem kell a típus, elég körülírni, vagy az általános nevét használni) Legjobb felszíni jármű (nem kell a típus, elég körülírni, vagy az általános nevét használni) Legjobb párbaj (ha a részben több párbaj is volt, jelezzétek, melyikre gondoltok; ha mindre, akkor azt tessék külön-külön írni) Legjobb űrcsata (ha a részben több csata is volt, jelezzétek, melyikre gondoltok; ha mindre, akkor azt tessék külön-külön írni) Legjobb bolygó Legjobb zene (elég a rész címe) Legjobb angol hang Chopper legjobb dumája A főszereplők kategóriáját kihagytuk, mert pontosan hat főszereplőnk van, illetve a legjobb kreatúra kategóriájánál sem indítunk válogatást, mert az évadban szereplő öt lényből könnyen kiválogatjuk a nekünk kellő hatot. Igen, jól olvastátok. Igen, mi ehhez is értünk. A jelölteket kategóriánként ide várjuk a fórumba, ebbe a topicba vasárnap éjfélig, azaz augusztus 20, 00:00-ig. Kérdések is jöhetnek addig, az Uralkodóval történő egyeztetés után a legjobb tudásunk szerint fogjuk a kérdezősködőket elszállíttatni egy majd csak (sokkal-sokkal-sokkal) később megnevezett helyre. :trop: Szerkesztve: 2017. Augusztus 14. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Kíváncsi vagyok mennyien aktivizáljátok magatokat. Mindenkit arra buzdítok, hogy jelöljön ha van kedve. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Lenne pár kérdésem, mielőtt még jelölnék 1. Idegen karakterek témakörben kikre kell gondolni? A nem emberiek nekem tiszták, de azokon kívül? (jó ez fura megfogalmazás volt ) 2. Űrcsatából nekem csak 3 van fejben - ennyire kevés űrcsata volt, vagy csak én nem emlékszek rájuk? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Idegen karakter: mindenki, aki legalább eljutott az eszközhasználatig, és van neve, de nem ember. Pl. Thrawn, Hondo, Bendu, stb. És persze egy jelölt több kategóriában is indulhat. Űrcsata: abból volt bőven az évadban. Több rész is volt, amiben kettő is akadt. És ne csak coruscanti vagy scarifi méretű csatákra gondolj, ahol kettőnél több űrhajó lövöldözik egymásra, az már csatának minősül (bár ebben az évadban több ízben is egész méretes ütközetek voltak). Ja, még valami, a Ghosts of Geonosis és a Zero Hour hiába két részes, egy résznek számít. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Idegen karakter: köszi szépen. Űrcsaták: na most szépen beugrott nekem 1 újabb csata, még az Antilles -es részből. Márcsak 2 van hátra. Azt a két részt egynek vettem, bár a Geonosisi részt nem jelölöm sehova. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. (szerkesztve) Nos, itt vannak a jelöltjeim: Legjobb epizód: 1. Zero Hour 2. Twin Suns 3. Through Imperial Eyes 4. Legacy of Mandalore 5. Trial of the Darksaber 6. An Inside Man (itt nehéz volt, mivel gondolkodtam még a Visions and voices részen is, de Thrawn miatt az An Inside Man jobban tetszett egy kicsivel) Mellékszereplő: 1. Hondo Ohnaka 2. Fen Rau 3. Rex 4. Wedge Antilles 5. Bendu 6. Jun Sato Idegen karakter: 1. Thrawn 2. Bendu 3. Hondo Ohnaka 4. Maul 5. Klik-klak 6. Terba (egyemmeg a kis szívét, lehet, hogy még mindig repül ) Negatív karakter: 1. Maul 2. Thrawn 3. Pryce 4. Gar Saxon 5. Konstantine 6. Vult Skerris Droid: 1. Chopper 2. AP-5 3. Kalani 4. EXD-9 5.Tour Guide Droid 6. Dismantler droid Űrjármű: 1. Ghost 2. Birodalmi csillagromboló 3. Intersceptor vagyis izé... Inderdictor 4. Nightbrother 5. TIE-vadász 6. Phantom II Felszíni jármű: 1. AT-AT 2. AT-DP 3. Landspeeder 4. Kanan's Joben T-85 speeder bike 5. 614-AvA speeder bike 6. Flash speeder Párbaj: 1. Maul vs. "Kanan" & Ezra vs. "Sabine" 2. Ezra vs. "Kanan" & "Sabine" 3. Sabine vs. Kanan 4. Sabine vs. Gar Saxon 5. Sabine vs. Tristane 5. Obi-wan vs. Maul Űrcsata: 1. Matt és a Sato Hammer's megmentése 2. Archeon nebula -i csata 3. Birodalom vs. Mandalore -i vadászok és az Inderdictor elpusztítása Atollon felett 4. Bányász liga átalakított Tie-vadászai vs. Phantom 5. Yarma -i ütközet 6. A Chandrila Mistress megvédése Bolygó: 1. Atollon 2. Lothal 3. Dathomir 4. Geonosis 5. Krownest 6. Tatooin Zene: 1. Steps into Shadow 2. Hera's heroes 3. The Last battle 4. Trial of the darksaber 5. Twin Suns 6. Zero Hour Angol hang: 1. Sam Witwer 2. Steve Blum 3. Stephen Stanton 4. Lars Mikkelsen 5. David Oyelowo 6. Tom Baker Szerkesztve: 2017. Augusztus 14. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Köszi Bence! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. (szerkesztve) Köszi, Bence, de egy apró észrevétel: kértem, hogy azokat a részeket, ahol több csata is volt, legyen lejegyezve, hogy melyikre gondolunk (ahogy azt a Secret Cargo esetében tetted is). Mykapo és Atollon mellett is két űrcsata volt. Melyikekről van szó? Ha mind a négyről, az négy jelölt. Szerkesztve: 2017. Augusztus 14. - Dzséjt Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Már dologzok a jelölteken, a héten el is küldöm... a negatív karakterekhez Yularen beférhet, vagy ő annyira nem számít gonosznak? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Köszi Dzséjt, javítottam. Bár nem raktam be a jelöltek közé Yularent - de gondoltam rá - azért engem is érdekelne, hogy ő kerülhet -e a negatív szereplők közé. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. (szerkesztve) Köszi, Bence, így már tökéletes! Yularen persze, hogy mehet a negatív figurák közé, elvégre birodalmi a jó ezredes. Szerkesztve: 2017. Augusztus 14. - Dzséjt Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. (szerkesztve) Legjobb epizód Twin Suns The Holocrons of Fate An Inside Man Trials of the Darksaber Through Imperial Eyes Visions and Voices Legjobb mellékszereplő Maul Hondo Fenn Rau Bendu Rex Wedge Legjobb idegen karakter Thrawn Maul Bendu Hera Zeb Klik-klak Negatív karakter Thrawn Maul Pryce Gar Saxon Double Agent Droid részből a szemüveges birodalmi csávó Vult Skerris Droid Chopper AP-5 Kalani B1-268 EXD-9 Tour Guide Droid Űrjármű Ghost Phatnom II Hammerhead corvette Nightbrother YT-2400 light freighter Chimaera Felszíni jármű 614-AvA Speeder Bike Joben T-85 Speeder Bike AT-AT AT-DP Flash Speeder Párbaj Obi-wan vs. Maul Sabine vs. Kanan Sabine vs. Gar Saxon Ezra&Maul vs. Kanan&Sabine Sabine vs. Tristane Űrcsata Sato vs. Konstantine cirkálója Birodalom vs. Mandalore -i vadászok Archeon nebula-i csata Yarma-i csetepaté Chandrila Mistress megvédése YT-2400&Phantom II vs. Tie vadászok Bolygó Tatooin Geonosis Dathomir Atollon Ryloth Lothal Zene Twins Suns Hera’s heroes Trial of the darksaber Zero hour The Last Battle Legacy of Mandalore Angol hang Vanessa Marshall Sam Witwer Tom Baker Tiya Sircar Lars Mikkelsen Freddie Prinze Jr. Szerkesztve: 2017. Augusztus 15. - luke19 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. (szerkesztve) [*]Atollon-i csata [*]Archeon nebula-i csata [*]Yarma-i csetepaté [*]Chandrila Mistress megvédése Harmadszorra írom le: ha egy epizódban két csata van, akkor írjátok le, melyikre gondoltok. Ha mindkettőre, írjátok a két csatát külön-külön. Az atolloni csata két űrcsata. Melyikre gondolsz? És nem hiszem el, hogy egy olyan évadban, amiben vagy 10 űrcsata van, nem lehet összeszedni 6-ot. Secret Cargo, Iron Squadron, Zero Hour, mind a háromban két csata van, már ennyiből megvan a hat. Vagy legalább nézzetek rá egy már kiment listára... Szerkesztve: 2017. Augusztus 15. - Dzséjt Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Megkérdezhetem, hogy mikor lesz majd a szavazás? Persze lehet, hogy még korán kérdezek, de kíváncsi vagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Még nincs eldöntve, de nem akarjuk sokáig húzni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Ody, Dzséjt, gondolom, Ti is állítotok listát. Megosztjátok velünk, vagy az szuper titkos információnak minősül? Én is készülődöm, de még előbb nagyjából újra kell néznem az évadot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Igyekszem állítani. Vasárnap éjfélig lehet, úgy hogy igyekezz az újranézéssel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. (szerkesztve) Luke, köszi a bővítést és pontosítást! Ody, Dzséjt, gondolom, Ti is állítotok listát. Megosztjátok velünk, vagy az szuper titkos információnak minősül? Persze, ami azt illeti, én már hét elején megírtam, egyrészt azért, hogy tudjam, melyik kategóriában jöhet össze a hat jelölt, másrészt arra az esetre, ha nem jönne össze a jelöltállításosdi. Csak mindig elfelejtettem beírni, de most, hogy emlékeztettél, voala: Legjobb epizód Hera's Heroes Trials of the Darksaber Legacy of Mandalore Secret Cargo Twin Suns Zero Hour Legjobb mellékszereplő Rex százados Darth Maul Thrawn főadmirális Kallus ügynök Fenn Rau Wedge Antilles Legjobb idegen karakter Thrawn főadmirális Darth Maul Bendu Hondo Ohnaka Klik-Klak Azmorigan Legjobb negatív karakter Thrawn főadmirális Darth Maul Gar Saxon Arihnda Pryce kormányzó Kassius Konstantine admirális Vult Skerris Legjobb droid C1-10P „Chopper” AP-5 EXD-9 beszivárgó droid Kallani B1 harci droid Birodalmi őrszem droid Legjobb űrjármű Ghost Phantom II Sato's Hammer TIE Defender Chimaera (Imperial I csillagromboló) Phoenix Home Legjobb felszíni jármű AT-AT 614-AvA robogó Birodalmi csapatszállító AT-DP Kanan T-85 robogója Lázadók siklója Legjobb párbaj Darth Maul vs. megszállt Kanna Ezra vs. megszállt Sabine Ezra vs. megszállt Kanan Kanan vs. Sabine Sabine vs. Gar Saxon Ben Kenobi vs. Darth Maul Legjobb űrcsata Csata a Yarma fölött (Steps Into Shadow) Csata a Teralov fölött (The Antilles Extraction) Kudarcba fulladt menekülés a Skystrike akadémiáról (The Antilles Extraction) Üldözés az Archeon nebulában (Secret Cargo) Csata az Atollon fölött (Zero Hour 1. rész) Menekülés az Atollonról (Zero Hour 2. rész) Legjobb bolygó Ryloth Geonosis Agamar Concord Dawn harmadik holdja Atollon Krownest Legjobb zene Hera's Heroes The Last Battle Trials of the Darksaber Secret Cargo Twin Suns Zero Hour Legjobb angol hang Stephen Stanton (Ben Kenobi) Sam Witwer (Darth Maul) Tiya Sircar (Sabine Wren) Tom Baker (Bendu) Lars Mikkelsen (Thrawn) Kevin McKidd (Fen Rau) Szerkesztve: 2017. Augusztus 15. - Dzséjt Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Majd a hétvége során én is szeretnék nevezni, csak az a gond, hogy régen volt az éved, és így kissé nehezebb visszaemlékezni, hogy mik is voltak a kiemelkedő része az évadnak D: Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Igyekszem állítani. Vasárnap éjfélig lehet, úgy hogy igyekezz az újranézéssel. Igyekszem. Persze, ami azt illeti, én már hét elején megírtam, egyrészt azért, hogy tudjam, melyik kategóriában jöhet össze a hat jelölt, másrészt arra az esetre, ha nem jönne össze a jelöltállításosdi. Csak mindig elfelejtettem beírni, de most, hogy emlékeztettél, voala: Köszi. A pontos megnevezéseknél helyenként lehet, hogy támaszom lesz, persze csak ott, ahol egyezik a listánk majd. Majd a hétvége során én is szeretnék nevezni, csak az a gond, hogy régen volt az éved, és így kissé nehezebb visszaemlékezni, hogy mik is voltak a kiemelkedő része az évadnak D: Erre jók az episode guide-ok, felelevenítik a részeket és máris tudja az ember, mit érdemes újra megnéznie. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Esetleg még itt is lelhettek segítséget. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Köszi, valóban hasznos lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. Legjobb epizód Steps Into Shadow The Holocrons of Fate Trials of the Darksaber Through Imperial Eyes Twin Suns Zero Hour Legjobb mellékszereplő Bendu Saw Thrawn Rau Ryder Rex Legjobb idegen karakter Bendu Thrawn Hondo Klik-klak Jho Maul Legjobb negatív karakter Thrawn Maul Pryce Saxon Skerris Konstantine Legjobb droid AP-5 Chopper kalauzdroid EXD-9 Kalani B1-268 Legjobb zűrjármű Ghost Interdictor Y-szárnyú TIE Defender Hammerhead Nightbrother Legjobb felszíni jármű AT-DP 614-AvA Speeder Flash Speeder T-85 Speeder RGC-18 landspeeder AT-AT Legjobb párbaj Kanan vs. Sabine Sabine vs. Saxon Ezra vs. szellemjárta Kanan Obi vs. Maul Sabine vs. Tristane Maul vs. szellemjárta Kanan Legjobb zűrcsata Atollon fölött Archeon Nebula pucolás Atollonról Yarma Chandrila Mistress Phantom II vs. Tie Vadászok Legjobb bolygó Atollon Lothal Dathomir Krownest Tatooine Ryloth Legjobb zene The Last Battle The Wynkahthu Job An Inside Man Legacy of Mandalore Secret Cargo Zero Hour Legjobb angol hang Tiya Sircar Tom Baker Freddie Prinze Jr. Stephen Stanton Lars Mikkelsen Sam Witwer Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Köszi, Rog! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Mi lesz akkor, ha többes holtverseny alakul ki? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Feldobunk egy érmét. Viccen kívül, hol oldottuk meg régen? Már nem emlékszem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Szavaztattuk talán. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Az én jelöltjeim: Legjobb epizód Steps Into Shadow The Holocrons of Fate Visions and Voices Trials of the Darksaber Through Imperial Eyes Zero Hour Legjobb mellékszereplő Saw Gerrera Maul Thrawn Kallus Fenn Rau Bendu Legjobb idegen karakter Maul Thrawn Hera Syndulla Garazeb Orrelios Klik-Klak Bendu Legjobb negatív karakter Maul Thrawn Gar Saxon Arihnda Pryce Wullf Yularen Kassius Konstantine Legjobb droid Chopper AP-5 EXD-9 R3-A3 Kalani B1-268 Legjobb űrjármű Ghost Phantom II Chimaera EF76 Nebulon-B Nightbrother TIE/D Defender Legjobb felszíni jármű AT-AT AT-DP 614-AvA Joben T-85 Imperial Troop Transport Landspeeder Legjobb párbaj Maul vs Kanan Ezra vs Sabine Ezra vs Kanan Kanan vs Sabine Sabine vs Tristane Sabine vs Saxon Legjobb űrcsata Mission to Reklam Station Skystrike Akadémia menekülés YT-2400&Phantom II vs. Tie vadászok Chandrila Mistress Atollon fölötti csata Atollon menekülés Legjobb bolygó Tatooine Atollon Krownest Geonosis Concord Dawn Dathomir Legjobb zene Hera's Heroes The Last Battle Ghosts of Geonosis Trials of the Darksaber Twin Suns Zero Hour Legjobb szinkronhang Sam Witwer Lars Mikkelsen David Oyelowo Stephen Stanton Freddie Prinz Jr. Vanessa Marshall Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Köszi, Wilde! Ne feledjétek, ma éjfélig lehet még jelölteket állítani. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.