Jump to content

Szavazás - a harmadik évad legjobbjai

Ody Mandrell

Recommended Posts

Nálam a szinkronhangoknál Lars, Sam és Oyewolo között dőlt volna el a nyertes kérdése, de így kettőre esett vissza.

Amúgy nagyon jó szavazás volt, a legjobb epizódnál tűnődtem szerintem a legtöbbet - meg persze az űrcsatánál, azokat meg kellett néznem hogy melyik milyen volt :P

Minden rész abban a kategóriában megérdemelné a győzelmet, mindegyik valami miatt.

A zenéknél is nehéz volt dönteném 3 jelölt közül, de szerintem bölcsen döntöttem. 1-2 -nél pedig csak úgy rendeztem a jelölteket - különösen a felszíni járműnél :D

Október 12-ig remélhetőleg végzek a harmadik évaddal, ugyanis most tartok a felénél. Szóval remélem, már én is részt vehetek végre ezen a szavazáson. :D Eddigiekről általában lemaradtam, vagy éppen nem voltam túlságosan aktív a fórumon időhiány következtében.

Edited by caseyjones

Az enyém is elment.

Az eredményhirdetés mikor lesz? Plusz a hírportálon a szavazásról szóló hírben még mindig az október 8.-ás határidő és az október 12.-és eredményhirdetési dátum szerepel.

Rögtön leesett hogy az a jó amit alább írtál. Csak nem volt teljes az infó. Amott meg nem volt helyes. De most már jó úgyhogy no problem.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sajnos ez a szavazás pont olyan időszakban jött, amikor a fórum gyengélkedett, így eléggé elhúzódott a dolog. De végre lezártuk és november 11-én este 20 órás kezdéssel, a szokásos kis műsor keretében ki is hirdetjük az eredményeket.

Úgy látom, Thrawn is itt lesz velünk a díjátadón.

Dzséjt, valami felugró ablakot / hírt nem tudunk nyomni a belépőknek, hogy amikor megérkeznek, akkor egy felhívás fogadja őket a szombat 20:00 dátummal? 

Ody: Törölnöm kellett, hogy jól szerkesztődjön.

1 órával ezelőtt, Donát írta:

Dzséjt, valami felugró ablakot / hírt nem tudunk nyomni a belépőknek, hogy amikor megérkeznek, akkor egy felhívás fogadja őket a szombat 20:00 dátummal? 

Láttam valami ilyen funkciót, szóval elvileg lehetséges.

Jó ez a Thrawn szöveg. :)

Edited by Dzséjt