Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve 2 perccel korábban, Donát írta: Na Chooper reszkethet. Szerkesztve: 2017. November 11.7 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Szerző Szép lista... Szerintem sima Thrawn lesz. Te meg kedves Hera....mit hittél? Csak a jókat értékeljük? Engedd vissza Dzséjtet inkább.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve No itt nem lesz nagy verseny. Egyértelmű, hogy Thrawn volt a legjobb ebben a kategóriában.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Most jön az az 5 kategória, amire szerintem a leginkább kíváncsiak voltunk.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Szerző 1 perccel korábban, Donát írta: Bendu my love! Patience!
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Úgyám!!! Grand Admiral, congratulations! (If you read this. ) Szerkesztve: 2017. November 11.7 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Jól megérdemelt győzelem a mondhatnám "művészi" alakításért.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Dzséjt is arra tette, és elismerem, még én is rá szavaztam volna. Karizmatikus chiss, annyi szent. Bár a Lázadók oldalán harcolna.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Szerző 4 perccel korábban, Donát írta: Nincs értelme tovább tagadni az érzéseimet.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve éppen most, Bence1997 írta: Hera, Dzséjt megbánta már bűneit? Szeretnénk visszakapni. Majd ha kijön a kómából, kiderül. HA kijön...
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Majd küldünk egy osztagot a kiszabadítására. Szerkesztve: 2017. November 11.7 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve És akkor mehetünk is tovább a LEGJOBB IDEGEN KARAKTER kategóriájához. Íme a jelöltek: Versenyzők: Thrawn főadmirális Darth Maul Bendu Klik-Klak Hondo Ohnaka Hera Syndulla
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Na itt Maul és Thrawn között az előbbire voksoltam. Legyen már egy szem érme is, ha már többet úgy sem kap.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Én akkor most csöndben maradok. De tudjátok én mindig csodáltam a fórum közösségét, szenvedélyeteket. Szóval... De inkább nem mondok többet. Ez a ti szavazásotok, a ti döntésetek.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Búcsúztatásul Maulnak járhatna ez a cím. A TCW ötödik évadában Ahsoka elől slisszolt el a díjjal.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.