Ugrás a kommentre
Darth Sky

Christie Golden: Battlefront II - Inferno Squad

Hogy tetszett a könyv?  

1 felhasználó szavazott

 1. 1. Milyen osztályzatot adnál a könyvnek?

  • 1
   0
  • 2
   0
  • 3
   0
  • 4
   1
  • 5
   0


Ajánlott hozzászólás

Amerikában július 25-én jelenik meg a Christie Golden által írt 2. Battlefront regény, ami az Inferno Squad alcímre hallgat. A játékban is ez az osztag kerül főszerepbe, de míg az az Ep6-7 között fog játszódni, addig a könyv évekkel korábban veszi kezdetét, amolyan folytatásként a Zsivány Egyeshez és az Ep4-hez. Megismerhetjük belőle Iden Versio (aki a játék főhőse is) és osztaga háttér történetét. Az egység azt a feladatot kapja, hogy szivárogjon be Saw Gerrera ellenálló sejtjének megmaradt tagjai közé, akiknek sikerült elmenekülniük a Jedháról.

 

A regény végleges borítója:

 

C9esUaaXoAETcNo.jpg

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A történet érdekesnek ígérkezik (remélem, a játék ismerete itt sem szükséges), a borító pedig istenkirály. :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Látom, nem sokan olvasták még el a regényt. :D 

 

Christie Golden a Sötét tanítvánnyal remek SW könyvet tett le az asztalra. Sejtettem, hogy nem sikerül megismételnie a bravúrt, és valóban, az Inferno osztag meglehetősen középszerű regényre sikeredett. Bár érdekesen és ígéretesen indul, aztán iszonyatosan leül, a cselekmény vontatottá, már-már érdektelenné válik, hogy aztán a végére kapjunk egy kisebb meglepetést. Az írónő stílusával nincs baj, a játékból megismert karaktereket viszonylag szépen kibontja. Főként Iden Versiót, akiről kiderül, hogy a merev, szabálykövető birodalmi álcája mögött egy érző lelket takar, ami reális is a későbbi pálfordulását nézve. Továbbá egy negyedik társuk is bemutatkozik Seyn Marana személyében, akinek a sorsa egyértelmű volt, miután a későbbiekben az Inferno osztag már csak 3 tagot számlál. Az alapkoncepció érdekes, mely szerint Saw Gerrera életben maradt ellenállói (az Álmodók) közé kell beépülniük, majd egy birodalmi károkat okozó informátort kiiktatva felszámolni a csoportosulást. A beépülésig érdekes a sztori, utána viszont sokáig egy helyben toporgunk. Lux Bonteri, mint Mentor érdekes és ha belegondolunk (egykori onderoni lázadó, majd szenátor) logikus lépés volt. Kíváncsi lettem volna, ki az a hűséges birodalmi, akivel összejött... bár valószínűleg egy számunkra ismeretlen illető. A halálát majdnem bevettem, de örülök, hogy végül nem halt meg egykori társaival ellentétben. Összességében nem volt rossz regény, de felejthető, nem tartalmaz semmi olyat, amitől kiemelkedő lenne.  

 • Tetszik 1

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én olvastam, csak valamiért elfejetettem írni, talán mert bennem se hagyott mély nyomot. Seyn Marana halála engem meglepett, mert nem tudtam, hogy a játékban csak 3 tagú az osztag. Sajnos a mentor kilétét is addig-addig húzták, hogy mire felfedték addigra kisakkoztam ki lehet az, aki ismerte is Saw-t. 

 • Tetszik 1

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Regisztrálj, vagy jelentkezz be a hozzászóláshoz

Regisztrálni kell a hozzászólási jogosultsághoz

Regisztráció

Egyszerűen regisztrálhatsz közösségünkbe.

Regisztráció új felhasználóként

Bejelentkezés

Már regisztráltál? Lépj be!

Belépés

 • Jelenlévő felhasználók:   0 tag

  Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

×

Fontos információ