RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Szerintem simán lehet. Pl Ackbar (TFA) - Vader (RO) mindkettő Horányi László. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Biztos nem ezek lesznek a végleges hangok. Vagy nem mind. Aki kételkedik nézze meg az EPII szinkronos trailerét. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Nem is tudtam hogy az AotC-nak van szinkronos trélere. Na majd megpróbálom lecsekkolni. 1 órával ezelőtt, RacerX írta: Szerintem simán lehet. Pl Ackbar (TFA) - Vader (RO) mindkettő Horányi László. Igen de szerintem az is ott van hogy Buci már jócskán összenőtt Luke-kal míg Horányi se Vader-hez se Ackbar-hoz nem áll még túl közel. Plusz Vader esetében el is van változtatva a hang. Azért remélem hogy végül mégis Buci lesz Tóbiás magyarítója. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. (szerkesztve) Jó fej ez a krapek is. Szerkesztve: 2018. Február 9. - Rog 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Meg kell jegyezni, hogy hihetetlen jól alakítja Chewie-t. Még sose merült fel bennem, hogy nem Peter Mayhew van a jelmezben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Nekem is tetszik az alakítása. Jó választás volt ez a Jónás gyerek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Az is biztos, hogy Peter nagyon kitanította. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Jaja. Remélem hogy Ford pedig Alden-t tanította ki nagyon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Találkoztak. Nem is egyszer, szóval van rá esély. 2 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Örülök, ha Minárovits Péter lesz Han hangja. Mivel az ifjú Indyt is ő szinkronizálta a sorozatban. Most lesz ifjú Solo. Kíváncsi vagyok, ez csak véletlen vagy ennek tudatában választották? 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Meg kell jegyezni, hogy hihetetlen jól alakítja Chewie-t. Még sose merült fel bennem, hogy nem Peter Mayhew van a jelmezben. Már csak abban bízok, hogy jó szövegeket írtak neki a forgatókönyvírók. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 10. Hozzászólás ideje: 2018. Február 10. (szerkesztve) A magyar változat többszöri megnézése után azt mondom, hogy nem is olyan rossz Minárovits, Solo hangjaként. Sőt! Egész jó. Szerkesztve: 2018. Február 10. - Kenobi tábornok Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Február 28. Hozzászólás ideje: 2018. Február 28. Japán előzetes. Új anyag nincs benne. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 11. Hozzászólás ideje: 2018. Április 11. 2018. 02. 05. - 11:18, Donát írta: Lando: ez kettős, mert egyfelől elég izgalmas a beállása, másrészről engem nem igazán emlékeztet Landora. Csak úgy olvasgatom, mik voltak az első reakciók a teaser trailerre (meg az azt megelőző teaser teaser trailerre), és ez a fenti így szembe ütött, pláne, hogy az ifjú Lando virít az avatarodon, Donát. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Április 12. Hozzászólás ideje: 2018. Április 12. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Csak úgy olvasgatom, mik voltak az első reakciók a teaser trailerre (meg az azt megelőző teaser teaser trailerre), és ez a fenti így szembe ütött, pláne, hogy az ifjú Lando virít az avatarodon, Donát. Igen, de ez még az első trailer előtti rövid 45 másodperces összevágás volt, ahol Landot egy platformon (?) mutatták, és nem győzött meg. A képemen látható jelenet viszont az első igazi trailer anyagában szerepelt, és ott már nagyon tetszett ezért is tettem ki avatarnak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.