Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem rossz ötlet, valóban lehet belőle egy kis sztori :D Akár mi is kitalálhatnánk köré egyet :)

De ha próbálom a filmet végiggondolni, akkor benne is van a válasz :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Örülök, hogy többeknek tetszett a film.

Én beszélgettem néhány fiatal sráccal 12-17 év között.

Ismerőseim gyerekei. Nekik egyáltalán nem tetszett, sőt elkezdték szarozni. Államat a földről kellett keresgélnem.

BO: 56 millát hozott két nap. Nem rossz.

Kb ilyesmire számítottam. Nem hittem, hogy akkora lendültettel kezd, mint az ep3, vagy a karibék. 300 millát túllépi, de 400-hoz nem lesz elég szerintem.

Hozzászólás ideje:

A Nemzet aranya 2 - höz tudom hasonlítani, ami témában ugyan Indy koppintás, viszont most ott tartunk hogy prof. Jones nem tudott újítani hozzá képest. Legalábbis messze nem eleget....

A megfagyásos szöveget valaki tudná idézni az Utalások más filmekben topikba? Mire leesett nekem, elfelejtettem hogy volt szó szerint....

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Én inkább a Múmiához hasonlítanám műfajilag. Máskülönben meg nem értem, miben kellett volna újulnia a Jonesnak??????? Ennek a filmnek ilyennek kellett lennie. A Múmiát se újítsák! Legyen humoros, kalandos. Se több, se kevesebb. :P;)

Hozzászólás ideje:
Én beszélgettem néhány fiatal sráccal 12-17 év között.

Ismerőseim gyerekei. Nekik egyáltalán nem tetszett, sőt elkezdték szarozni. Államat a földről kellett keresgélnem.

Hát más korosztály, nekik nem az Indy, mint nekünk. Sajnos. Úgy látszik, túl régimódi ezeknek a csitriknek. Már sorry a kifejezésért ;)

Krande, sajna nem emlékszem erre a fagyasztós szövegre. És szerintem sem kellett ide nagy újítás, Indynek ilyenekre nincs szüksége :P Úgy szeretjük látni, ahogy máskor is :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én inkább a Múmiához hasonlítanám műfajilag.

Nana. Azért maradjon itt tudjuk, hogy a tyúk, vagy a tojás volt előbb. Indy sosem hasonlíthat egy nálánál fiatalabb alkotásra. Az hasonlít rá.

Hozzászólás ideje:
Nana. Azért maradjon itt tudjuk, hogy a tyúk, vagy a tojás volt előbb. Indy sosem hasonlíthat egy nálánál fiatalabb alkotásra. Az hasonlít rá.

Tudom, nem is így értettem. De műfajilag a kettő áll közelebb egymáshoz.

Hozzászólás ideje:

Én csak nagyjából tudom a fagyasztós szöveget mert az előbb kerestem meg egy feliratfájlban

"Nem tudtad, hogy veszélyes fridzsiderbe mászni? Halálra lehet fagyni benne."

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Én inkább a Múmiához hasonlítanám műfajilag.

De miért? A Nemzet aranyát bevallottan az Indiana Jones filmek inspirálták, és ugyanaz a műfajuk meg a lényegük is.

Hozzászólás ideje:
De miért? A Nemzet aranyát bevallottan az Indiana Jones filmek inspirálták, és ugyanaz a műfajuk meg a lényegük is.

Ugyan én a Nemzet Aranyát csak egyszer láttam, de valahogy korántsem találtam benne annyi humort mint a másik két filmben. Kalandnak kalandos, de valahogy a ziccerhelyzetek hiányoznak belőle. ;) Most pl az Indiana Jonest végig röhögtem. :P Jobban ütöttek a poénok mint az előző háromban. :P

Hozzászólás ideje:

A legtöbb ifjú titánnak az a jó film, ahol galambok repkednek, valaki hoki közbena farkához ragad, csúnyán beszélnek sötöbö. Nem értik a finom irroniát vagy a nem direkt poénokat sajnos.

:P

Én olyan kis sz*ros vagyok, hogy régen bele voltam borulva Indy-be, aztán régész akartam lenni.....................De a dolgok máshogy alakultak.

De van egy Dr. Jones kalapom és abban megyek ide-oda mostanában ;) Pölö terepgyakorlat után a tesco-ba. Valamiért furcsán néztek az emberek és kikerültek........ :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Tudom, nem is így értettem. De műfajilag a kettő áll közelebb egymáshoz.

Gondoltam, hogy így értetted. Csak kicsit fölé akartam helyezni, Jonest a hasonló alkotásokon. ;)

Hozzászólás ideje:
Én olyan kis sz*ros vagyok, hogy régen bele voltam borulva Indy-be, aztán régész akartam lenni.....................De a dolgok máshogy alakultak.

Én mindig beleszerelmesedek Indybe, amikor megnézem a filmeket XD

Hozzászólás ideje:
De van egy Dr. Jones kalapom és abban megyek ide-oda mostanában ;) Pölö terepgyakorlat után a tesco-ba. Valamiért furcsán néztek az emberek és kikerültek........ :P

Láttam ma képen :D Nagyon jópofa, szerintem meg inkább azokkal van baj, akik furán néznek rád :P

Hozzászólás ideje:

Szerintem sem kell mindenben konvencionálisnak lenni :P Ha jól áll a kalap, orki, akkor hordd bátran ;)

Hozzászólás ideje:
Én mindig beleszerelmesedek Indybe, amikor megnézem a filmeket XD

Ugye, Harrison Ford Indyként is jó pasi nem csak Hanként..........................Bár már duplán a nagy faterunk lehetne.

Hozzászólás ideje:

Hát remélem nem olyan mint a Nemzet Aranya 2.Kétz napja láttam, és nem tetszett.Kiszámítható volt és nem volt benne semmi izgalmas.

Hozzászólás ideje:
Ugye, Harrison Ford Indyként is jó pasi nem csak Hanként...

Nekem volt már olyan álmom, amiben Han szerepelt XD

Hozzászólás ideje:
Lara ostorozta Indyt. :D A kis Domina! :D

:)

Ez inkább már a te álmod, nem? :D

Amúgy csak egy tök ártatlan megjegyzést tettem a fenekére ^^

Hozzászólás ideje:

Meglepően jól nyitott a pénztáraknál a film. 101 milkó a hétvégén és 125 milkó összesen. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Meglepően jól nyitott a pénztáraknál a film. 101 milkó a hétvégén és 125 milkó összesen. :)

Ez kinek meglepetés? :D

Komolyra ferdítve, neten én csak olyan híreket olvastam, hogy az idei filmek közül a netes közönség az Indy4-et várja legjobban.

Ebből a szempontból papírforma.

Hozzászólás ideje:
Ez kinek meglepetés? :)

Komolyra ferdítve, neten én csak olyan híreket olvastam, hogy az idei filmek közül a netes közönség az Indy4-et várja legjobban.

Ebből a szempontból papírforma.

Ezzel nem értek egyet.Mindenhol a TDK vezet minden szavazást, legalább is ahogy észrevettem.

Hozzászólás ideje:

Nálam a szórakoztató filmek rangsorában, az idén megnézettek közül Indy és a Vasember fej-fej mellett áll. :) Kíváncsi vagyok majd, hogy a Múmia fel tud e zárkózni melléjük, esetleg nagyobbat fog e szólni. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ezzel nem értek egyet.Mindenhol a TDK vezet minden szavazást, legalább is ahogy észrevettem.

Én csak olyan vote-kat láttam, ahol Indy4 minimum 60%-on állt. :) Az összes többi választható film pedig a 40% oszlott meg.

BO: 151 milla hétfőig. Igaz még csak becsült adat. Már usán kívül is írnak 146 millát.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.