Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Miss: amit spoilerbe írtál, azt én el tudnám képzelni többkötetes fantasyregény fő sztorijaként.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. (szerkesztve) Nem rossz ötlet, valóban lehet belőle egy kis sztori Akár mi is kitalálhatnánk köré egyet De ha próbálom a filmet végiggondolni, akkor benne is van a válasz Szerkesztve: 2008. Május 24. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Jó volt a film. Hatalmas poénok voltak benne. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Örülök, hogy többeknek tetszett a film. Én beszélgettem néhány fiatal sráccal 12-17 év között. Ismerőseim gyerekei. Nekik egyáltalán nem tetszett, sőt elkezdték szarozni. Államat a földről kellett keresgélnem. BO: 56 millát hozott két nap. Nem rossz. Kb ilyesmire számítottam. Nem hittem, hogy akkora lendültettel kezd, mint az ep3, vagy a karibék. 300 millát túllépi, de 400-hoz nem lesz elég szerintem. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. (szerkesztve) A Nemzet aranya 2 - höz tudom hasonlítani, ami témában ugyan Indy koppintás, viszont most ott tartunk hogy prof. Jones nem tudott újítani hozzá képest. Legalábbis messze nem eleget.... A megfagyásos szöveget valaki tudná idézni az Utalások más filmekben topikba? Mire leesett nekem, elfelejtettem hogy volt szó szerint.... Szerkesztve: 2008. Május 24. - Darth Krande Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Én inkább a Múmiához hasonlítanám műfajilag. Máskülönben meg nem értem, miben kellett volna újulnia a Jonesnak??????? Ennek a filmnek ilyennek kellett lennie. A Múmiát se újítsák! Legyen humoros, kalandos. Se több, se kevesebb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Én beszélgettem néhány fiatal sráccal 12-17 év között.Ismerőseim gyerekei. Nekik egyáltalán nem tetszett, sőt elkezdték szarozni. Államat a földről kellett keresgélnem. Hát más korosztály, nekik nem az Indy, mint nekünk. Sajnos. Úgy látszik, túl régimódi ezeknek a csitriknek. Már sorry a kifejezésért Krande, sajna nem emlékszem erre a fagyasztós szövegre. És szerintem sem kellett ide nagy újítás, Indynek ilyenekre nincs szüksége Úgy szeretjük látni, ahogy máskor is Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Én inkább a Múmiához hasonlítanám műfajilag. Nana. Azért maradjon itt tudjuk, hogy a tyúk, vagy a tojás volt előbb. Indy sosem hasonlíthat egy nálánál fiatalabb alkotásra. Az hasonlít rá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Nana. Azért maradjon itt tudjuk, hogy a tyúk, vagy a tojás volt előbb. Indy sosem hasonlíthat egy nálánál fiatalabb alkotásra. Az hasonlít rá. Tudom, nem is így értettem. De műfajilag a kettő áll közelebb egymáshoz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. (szerkesztve) Én csak nagyjából tudom a fagyasztós szöveget mert az előbb kerestem meg egy feliratfájlban Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- "Nem tudtad, hogy veszélyes fridzsiderbe mászni? Halálra lehet fagyni benne." Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Jaja, ez az Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Én inkább a Múmiához hasonlítanám műfajilag. De miért? A Nemzet aranyát bevallottan az Indiana Jones filmek inspirálták, és ugyanaz a műfajuk meg a lényegük is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. De miért? A Nemzet aranyát bevallottan az Indiana Jones filmek inspirálták, és ugyanaz a műfajuk meg a lényegük is. Ugyan én a Nemzet Aranyát csak egyszer láttam, de valahogy korántsem találtam benne annyi humort mint a másik két filmben. Kalandnak kalandos, de valahogy a ziccerhelyzetek hiányoznak belőle. Most pl az Indiana Jonest végig röhögtem. Jobban ütöttek a poénok mint az előző háromban. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. (szerkesztve) A legtöbb ifjú titánnak az a jó film, ahol galambok repkednek, valaki hoki közbena farkához ragad, csúnyán beszélnek sötöbö. Nem értik a finom irroniát vagy a nem direkt poénokat sajnos. Én olyan kis sz*ros vagyok, hogy régen bele voltam borulva Indy-be, aztán régész akartam lenni.....................De a dolgok máshogy alakultak. De van egy Dr. Jones kalapom és abban megyek ide-oda mostanában Pölö terepgyakorlat után a tesco-ba. Valamiért furcsán néztek az emberek és kikerültek........ Szerkesztve: 2008. Május 25. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Tudom, nem is így értettem. De műfajilag a kettő áll közelebb egymáshoz. Gondoltam, hogy így értetted. Csak kicsit fölé akartam helyezni, Jonest a hasonló alkotásokon. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Én olyan kis sz*ros vagyok, hogy régen bele voltam borulva Indy-be, aztán régész akartam lenni.....................De a dolgok máshogy alakultak. Én mindig beleszerelmesedek Indybe, amikor megnézem a filmeket XD Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. De van egy Dr. Jones kalapom és abban megyek ide-oda mostanában Pölö terepgyakorlat után a tesco-ba. Valamiért furcsán néztek az emberek és kikerültek........ Láttam ma képen Nagyon jópofa, szerintem meg inkább azokkal van baj, akik furán néznek rád Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerintem sem kell mindenben konvencionálisnak lenni Ha jól áll a kalap, orki, akkor hordd bátran Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Én mindig beleszerelmesedek Indybe, amikor megnézem a filmeket XD Ugye, Harrison Ford Indyként is jó pasi nem csak Hanként..........................Bár már duplán a nagy faterunk lehetne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hát remélem nem olyan mint a Nemzet Aranya 2.Kétz napja láttam, és nem tetszett.Kiszámítható volt és nem volt benne semmi izgalmas. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Ugye, Harrison Ford Indyként is jó pasi nem csak Hanként... Nekem volt már olyan álmom, amiben Han szerepelt XD Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Nekem volt már olyan álmom, amiben Han szerepelt XD Szexuális? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szexuális? Lara ostorozta Indyt. A kis Domina! Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Lara ostorozta Indyt. A kis Domina! Ez inkább már a te álmod, nem? Amúgy csak egy tök ártatlan megjegyzést tettem a fenekére ^^ Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Meglepően jól nyitott a pénztáraknál a film. 101 milkó a hétvégén és 125 milkó összesen. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Meglepően jól nyitott a pénztáraknál a film. 101 milkó a hétvégén és 125 milkó összesen. Ez kinek meglepetés? Komolyra ferdítve, neten én csak olyan híreket olvastam, hogy az idei filmek közül a netes közönség az Indy4-et várja legjobban. Ebből a szempontból papírforma. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Ez kinek meglepetés? Komolyra ferdítve, neten én csak olyan híreket olvastam, hogy az idei filmek közül a netes közönség az Indy4-et várja legjobban. Ebből a szempontból papírforma. Ezzel nem értek egyet.Mindenhol a TDK vezet minden szavazást, legalább is ahogy észrevettem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Én nem szavaztam, de nálam az Indy vezetett Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Nálam a szórakoztató filmek rangsorában, az idén megnézettek közül Indy és a Vasember fej-fej mellett áll. Kíváncsi vagyok majd, hogy a Múmia fel tud e zárkózni melléjük, esetleg nagyobbat fog e szólni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Ezzel nem értek egyet.Mindenhol a TDK vezet minden szavazást, legalább is ahogy észrevettem. Én csak olyan vote-kat láttam, ahol Indy4 minimum 60%-on állt. Az összes többi választható film pedig a 40% oszlott meg. BO: 151 milla hétfőig. Igaz még csak becsült adat. Már usán kívül is írnak 146 millát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.