Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 22. Hozzászólás ideje: 2018. Január 22. (szerkesztve) Látom Kenobi tábornok oda vagy a párhuzamokért. Szerkesztve: 2018. Január 22. - Ody Mandrell 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Január 22. Hozzászólás ideje: 2018. Január 22. Még egy utolsó aztán befejeztem A trailerben 3:03 után, amikor ráközelítenek Kylo összetört sisakjára, akkor Obi-Wan hangja hallható a New Hope-ból, amikor Luke-nak mesél Vader-ről. " ...seduced by the Dark Side of the Force." Nincs elfeledve Kenobi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. LOL! A filmben látható vasalót nevesítették a képes enciklopédiában. Pontosabb nevén a szennyesdroid, aka Serv-O-Droid S0-1P automata inas. Több ezer van a Supermacy fedélzetén és ezek tisztítják az Első Rend egyenruháit. Ötödrangú gépekről van szó, de azért minimális személyiségprogramot ők is kaptak. Hihetetlen (vagy nem is az), hogy mindenre gondoltak! Válasz
Lizardking Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. Most telóról nem sikerült ide beágyaznom(valaki tegye meg ),de az új Star Wars Showban van egy pár mp-es jelenet a Gondnokok ünnepségéről,ahová Rey rohan-ami ugye ki lett vágva,a harmadik lecke. Egy elég súlyos mondatot mond a lány,ami akár sok rajongóban is megfogalmazódhatott és látni is Luke-on,hogy betalált nála. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. Bomarr betette a BD/DVD topikba. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Nemes Zoé: Próbáltam felfogni, hogy bekerültem a Star Warsba https://mno.hu/film/nemes-zoe-probaltam-felfogni-hogy-bekerultem-a-star-warsba-2435438 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. A Prime Jedi mozaik evolúciója. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Azt hiszem, ebből két dolog kiviláglik: 1. Nem Snoke-ot ábrázolja, mert az első két változat látványosan nem hasonlít rá, vagyis a készítők nem ezen a vonalon gondolkodtak. 2. Már az első Jedi is (fény?)kardforgató volt. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. 6 perccel korábban, Dzséjt írta: Azt hiszem, ebből két dolog kiviláglik: 1. Nem Snoke-ot ábrázolja, mert az első két változat látványosan nem hasonlít rá, vagyis a készítők nem ezen a vonalon gondolkodtak. 2. Már az első Jedi is (fény?)kardforgató volt. 1. Elég valószínű. 2. Lehet ő készítette el az első fénykardot is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. A végső a legjobb és a legkifejezőbb. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Rian nemrég vett részt egy IMAX vetitésen, ahol megkérdezték tőle hogy mekkora hatással volt az irói folyamatra a prequel trilógia és hogy a párhuzamok amiket észre lehet venni (például Anakin és Padmé mustafari beszélgetése az ep.3 végén és a Kylo-Rey beszélgetés a Supremacy-n) mennyire szándékos. Rian elmondta, hogy miközben a forgatókönyvön dolgozott rengetegszer újranézte a prequelt, már csak azért is mert a régi trilógia volt az amin felnőtt ezért azoknak minden egyes képe belé égett, a prequeleket viszont bár sokszor látta úgy érezte többször is újráznia kell, hogy a sztori amit ir kellően reagálni tudjon a teljes Saga-ra. 3 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Érdekes. Ilyen találkozókról mindig lemaradnak a hőzöngők. Pedig ott lehetne kérdezni mindenről, olyat is ami nem tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Itt a Bomarr által említett Q&A utáni dedikálás Rian-al. A sor végtelen hosszú.... Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Nyilván csak azért ilyen hosszú, mert ezek a haterek! Amúgy Rian baromi jól megcsinálta ezt a filmet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Remélem lesz videó vagy leirat magáról az eseményről is. Válasz
Lizardking Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. 18 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Remélem lesz videó vagy leirat magáról az eseményről is. Tuti van mert én élőben elkaptam róla pár percet a facebook streamen.Biztos bő órás rendezvény volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Majd holnap körülnézek ez ügyben, ma nem lesz rá időm. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ilyen találkozókról mindig lemaradnak a hőzöngők. Pedig ott lehetne kérdezni mindenről, olyat is ami nem tetszik. Ó, annak számos oka van. 1. Ki kell menni a házból. 2. Ehhez anyu engedélye kell. 3. Meg anyunak rá is kell érnie, hogy elvigye. 4. Be kéne jutni az épületbe a gatya összerondítása nélkül. 5. Behugyozás nélkül kéne Johnson elé állni. 6. Meg kéne tudni szólalni Johnson jelenlétében. 7. És a végén nem úgy kéne távozni, hogy végül csak azt mondtuk: imádtam a filmet, köszi, hogy dedikáltad a véletlen nálam lévő képet. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. (szerkesztve) A grownup awards-on a legjobb film díját kapta a TLJ. https://www.starwarsnewsnet.com/2018/02/the-last-jedi-wins-best-movie-for-grownups-award-rian-johnson-talks-solo-trailer-and-more.html Szerkesztve: 2018. Február 8. - Ody Mandrell 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Tetszik az elnevezés. Grown up. Már-màr egy kis ironikus zrika is egyben a fröccskölődőknek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Valóban. Olyan ítészek vannak, akik már 77-ben is éltek, ezért grown up. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 11. Hozzászólás ideje: 2018. Február 11. Art of TLJ https://mega.nz/#!TEsmhbxb!FiCzLwPn1mFunqETCQrRPLU0eQv0Mr8VdhrWbgWbpRg 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 11. Hozzászólás ideje: 2018. Február 11. A gondnokos rész a kedvencem. Igazán sokoldalúak azok az "apácák". 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 11. Hozzászólás ideje: 2018. Február 11. Én majd jövőhéten vetem bele magam. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Pont jó lennék rohamosztagosnak. http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/34302/news/ezert-vagtak-ki-harry-es-vilmos-herceg-jeleneteit-az-utolso Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 15. Hozzászólás ideje: 2018. Február 15. A collider jó minőségű videója a Rian Q&A-ről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. Ma BAFTA díjátadó! https://twitter.com/hashtag/EEBAFTAs?src=tren Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ma BAFTA díjátadó! https://twitter.com/hashtag/EEBAFTAs?src=tren Van reális esély díj(ak)ra szerintetek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. Hozzászólás ideje: 2018. Február 18. Szerintem van. Bár most csak technikai díjra jelölték. Eddig tán még mindig kapott. :) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.