Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Napi színes. Megalázta Ackbar admirálist a Star Wars rendezője. https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/06/04/megalazta_ackbar_admiralist_a_star_wars_rendezoje/ 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. "Rian Johnson mindenki még meg is előtt megalázta" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Nekem is feltűnt. De elég megnézni a twitter bejegyzést. Ez is csak arra jó, hogy megint gyalázzanak mindenkit aki nem a szent régi trilógia bűvkörében él. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Erről a jelentről beszélhet? Nagyon hallatszik a hangján a megalázottság: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Kb. ő röhögött a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Ilyen a clickbait szele, a portál, ami amúgy igen pozitív kritikát közölt a TLJ-ről, kénytelen meghajolni és ilyen szánalmas dolgokat is leközölni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Sajnos ez csak a gyűlöletet szítja, ráadásul dezinformációt ad el valós tényként. Viszont be kell vallani, hogy ő csak át vette Tim Rose szövegét. Igazából azt se tudni tényleg így beszélt-e erről a jelenetről. A making of alapján nem biztos. Ellenkező esetben csak kiröhögteti magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. A videón Rose egyértelműen csalódását fejezte ki, és a megalázottság szót is használta, szóval valószínűleg valami sérelme tényleg van. Csak hát nem túl korrekt azért így közzé tenni, több mint egy évvel később, videón. A making ofból mondjuk én sok következtetést nem vonnék le, mert az arca nem látszódik. Akár meg is üthette a dolog, bár azt már nem értem, miért kell megsértődni egy viccen. Ami amúgy szerintem Rose kínja, nem pedig hír. A 88. senki az SW kulisszái mögött, és őszintén szólva, Ackbar sem sokkal több, akiről azt az egyet lehet elmondani, hogy megállapította a nyilvánvalót és ez valamiért megmaradt az emberekben. A poén, hogy az "it's a trap" még csak nem is Ross szájából hangzott el, hiszen az ep6-ban (és az ep7-ben) Erik Bauersfeld szólaltatta meg a karaktert (az ep8-ban meg Tom Kane). Ross szerepe igazából annyi, hogy ő vette fel a maszkot, aztán ücsörgött és/vagy mutogatott. Poén, hogy szerintem Raddus nagyobb több jelentőséggel bíró karakter, mint Ackbar valaha is volt a filmekben. A világ öt perccel a hír megjelenése előtt nem tudta, ki az a a Tim Rose és öt perccel az elolvasása után sem fogja, és szerintem az SW rajongók többsége sem tudja jobban, mint azt, hogy kik mozgatták Jabbát (példa: még én is rosszul írtam le a nevét, e sorokhoz érve javítottam ki Ross-ról). Szóval ja, ez az egész csak arra van, hogy a nethuszárok elfojtott világi utálatát a cikkre irányítsák, és gyűlöletüket felszítva bezsebeljenek pár klikket. Bár tetszik a cikkíró utolsó mondata, amivel rámutat mindarra, amiről feljebb hablatyoltam. Azért ő is érzi, hogy ennek nagyjából semmi jelentősége, de hát a clickbait érték, ugye... 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Racer-nek igaza van. A vidiből egyértelmű, hogy ez egy poén, amiben ő is benne van. A nevetés mellett taps is volt. Nincs itt szó gyalázásról. Amúgy a t*köm kivan, hogy már a régi trilógia legutolsó no name senkije is hisztizik a semmin. Komolyan mondom megutáltatják velem azt az érát az ilyen mű balhékkal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 4. (szerkesztve) Szerintem azért azt nem szabad hagyni, hogy a noname, vagy akár a nevesebb, a filmen dolgozó emberek vélt vagy valós hisztije rányomja a bélyegét magára a műre. Lehet rühelni Tim Rose-t, Mark Hamill-t, meg akárkit, de ez nem minősíti a filmeket és nem is szabad ez alapján megítélni a filmeket vagy az érát, amiben játszódnak, mert az meg a ló másik oldala és ugyanolyan gáz, mint a nevezett úriemberek megnyilvánulásai. Szerkesztve: 2019. Június 4. - Dzséjt 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 19. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 19. Akkor csak nem teszi tönkre a dolgokat az utolsó résszel... bízzunk benne! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Fura utólag olvasni az MSW jelentéseit erről a filmről. Például ezt: https://makingstarwars.net/2016/05/star-wars-episode-viii-the-knights-of-ren/ Íme egy jelenet leírás az MSW-től hogy mit látunk majd az ep.8-ban: Luke Skywalker and Rey are on Ahch-To just before nightfall as the sun sets in the background and it starts to rain. Rey’s hair is pulled back. She doesn’t have the vest from VII on. Luke and Rey are wearing the costumes we described before. Kylo Ren and the Knights of Ren turn up along the coast. Kylo Ren continues advancing towards the heroes with the Knights of Ren. Kylo does not wear the mask here. Kylo has the same cross guard saber as he did in VII. Kylo’s costume looked the same as in VII. Rey and Kylo Ren duel one-on-one and end up fighting along the cliff face overlooking the nighttime water. Kylo wants his revenge after Rey disgraced him. The Knights of Ren go for Luke Skywalker while Rey is left for Kylo. Luke Skywalker engages the Knights on the beach while Kylo attempts to kill Rey. The first black knight has an axe and moves towards the Luke but is Force pushed away to his death after being thrown through the air. After Luke dispatches the first Knight he ignites his green lightsaber. Luke moves through each Knight one-by-one. Rey and Kylo’s battle moves up to the side of a cliff. Suddenly Rey is nowhere to be seen. She’s taken out of the battle; she’s either wounded or appears to go over the side of the cliff. Luke Skywalker casually walks towards Kylo to finish him but Kylo retreats when he sees his crew defeated. Luke Skywalker is a badass Jedi and he’ll destroy your squad. Semmi olyasmi nem történt ami akár csak hasonlítana erre. Ez még csak nem is valami félreértés. Egyszerüen marhaság. A slusszpoén az a részletes leírás a Luke akcióhoz: One source commented: “A lot of wire work was used.” Luke Skywalker fights the Knights of Ren using the Force and then his sword, a mixture of wizard and warrior. While we can confirm that Luke does use his lightsaber, we think we can confirm the color too; the lightsaber was green for the light-rod on set. So it appears Luke still has his Return of the Jedi saber after all these years. There were also white flashing effects used in the battle. Egy rakás sületlenség.... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Ez nyilván abból indult ki, hogy látták Drivert a szigeten. A többi színtiszta kitaláció. Most is erről lehet szó a TROS esetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Ti észrevettétek, hogy amikor Leia visszarepül a Raddusra, a Supremacy hologramját pont ott hasítja ketté, ahol később valóban kettészakítja Holdo manővere? Zseniális szimbolizmus és előreutalás! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Észrevettem, de nem is kötöttem össze a kettőt, tényleg remek utalás. Az Erő megmutatta Leián keresztül, hogy mi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 3. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hopp, az RTL adja most a filmet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 9. Én is elcsíptem. Rey és Kylo kézösszeérintős jeleneténél csíptem el. Onnan néztem. A nyomorult reklámok közben meg a csatornákat váltogattam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. (szerkesztve) Éppen nézegetem a magyarul megjelent Legendák-könyvek listáját, és látom, hogy két olyan mű is van, amelynek a címe többé-kevésbé megegyezik az új filmtrilógia első két részének címével! A Jedi-növendék sorozat egyik része magyarul: Az ébredő Erő (bár az eredeti címe: The Rising Force), míg egy Jax Pavanról szóló mű címe: The Last Jedi - ezt magyarul Az utolsó lovagnak fordították. Szerkesztve: 2019. December 22. - caseyjones Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Concept Artok: https://assets.adg.org/media/submissions/2018-06-07_19-31-57/3.pdf 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 10. (szerkesztve) Rian az Oscar gálán. Szerkesztve: 2020. Február 10. - Ody Mandrell 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 19. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 6. A Paramount állítólag jogi okok miatt nem vetítheti le Az utolsó Jediket. Érdekes. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Néhány, Rian által lőtt kép a forgatásról: 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 12. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.