Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó estét!

Star Wars Ellenállás

Borító: https://ibb.co/dFSMzU

Poszter: https://ibb.co/cYijop

1.évad 1-2.rész "Az Újonc" 720p WEBRip

Letöltés:

Online:

1.évad 3.rész "Háromszoros Sötétség" 720p WEBRip

Letöltés:

Online:

1.évad 4.rész "Olaj A Tűzre" 720p WEBRip

Letöltés:

Spoiler

Online:

Szerkesztve: - TheMilkyWay

Hozzászólás ideje:

Újabb epizódcímek kerültek ki. A High Tower c. epizód után (amely október 28. -án lesz leadva, bár kitudja, lehet előbb kiadják) elmegy a sorozat egy 2 hetes szünetre, így az 5. rész csak november 10. -én fog érkezni.

5. rész: The Children from Tehar / A gyerekek Teharról (november 10.)

6. rész: Signal from Sector Six / Jel a 6 -os szektorból (november 17.)

7. rész: Synara's Score / Synara pontszáma(?) (november 24.)

Mivel régebben azt mondták, hogy idén 10 rész fog lemenni - a Recruit -ot két résznek számították - így úgy tűnik, hogy kapunk még 2 részt ezután, tehát december 8. -án félévadzáró.

Viszont nekem gyanúsak ezek a dátumok. A sorozat vasárnap este megy le, ezek viszont szombati napok. Mondjuk erre 2 dolgot tudok: vagy nem az amerikait nézik, hanem mondjuk az európait - nem tudom pontosan, hogy honnan van ez a kikerült epizódlista - vagy az is lehet, hogy átrakják vasárnap este 10 -ről szombatra, egy kellemesebb időpontra. Érdekes mindenesetre. :hmm:

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

A Rebels 3. évadja például szombat este volt, igaz sokszor már aznap megnéztük. :D

A péntek estének nagyon örülnék. Sajna csak a 4. évadban élvezhettem a szombat délelőtti/délutáni TCW nézést - meg a 3. évad végénél is :oops: - szóval jó lenne újra visszahozni azt, remélem a 2. évad már péntek esténként jön. Nekünk és a fordítóknak legalább megkönnyítenék a dolgát. :D (bár állítólag a péntek estéket halálzónáknak nevezik, mondjuk ez minket nem érdekelne :D)

Hozzászólás ideje:

Szerintem tetszeni fog neked. Nekem a nyitány bejött - bár még mindig nem tartom annyira erősnek, de alapnak tökéletes - és a második rész mégjobban tetszett. :)

Hozzászólás ideje:

Sajnos eddig nem találtam még WEB-DL -es részt. Lehet csak a vasárnapi premier után lesz csak. :(

A sima WEB működött nálam amúgy Sky feliratával, igaz 720p -ben néztem. :) Full HD szerintem csak jövőhéten várható, egyelőre csak az első részhez kapható 1080p. :(

Hozzászólás ideje:

Na úgy tűnik, hogy így fog kinézni a novemberi menet - ezek már vasárnapi dátumok. kivétel a 6. rész, az valamiért szombatra esik. :hmm:

Episode 5: The Runaways / A szökevények (november 4.)

Episode 6: The Children from Tehar / A gyerek(ek) Teharból (november 10.)

Episode 7: Signal from Sextor Six / Jel a hatos szektorból (november 11.)

Episode 8: Synara's Score / Synara pontszáma (november 18.)

Episode 9: The Platform Classic / A klasszikus platform (november 25.)

A 9. rész lesz a félévadzáró - mivel régen azt mondták, hogy 10 rész megy le idén és a pilot epizódot 2 résznek nézték - így akkor úgy tűnik nem lesz megállás. :)

Hozzászólás ideje:

Star Wars Ellenállás 1.évad 3.rész Háromszoros Sötétség Magyar Felirat 720p Online

Megtekintés: 

Star Wars Ellenállás 1.évad 4.rész Olaj A Tűzre Magyar Felirat 720p Online

Megtekintés: 

Szerkesztve: - TheMilkyWay

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ez biztos? Mert én nem olvastam eddig olyan infót, ami azt mondt volna, hogy Kylo megfog jelenni. De ha igen, az biza érdekes lesz. :)

Tessék, itt írnak róla:

http://www.ibtimes.com.au/star-wars-resistance-kylo-ren-reportedly-making-cameo-appearance-1569525

Azt nem tudom, ez mennyire megbízható magazin, plusz ez még nem jelenti azt, hogy Kylo a Colossuson jelenik meg (a Csillagpusztítón vagy a Finalizeren is összefuthatunk vele), de az biztosnak tűnik, hogy Kylo Ren szerepelni fog.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Dzséjt írta:

Addig vettem komolyan az oldalt, amíg el nem kezdtek hivatkozni Mike Zeroh -ra. :D

Viccet félretéve, én is úgy hiszem, hogy felfog tűnni, bár én is egy Vaderes megjelenést tudok elképzelni - tehát hogy a fináléra betoppan, aztán a 2. évadban szerepel néha-néha. :)

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Tessék, itt írnak róla:

http://www.ibtimes.com.au/star-wars-resistance-kylo-ren-reportedly-making-cameo-appearance-1569525

Azt nem tudom, ez mennyire megbízható magazin, plusz ez még nem jelenti azt, hogy Kylo a Colossuson jelenik meg (a Csillagpusztítón vagy a Finalizeren is összefuthatunk vele), de az biztosnak tűnik, hogy Kylo Ren szerepelni fog.

"According to a report by Mike Zeroh" - nincs miről beszélni :P 

Hozzászólás ideje:

Én se vagyok biztos benne, hogy az Kylo René lesz. Szerintem sok Első Rendi használhat Upsilont - mármint az ilyen Pyre parancsnok-Vonreg őrnagy félék. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.