Hozzászólás ideje: 2019. Január 21.6 éve Az ILM Making Solo könyvéből származik ez a kép. Mivel imádom az SW filmekben a különböző idegenlényeket, így különösen sajnálom, hogy ez kimaradt. Még csak felbecsülni sem lehet ennek a filmnek az esetében, hogy mennyi leforgatott de fel nem használt jelenet lehet.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 22.6 éve 12 órával ezelőtt, Brodie írta: Mivel imádom az SW filmekben a különböző idegenlényeket, így különösen sajnálom, hogy ez kimaradt. Ugyan a lovaglós jelenet kimaradt, de magukat a lényeket belecsempészték a filmbe. Szerkesztve: 2019. Január 22.6 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2019. Január 22.6 éve Wow! Tök jó, ezt eddig észre sem vettem. Ezen a poszteren láttam őket már korábban is, de nem tudtam, hogy "forgattak" is velük Szerkesztve: 2019. Január 22.6 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2019. Január 22.6 éve A Solo Oscar jelölést kapott legjobb vizuális effektek kategóriában!
Hozzászólás ideje: 2019. Január 22.6 éve Felőlem könyvben is jöhet csak folytassák. De vásznon lenne az igazi.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 22.6 éve Szerző Mindenképpen filmben gondolkodjanak, mehetne az új stream-re is.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 22.6 éve Oda biztos nem, Iger megmondta hogy oda nem fognak készülni SW filmek.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 22.6 éve Szerző Ja tényleg (mondjuk még meggondolhatja magát valamikor). Akkor marad a mozi.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 24.6 éve Szerző Dryden jachtján voltak gyümölcsök is, köztük rengeteg yogan. Ez a csemege a TCW-ből ismert, ahol egy egész rész épült rá.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 25.6 éve És a Rebelsben is, hiszen Hera is yoganért küldte el Ezrát és Zebet.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 25.6 éve Szerző Az meiloorun volt ha jól emlékszem. Szerkesztve: 2019. Január 25.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Január 25.6 éve Igen, viszont rögtön az első részben van yogan, szóval dzséjt nem is tévedett sokat. Plusz mintha az utóhatás trilógiában is lenne róla szó.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 25.6 éve 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az meiloorun volt ha jól emlékszem. Tényleg, az meilooran volt. De volt yogan is a Rebelsben, bár nem olyan hangsúllyal, mint tévesen hittem.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 25.6 éve 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Igen, viszont rögtön az első részben van yogan, szóval dzséjt nem is tévedett sokat. Plusz mintha az utóhatás trilógiában is lenne róla szó. Főleg az első két kötetben többször is megvan említve.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 25.6 éve Köszi a pontosítást Kargarosz már rég olvastam őket. Te hogy állsz a két Solo könyvvel ?
Hozzászólás ideje: 2019. Január 25.6 éve Lassan haladok mert fejezetről fejezetre jegyzetelek ami fontos így még most fogom befejezni az Utóhatás 3. könyvét, de már nem sok van hátra. A 2 Solo könyvbe még nem kezdtem bele, de amint tudok belekezdek főleg a film regényváltozatába nagyon érdekelnek mivel bővítették ki.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 25.6 éve Ja hogy te jegyzetelsz is közben, én nem szoktam. Remélem jövőhónap végéig én is hozzájutok pár könyvhöz. Ha van kedved még a könyvekről beszélni akkor írj privátban.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 31.6 éve 2018. 11. 29. - 20:08, Darth Revan9 írta: A magyar szinkronban a White Worms banda Fehér Férgeknek lett lefordítva? A Most Wanted című regényben Hant és Qi'rát scrumrats-ként írják le. Ez csak egy jelző, vagy a filmben is előfordult ez a megnevezés még a koréliai életüknél? Belekezdtem a Solo regénybe, és ott Fehér Férgeknek írják őket.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 7.6 éve Szerző Akkor hogy hogy ezekről nem beszéltünk? Ezek fontos infók. Talán senki nem olvasta innen a könyvet?
Hozzászólás ideje: 2019. Február 7.6 éve Az lehet mert a TLJ könyves topikja is üres még, de én tervezem olvasni már a jövőhéten.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 7.6 éve Szerző Még nem tudtuk eldönteni a filmes könyvekről mennyire számítanak kánonnak.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.