Pildi Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban (szerkesztve) Én szoktam nézni az IMDB-t, és ha nem SW-ről van szó, akkor sokszor egyetértek az ottani pontozással. Amit ott 8,0 fölé értékelnek, az általában mind jó film vagy sorozat, legtöbbször kimondottan jók. Amit ennél alacsonyabbra pontoznak, azok meg kb. annyival rosszabbak is, vagy hogy szebben mondjam, kevésbé kiemelkedőek. Szóva igen, a fenti IMDB-s első hely nagyon sokat számít. Szerkesztve: 16 órával korábban - Pildi 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Hozzászólás ideje: 7 órával korábban 2018. 11. 08. - 23:25, Ody Mandrell írta: K2SO is simán jöhet, meg az egész RO-s lázadó bagázs. Mothma, Bail, Draven! Siker! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Én is olvasgattam az első oldalakat. Meglepően jól éreztm a dolgokat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Érdekes, hogy az elején nem Gilroy volt a showrunner, de azt hiszem jól sült el a váltás Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban 2018. 11. 09. - 0:20, Nute Gunray írta: Hát ez most meglepett. Rengeteg potenciál van ebben a sorozatban, így elsőre még jobban is érdekel, mint a The Mandalorian. És milyen nagyszerű hogy ezt a rengeteg potenciált sikerült megvalósítani. Igazából túlszárnyalta minden képzeletemet. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Szerintem vagyunk így egy páran. Én is nagyon lelkes voltam (mikor nem? ), mert még frissen élt bennem a RO varázsa. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Érdekesség. Volt egy olyan verzió is, amiben Mon Mothma megtudja, hogy végig megbízhatott volna Perrinben. Erről beszélt Tom Bissel, író. „Ez egy érdekes pillanat. Perrin csak annyit mondott volna: »Tudtam, mire készülsz. Egész idő alatt. Beszéltek velem, minden héten kihallgattak, egy szót sem szóltam. Nem bíztál bennem. Megbízhattál volna bennem.« És a szívfájdalom, amit abban a pillanatban érzett, amiatt, hogy ez a férfi, akit eltaszított, megbízható lehetett volna. A dupla szívfájdalom, miután feladta az életét, azt gondolva, hogy elhagyja ezt a megbízhatatlan férjet, aki soha nem támogatta, és aztán megtudja ezt... De ez végül csak egy lehetőség maradt, ami nem történt meg.” -Tom Bissell 3 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Hozzászólás ideje: 3 órával korábban (szerkesztve) 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mindenkinek van véleménye az IMDb-ről, de az kétségtelen, hogy számottevő online oldal. Nos, az oldal történetében az Andor az első sorozat, amelynek egymás utáni öt epizódja elérte a 9.5-ös pontszámot. IMDb-nél meg szoktam nézni a részletes ratinget, és ha az 1 és/vagy 10 látványosan kiesik a görbéből, akkor azokat figyelembe se veszem, mert olyankor valamilyen negatív/pozitív kampány van mögötte. Úgy már egész használható ez a rész. Érdekes, hogy a sorozatokat sokszor masszívan felpontozzák az emberek 9 pont fölé, miközben filmből mindössze 7(!!!) ilyen van. Szerkesztve: 3 órával korábban - Odumin Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Érdekesség. Volt egy olyan verzió is, amiben Mon Mothma megtudja, hogy végig megbízhatott volna Perrinben. Erről beszélt Tom Bissel, író. Nem lett volna rossz. Perrin az első évadhoz képest elég semmilyen karakter volt a másodikban. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Érdekesség. Volt egy olyan verzió is, amiben Mon Mothma megtudja, hogy végig megbízhatott volna Perrinben. Erről beszélt Tom Bissel, író. „Ez egy érdekes pillanat. Perrin csak annyit mondott volna: »Tudtam, mire készülsz. Egész idő alatt. Beszéltek velem, minden héten kihallgattak, egy szót sem szóltam. Nem bíztál bennem. Megbízhattál volna bennem.« És a szívfájdalom, amit abban a pillanatban érzett, amiatt, hogy ez a férfi, akit eltaszított, megbízható lehetett volna. A dupla szívfájdalom, miután feladta az életét, azt gondolva, hogy elhagyja ezt a megbízhatatlan férjet, aki soha nem támogatta, és aztán megtudja ezt... De ez végül csak egy lehetőség maradt, ami nem történt meg.” -Tom Bissell A legutolsó jelenetéhez adott volna rendesen. Látszott Perrin fején a csalódottság és a világfájdalom 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.