Pildi Hozzászólás ideje: Szombat 21:55 Hozzászólás ideje: Szombat 21:55 (szerkesztve) Én szoktam nézni az IMDB-t, és ha nem SW-ről van szó, akkor sokszor egyetértek az ottani pontozással. Amit ott 8,0 fölé értékelnek, az általában mind jó film vagy sorozat, legtöbbször kimondottan jók. Amit ennél alacsonyabbra pontoznak, azok meg kb. annyival rosszabbak is, vagy hogy szebben mondjam, kevésbé kiemelkedőek. Szóva igen, a fenti IMDB-s első hely nagyon sokat számít. Szerkesztve: Szombat 21:56 - Pildi 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:16 Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:16 2018. 11. 08. - 23:25, Ody Mandrell írta: K2SO is simán jöhet, meg az egész RO-s lázadó bagázs. Mothma, Bail, Draven! Siker! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:18 Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:18 Én is olvasgattam az első oldalakat. Meglepően jól éreztm a dolgokat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:38 Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:38 Érdekes, hogy az elején nem Gilroy volt a showrunner, de azt hiszem jól sült el a váltás Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Vasárnap 08:19 Hozzászólás ideje: Vasárnap 08:19 2018. 11. 09. - 0:20, Nute Gunray írta: Hát ez most meglepett. Rengeteg potenciál van ebben a sorozatban, így elsőre még jobban is érdekel, mint a The Mandalorian. És milyen nagyszerű hogy ezt a rengeteg potenciált sikerült megvalósítani. Igazából túlszárnyalta minden képzeletemet. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 09:27 Hozzászólás ideje: Vasárnap 09:27 Szerintem vagyunk így egy páran. Én is nagyon lelkes voltam (mikor nem? ), mert még frissen élt bennem a RO varázsa. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:58 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:58 Érdekesség. Volt egy olyan verzió is, amiben Mon Mothma megtudja, hogy végig megbízhatott volna Perrinben. Erről beszélt Tom Bissel, író. „Ez egy érdekes pillanat. Perrin csak annyit mondott volna: »Tudtam, mire készülsz. Egész idő alatt. Beszéltek velem, minden héten kihallgattak, egy szót sem szóltam. Nem bíztál bennem. Megbízhattál volna bennem.« És a szívfájdalom, amit abban a pillanatban érzett, amiatt, hogy ez a férfi, akit eltaszított, megbízható lehetett volna. A dupla szívfájdalom, miután feladta az életét, azt gondolva, hogy elhagyja ezt a megbízhatatlan férjet, aki soha nem támogatta, és aztán megtudja ezt... De ez végül csak egy lehetőség maradt, ami nem történt meg.” -Tom Bissell 4 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:02 Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:02 (szerkesztve) 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mindenkinek van véleménye az IMDb-ről, de az kétségtelen, hogy számottevő online oldal. Nos, az oldal történetében az Andor az első sorozat, amelynek egymás utáni öt epizódja elérte a 9.5-ös pontszámot. IMDb-nél meg szoktam nézni a részletes ratinget, és ha az 1 és/vagy 10 látványosan kiesik a görbéből, akkor azokat figyelembe se veszem, mert olyankor valamilyen negatív/pozitív kampány van mögötte. Úgy már egész használható ez a rész. Érdekes, hogy a sorozatokat sokszor masszívan felpontozzák az emberek 9 pont fölé, miközben filmből mindössze 7(!!!) ilyen van. Szerkesztve: Vasárnap 11:03 - Odumin Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Vasárnap 12:00 Hozzászólás ideje: Vasárnap 12:00 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Érdekesség. Volt egy olyan verzió is, amiben Mon Mothma megtudja, hogy végig megbízhatott volna Perrinben. Erről beszélt Tom Bissel, író. Nem lett volna rossz. Perrin az első évadhoz képest elég semmilyen karakter volt a másodikban. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Vasárnap 12:04 Hozzászólás ideje: Vasárnap 12:04 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Érdekesség. Volt egy olyan verzió is, amiben Mon Mothma megtudja, hogy végig megbízhatott volna Perrinben. Erről beszélt Tom Bissel, író. „Ez egy érdekes pillanat. Perrin csak annyit mondott volna: »Tudtam, mire készülsz. Egész idő alatt. Beszéltek velem, minden héten kihallgattak, egy szót sem szóltam. Nem bíztál bennem. Megbízhattál volna bennem.« És a szívfájdalom, amit abban a pillanatban érzett, amiatt, hogy ez a férfi, akit eltaszított, megbízható lehetett volna. A dupla szívfájdalom, miután feladta az életét, azt gondolva, hogy elhagyja ezt a megbízhatatlan férjet, aki soha nem támogatta, és aztán megtudja ezt... De ez végül csak egy lehetőség maradt, ami nem történt meg.” -Tom Bissell A legutolsó jelenetéhez adott volna rendesen. Látszott Perrin fején a csalódottság és a világfájdalom 1 2 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Ezen Krennic úgy néz ki, mintha a Kraftwerk tagja lenne. Válasz
Galen Malek89 Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Na végére értem, csak szuperlatívuszokban lehet és kell erről a sorozatról beszélni. Elképesztőt alkottak, minden a helyén volt. Gyorsan rá is durrantottam a Rogue One-t, abszolút koherens, minden díszlet (amatőr szemmel persze) klappol, nekem a jellemekkel sincs bajom, hogy kicsit mások a karakterek. Felhozták, hogy Andor pl Tiviket hidegvérrel megölte. Ez valami amit Luthentől is tanulhatott, nem tudta volna megmenteni, csak a saját kárán is és a Lázadás árán. Plusz Ott se hagyhatta, mert Tivik értékes információkkal bírt akár Yavin4-ről, magáról arról, hogy tudják valami fegyver készül, le kellett lőnie. Az lett volna nálam karakteridegen ha nem teszi meg. A másik, hogy olvastam olyan hozzászólást talán junkien, hogy Andor meglepődött amikor Tivik mondja, hogy fegyvert építenek. De nem lepődött meg, hanem csak izgatottan kissé ingerülten kérdezte egyből, hogy milyen fegyvert? Ugye ezt akkor még nem tudta, csak hogy fegyver. Ezért lett kíváncsi. Tökéletes, egyszerűen tökéletes. Csak azt sajnálom, hogy vége lett. Pedig az első évad nem lett a kedvencem, főleg Dedra és Syril miatt...de itt ők is tetszettek. Szóval rosszat nem lehet mondani, maximum azt, hogy nem lett még több évad, még több esemény, végtelenségig tudnám ezt az időszakot nézni, annyira gyönyörű. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Hozzászólás ideje: 18 órával korábban 12 perccel korábban, Galen Malek89 írta: De nem lepődött meg, hanem csak izgatottan kissé ingerülten kérdezte egyből, hogy milyen fegyvert? Ugye ezt akkor még nem tudta, csak hogy fegyver. Ezért lett kíváncsi. Illetve, amikor Tivik mondja, hogy "Erso", egyből tudja, hogy Galen Erso-ról van szó, ő mondja ki a teljes nevet. Nagyon szépen klappol, a Rogue One gyakorlatilag egyfajta 3. évad, vagy az 5. sztoriszál a 2. évadban. 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Tony Gilroy nagyon méltatta Kennedyt, szerinte nélküle nem jött volna össze a sorozat. https://rebo.hu/2025/05/20/tony-gilroy-elarulta-hogy-kathleen-kennedy-nelkul-nem-johetett-volna-letre-az-andor/ 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Remélem a youtube hater csatornák erről is csinálnak videót.... Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Remélem a youtube hater csatornák erről is csinálnak videót.... Szándékosan nem szoktak 😄 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Tiltja a narratíva. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban A legnagyobb Doctor Who rajongói oldalon az új Doctor Who epizód kritikájánál viszont az ítész az első nagy bekezdésben inkább az Andorról írt. Hogy mennyire zseniális a legutóbbi rész, amit látott (még csak most nézte meg a Ghorman mészárlást), és hogy milyen sokkoló volt utána Doctor Who-t nézni és szembesülni, hogy a szinvonal mennyivel gyengébb a Doctor Who-nál Link: Doctor Who: “The Interstellar Song Contest” Made My Head Hurt - 2nd Opinion, Take 2 | Doctor Who TV 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Remélem a youtube hater csatornák erről is csinálnak videót.... Star Wars Theory abba is hagyta a nézését (vagy legalábbis nyilvánosan), mert túlságosan tetszik a sorozat a közönségének is 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban 58 perccel korábban, Yoda József írta: Star Wars Theory abba is hagyta a nézését (vagy legalábbis nyilvánosan), mert túlságosan tetszik a sorozat a közönségének is Szánalmas. Bárcsak rájönnének az emberek, hogy felesleges publicitást adni az ilyeneknek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 1 perccel korábban Hozzászólás ideje: 1 perccel korábban 18 órával ezelőtt, Galen Malek89 írta: Felhozták, hogy Andor pl Tiviket hidegvérrel megölte. Ez valami amit Luthentől is tanulhatott, nem tudta volna megmenteni, csak a saját kárán is és a Lázadás árán. Plusz Ott se hagyhatta, mert Tivik értékes információkkal bírt akár Yavin4-ről, magáról arról, hogy tudják valami fegyver készül, le kellett lőnie. Az lett volna nálam karakteridegen ha nem teszi meg. Cassian a sorozatban is ölt embereket ha nem volt más lehetősége, szóval ez nem újdonság. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.