Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat

Dei

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én szoktam nézni az IMDB-t, és ha nem SW-ről van szó, akkor sokszor egyetértek az ottani pontozással. Amit ott 8,0 fölé értékelnek, az általában mind jó film vagy sorozat, legtöbbször kimondottan jók. Amit ennél alacsonyabbra pontoznak, azok meg kb. annyival rosszabbak is, vagy hogy szebben mondjam, kevésbé kiemelkedőek.

Szóva igen, a fenti IMDB-s első hely nagyon sokat számít. :) 

Szerkesztve: - Pildi
Hozzászólás ideje:
2018. 11. 09. - 0:20, Nute Gunray írta:

Hát ez most meglepett. :) Rengeteg potenciál van ebben a sorozatban, így elsőre még jobban is érdekel, mint a The Mandalorian

És milyen nagyszerű hogy ezt a rengeteg potenciált sikerült megvalósítani. :) Igazából túlszárnyalta minden képzeletemet.

Hozzászólás ideje:

Érdekesség. Volt egy olyan verzió is, amiben Mon Mothma megtudja, hogy végig megbízhatott volna Perrinben. Erről beszélt Tom Bissel, író.

„Ez egy érdekes pillanat. Perrin csak annyit mondott volna: »Tudtam, mire készülsz. Egész idő alatt. Beszéltek velem, minden héten kihallgattak, egy szót sem szóltam. Nem bíztál bennem. Megbízhattál volna bennem.« És a szívfájdalom, amit abban a pillanatban érzett, amiatt, hogy ez a férfi, akit eltaszított, megbízható lehetett volna. A dupla szívfájdalom, miután feladta az életét, azt gondolva, hogy elhagyja ezt a megbízhatatlan férjet, aki soha nem támogatta, és aztán megtudja ezt... De ez végül csak egy lehetőség maradt, ami nem történt meg.”
-Tom Bissell

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Mindenkinek van véleménye az IMDb-ről, de az kétségtelen, hogy számottevő online oldal. Nos, az oldal történetében az Andor az első sorozat, amelynek egymás utáni öt epizódja elérte a 9.5-ös pontszámot.

IMDb-nél meg szoktam nézni a részletes ratinget, és ha az 1 és/vagy 10 látványosan kiesik a görbéből, akkor azokat figyelembe se veszem, mert olyankor valamilyen negatív/pozitív kampány van mögötte. Úgy már egész használható ez a rész. Érdekes, hogy a sorozatokat sokszor masszívan felpontozzák az emberek 9 pont fölé, miközben filmből mindössze 7(!!!) ilyen van.

Szerkesztve: - Odumin

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.