Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Az "of"-ra gondolsz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 44 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az "of"-ra gondolsz? 1 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Szerdán kiderül ki hogy tippelt. Palpatine-ról lehetett volna kérdés, de amikor összeírtam őket, nem gondoltam volna hogy ő még valaha újra képbe kerül. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. (szerkesztve) Áthúztam azokat, amelyekre már tudjuk a választ. 1. Rey meg fog halni: Nem 2. Finn meg fog halni: Nem 3. Kylo Ren meg fog halni: Nem 4. Poe Dameron meg fog halni: Nem 5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: Igen 6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: Igen 7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: Igen 8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Igen 9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Igen 10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Ellenállás 11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Nem 12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Igen13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót:14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: 15. Cliffhanger-el zárul a film: Nem 16. Megemlítik a Whilleket: Igen 17. Lesz a filmben flashback: Igen 18. Lesz a filmben látomás: Igen 19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: Nem 20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: Nem 21. Megalakul egy új Jedi rend: Igen 22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: Igen 23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: 24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: Igen 25. Lesz időugrás a filmben: Nem26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): 27. Leia-nak offscreen halála lesz: Igen 28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: Igen29: Rey új fénykardja kétpengés lesz:30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: 31: Skywalker vérvonal ki fog halni: Nem Szerkesztve: 2019. December 15. - Whill Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 4 perccel korábban, Whill írta: 13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: Szerintem ezt nem tudjuk még. 4 perccel korábban, Whill írta: 14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: Igen Ezt a trailerekből tudjuk, hogy igen Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Szerintem ezt nem tudjuk még. Spoiler Pár napja láttam itt, hogy valaki egy a Lars farmra emlékeztető forgatási helyszínről rakott fel képet, akkor az kamu volt? Illetve a Halálcsillag roncsa nem az Endoron van? 2 perccel korábban, Yoda József írta: Ezt a trailerekből tudjuk, hogy igen Rendben, akkor ezt kihúzom. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 3 perccel korábban, Whill írta: Illetve a Halálcsillag roncsa nem az Endoron van? Nem, nem ott van. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 20 perccel korábban, Whill írta: Spoileres tartalom megtekintése Pár napja láttam itt, hogy valaki egy a Lars farmra emlékeztető forgatási helyszínről rakott fel képet, akkor az kamu volt? Illetve a Halálcsillag roncsa nem az Endoron van? A kép valódi volt, de aki kirakta (Dan Mindel) 5 perc után le is vette, tehát így spoilernek minősül. Szóval, ha igaz is, amit a spoiler mögött írsz, hivatalosan nem tudjuk, hogy szerepel-e a filmben az ep1-6-ban látott bolygó 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 2019. 01. 21. - 12:18, Bence1997 írta: 1. Rey meg fog halni: Nem2. Finn meg fog halni: Nem3. Kylo Ren meg fog halni: Nem4. Poe Dameron meg fog halni: Nem5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: Igen6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: Igen7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: Nem8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Nem9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Nem10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Egyik se11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Nem12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Nem13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: Igen14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: Igen15. Cliffhanger-el zárul a film: Igen16. Megemlítik a Whilleket: Nem17. Lesz a filmben flashback: Igen18. Lesz a filmben látomás: Nem19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: Nem20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: Nem21. Megalakul egy új Jedi rend: Nem22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: Nem23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: Nem24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: Igen25. Lesz időugrás a filmben: Nem26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): Igen27. Leia-nak offscreen halála lesz: Nem28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: Igen29: Rey új fénykardja kétpengés lesz: Nem30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: Igen31: Skywalker vérvonal ki fog halni: Nem Úgy tűnik, néhány dologban túlságosan optimista voltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Ezt is meg kell majd nézni, hogy ki nyerte. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. (szerkesztve) Ez nem spoilers topik, szóval spoiler mögé írom az én eredményeimet. @Bence1997 szerintem te is tegyél így SZERK: Ja, te csak a régieket másoltad be, nem a megoldást Spoiler 1. Rey meg fog halni: nem2. Finn meg fog halni: nem3. Kylo Ren meg fog halni: igen4. Poe Dameron meg fog halni: nem5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: igen6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: igen7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: igen8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: nem9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): igen10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: egyik se11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: nem12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: igen13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: igen14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: igen15. Cliffhanger-el zárul a film: nem16. Megemlítik a Whilleket: nem17. Lesz a filmben flashback: igen18. Lesz a filmben látomás: igen19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: nem20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: nem21. Megalakul egy új Jedi rend: igen22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: igen23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: igen24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: igen - nem tudom volt? konktétan nem rémlik...25. Lesz időugrás a filmben: igen26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): igen27. Leia-nak offscreen halála lesz: igen28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: igen29: Rey új fénykardja kétpengés lesz: nem30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: igen31: Skywalker vérvonal ki fog halni: igen 31-ből 23 vagy 22 Szerkesztve: 2019. December 19. - Yoda József Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. (szerkesztve) 18 perccel korábban, Yoda József írta: Ez nem spoilers topik, szóval spoiler mögé írom az én eredményeimet. @Bence1997 szerintem te is tegyél így SZERK: Ja, te csak a régieket másoltad be, nem a megoldást Spoiler elrejtése 24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: igen - nem tudom volt? konktétan nem rémlik... 31-ből 23 vagy 22 Spoiler Az Endori csatára úgy hivatkoztak, hogy "ahol véget ért a háború". Akkor az én tippeldém: Spoiler 1. Rey meg fog halni: Nem2. Finn meg fog halni: Nem3. Kylo Ren meg fog halni: Nem4. Poe Dameron meg fog halni: Nem5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: Igen6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: Igen7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: Nem8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Nem9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Nem10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Egyik sem11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Nem12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Nem13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: Igen14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: Igen15. Cliffhanger-el zárul a film: Igen16. Megemlítik a Whilleket: Nem17. Lesz a filmben flashback: Igen18. Lesz a filmben látomás: Nem19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: Nem20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: Nem21. Megalakul egy új Jedi rend: Nem22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: Nem23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: Nem24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: Igen25. Lesz időugrás a filmben: Nem26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): Igen (negyed órát kidobtak )27. Leia-nak offscreen halála lesz: Nem28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: Igen29: Rey új fénykardja kétpengés lesz: Nem30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: Igen31: Skywalker vérvonal ki fog halni: Nem 31 -ból 20. Szerkesztve: 2019. December 19. - Bence1997 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Spoileres tartalom megtekintése Az Endori csatára úgy hivatkoztak, hogy "ahol véget ért a háború". Igen, csak az nem PT esemény Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Yoda József írta: Igen, csak az nem PT esemény Nézd el nekem most, fáradt vagyok. (akkor ezt a kis buktát korrigálom nálam is. ) Szerkesztve: 2019. December 19. - Bence1997 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. A 9esnél szerintem IGEN a válasz, hiszen Snoke testek feltűntek Palpatine-nál. A 24-esnél az operás idézet (the dark side of the Force...) szerintem vehető PTs utalásnak, nem? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 2019. 12. 20. - 7:45, Donát írta: Spoiler elrejtése A 9esnél szerintem IGEN a válasz, hiszen Snoke testek feltűntek Palpatine-nál. A 24-esnél az operás idézet (the dark side of the Force...) szerintem vehető PTs utalásnak, nem? Most már spoileres a topik. Donát felvetése 24-esnél jogos. Ha szigorú vagyok akkor az mondom nem, de igazából az igen válasz is magyarázható. Nekem mind1 mondjátok meg ti hogy mi legyen. Holnap összegzem. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 2 perccel korábban, Fulcrum írta: Most már spoileres a topik. Donát felvetése 24-esnél jogos. Ha szigorú vagyok akkor az mondom nem, de igazából az igen válasz is magyarázható. Nekem mind1 mondjátok meg ti hogy mi legyen. Holnap összegzem. Én azt mondom, hogy te vagy a játékmester, szóval te döntsd el Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Rendben. Azt mondom hogy legyen az igen a válasz. Jobban átgondolva, elég egyértelműen utalt a korábbi operás beszédre. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. És a 9esnél is igen, ugye? Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 2019. 12. 15. - 21:28, Whill írta: Áthúztam azokat, amelyekre már tudjuk a választ. 1. Rey meg fog halni: Nem 2. Finn meg fog halni: Nem 3. Kylo Ren meg fog halni: Nem 4. Poe Dameron meg fog halni: Nem 5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: Igen 6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: Igen 7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: Igen 8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Igen 9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Igen 10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Ellenállás 11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Nem 12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Igen13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót:14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: 15. Cliffhanger-el zárul a film: Nem 16. Megemlítik a Whilleket: Igen 17. Lesz a filmben flashback: Igen 18. Lesz a filmben látomás: Igen 19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: Nem 20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: Nem 21. Megalakul egy új Jedi rend: Igen 22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: Igen 23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: 24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: Igen 25. Lesz időugrás a filmben: Nem26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): 27. Leia-nak offscreen halála lesz: Igen 28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: Igen29: Rey új fénykardja kétpengés lesz:30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: 31: Skywalker vérvonal ki fog halni: Nem Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 2 órával ezelőtt, Donát írta: És a 9esnél is igen, ugye? Igen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 2019. 01. 19. - 13:17, Donát írta: 1. Rey meg fog halni: Nem 2. Finn meg fog halni: Nem 3. Kylo Ren meg fog halni: Igen 4. Poe Dameron meg fog halni: Igen 5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: Igen 6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: Igen 7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: Nem 8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Nem 9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Igen 10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Ellenállás 11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Nem 12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Nem 13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: Igen 14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: Igen 15. Cliffhanger-el zárul a film: Nem 16. Megemlítik a Whilleket: Nem 17. Lesz a filmben flashback: Igen 18. Lesz a filmben látomás: Igen 19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: Nem 20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: Nem 21. Megalakul egy új Jedi rend: Igen 22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: Nem 23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: Igen 24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: Igen 25. Lesz időugrás a filmben: Igen 26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): Nem 27. Leia-nak offscreen halála lesz: Nem 28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: Igen 29: Rey új fénykardja kétpengés lesz: Nem 30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: Igen 31: Skywalker vérvonal ki fog halni: Igen 26/31 ha jól számolom. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Én megvárom @Fulcrum összesítését, lusta vagyok hozzá. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Rey újfénykardját egypengés ként számolta annak ellenére hogy kétpengésnek tűnik, de arról még nincs hivatolos információ. Illetve az utolsó jelnetet időugrásnak számít. Végeredmény: 1. Darth Riddick: 27 pont 1. Donát: 27 pont 1. Dzséjt: 27 pont 4. Bomarr: 26 pont 5. Broddie: 24 pont 5. Yoda József: 24 pont 5. Ody Mandrell: 24 pont 5. Darth Sky: 24 pont 9. RacerX: 23 pont 9. Max Stirner: 23 pont 9. Pildi: 23 pont 12. Sztike: 22 pont 13. tomcsi80: 21 pont 13. Kargarosz: 21 pont 15. Bence1997: 20 pont 16. Kenobi tábornok: 18 pont 17. Fulcrum: 17 pont 18. jez: 16 pont 19. Whil: 13 pont Mindenki számolja át, lehet rá esély hogy valakiknél nem jól számoltam. Köszönöm a játékot és a győztesenek gratulálok. 1 1 8 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Tippelést se nyertem még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Köszönöm, nekem is jó a megosztott ötödik hely. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 33 perccel korábban, Fulcrum írta: 15. Bence1997: 20 pont 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. (szerkesztve) Jó móka volt,Fulcrum! Köszi, hogy kitaláltad! Én is elégedett vagyok. Szerkesztve: 2019. December 22. - Pildi Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Wow! Erről meg is feledkeztem! Mekkora királyság már! Én is köszönöm Fulcrum! Dzséjt, Donát! Szép eredmény! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.