Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én adok majd neki egy esélyt. Semmivel sem tűnik rosszabbnak, mint a legtöbb szuperhős film, amiben épp meg kell megint menteni a világot valami hatalmas gonosztól, és ehhez össze kell fogni. :D

Hozzászólás ideje:

Ez az első rész előzetese is lehetne, annyi copy-paste jelenet van benne. D Engem az zavar, hogy nem látom hova akar kifutni ez az egész sztori. Na talán a harmadik részben majd érdemben is haladnak a dolgok. Disney+ -on egyszer biztos megnézem.

Hozzászólás ideje:

A múlt héten vettem meg az Avatar: Frontier of Pandora című videójátékot egy jó kis leárazás folyamán (imádom, amikor a megagigaextra kiadásokat olcsóbban adják, mint az alapkiadást). Eredetileg el akartam kerülni, mert a legjobb, amit hallottam róla, hogy "jó iparosmunka", meg "Far Cry a Pandorán". Egyik sem riasztó, de annyira nem hozott lázba, pláne a The Way of the Water után - ez utóbbit a játék eladásai is megszenvedték, mert eredetileg a második résszel egyidőben akarták kihozni (a sztori a film prológusa utáni egy éves időugrás alatt játszódik), csak sajnos megcsúsztak a fejlesztéssel, így kereken egy évvel utána jelent csak meg. Na meg, Ubisfot termék (ugyanaz a Massive Entertainment készítette, mint a Star Wars: Outlawst, meg anno a Far Cry 3-at), szóval alapból utálni kell, ugye, és még a Far Cry formulát is követi. Szóval sokan felé sem néztek, anélkül is tudták, hogy nagy sz*r. Hát nem az!

A sztorija egész érdekes, a látványa valami hihetetlen, annyira f*szán megalkották Pandora világát. A játékmenet is baba, s bár vannak benne redundáns feladatok, egyszerűen baromi jó érzés elveszni Pandorán, szabotálni az RDA különböző környezetszennyező létesítményeit (ami valóban hat a környezetre), ikránon röpködni vagy a hatlábú pacin a füves sztyeppén vágtázni. A poén az egészben, hogy a játék 2023-ban jelent meg, és se anyagilag, se kritikailag nem teljesített túl jól (annyira rosszúl sem, mint mondjuk az Outlaws, de valószínűleg többet vártak), így a tavaly kiadott két sztori DLC (The Sky Breaker és Secrets of the Spires) után az emberek azt hitték, akkor ebből ennyi volt. Hát nem, a minap bejelentették a harmadik sztori DLC-t, a From the Ashes-t, ami a címéből is kitalálható: kapcsolódni fog a harmadik filmhez, és ez már a mozipremierrel egyidőben jelenik meg.

Itt máris visszaköszön a Disney gondoskodása. Ahelyett, hogy hagyná elsüllyedni a feledés homályába a "bukott" vagy nem közkedvelt terméket, inkább újabb kontentet gyárt hozzá, hogy felemelje. És azért nincs kétségem afelől, hogy a DLC és az új film jót fog tenni a Frontier of Pandora eladásainak, pláne úgy, hogy mára már elültek a "sz*r, mert Ubisoft" hangok, és többségében inkább pozitív kritikákat kap azoktól, akik ténylegesen játszanak is vele. Például tőlem, aki valóban azért vettem meg, mert közeleg az új film és ez felkeltette annyira az érdeklődésemet, hogy leárazva már hajlandó legyek megvenni, s most potitívan ajánlgatom itten. D

Ráadásul a játék engem egészen lázba hozott. Tegnap megnéztem az Avatart, ma meg készülök megnézni a The Way of Watert, először azóta, hogy láttam a moziban. Kíváncsi vagyok, így milyen élmény lesz. Egyszer láttam, két éve, nem igazán jött be, így az emlékek megfakultak. Viszont most közvetlen az első rész után nézem meg - ami szerintem még mindig marha jó mozi, és imádom a mögöttes szimbolikát (amit baromira hiányoltam a folytatásból). És a játéknak hála még hype-olva is vagyok. Este elválik.

Ami ezt a friss trailert illeti, hát a fentiek miatt pillanatnyilag érdekel, sőt ez kicsit jobban, mint a The Way of Water (aztán majd kiderül, hogy ez kitart-e még decemberig). A koncepció, hogy egy klán összeáll az RDA-val és tojnak Eywára, ezen univerzumon belül legalább valami újdonság. Az is, hogy az eddig ártatlan áldozatoknak beállított na'vik mellett végre feltűnik egy ellenséges törzs. Ez kicsit árnyalja ezt a népet. És végre nem valami csodakavics (amiről sosem derült ki, miért értékes) vagy csodaagyvíz (ami a semmiből lett előrántva) van a terítéken, hanem konkrétan láthatunk előrelépést a második részben felvetett kolonizálás ügyén. Az emberek elkezdtek azon dolgozni, hogy maszk nélkül lehessen élni Pandorán a szabadban. Ez a két elm már most érdekesebbé teszi számomra a harmadik filmet, mint az "Avatar: A mélység titka" epizód. Persze még nagy kérdés, hogy mennyire lesznek ezek fontosak, mennyire lesznek kifejtve és hogyan lesznek tálalva. De ez csak a film megtekintésekor derül ki. Ha kitart a lelkesedésem addig, sanszos, hogy moziban nézem meg.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

A 2 rész hihetetlwn elkészülte után, ez már tényleg hiphopp elérkezett. Semennyire sem vagyok ráizgulva, de nagyon jó lesz decemberre. Minden esélyt megkap, hogy tetszen, nincsenek elváràsaim.

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, csoli1138 írta:

A 2 rész hihetetlwn elkészülte után, ez már tényleg hiphopp elérkezett. Semennyire sem vagyok ráizgulva, de nagyon jó lesz decemberre. Minden esélyt megkap, hogy tetszen, nincsenek elváràsaim.

Moziban nézed?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.