Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Dzséjt! Bekereteztem mire gondolok konkrétan. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Amúgy ha megtalálom a többi ehhez hasonló írkálmányaidat, talán esélyt kapsz arra, hogy fiad véleményezze azokat is. Márha igényled ezek után :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Dzséjt! Bekereteztem mire gondolok konkrétan. Na bazz, most buktattad le a kellékeseket. Ez nem is a Tatooine-on készült hanem valami stúdióba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Nagyon köszönöm Shettard! Akkor örülök a legjobban, ha más is látja vaklami kis értelmét annak, amit írok. Fiamtól már rég nem várok semmit....hálátlan kutya. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Nagyon köszönöm Shettard! Akkor örülök a legjobban, ha más is látja vaklami kis értelmét annak, amit írok. Fiamtól már rég nem várok semmit....hálátlan kutya. Ne felejtsd el, a te nevelésed vagyok. :D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Dzséjt! Bekereteztem mire gondolok konkrétan. Kösz, most már látom (én az alján kerestem). Akárki, akármit mond, az tényleg egy 1-es. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Most már én is látom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Akkor nem "magyaráztam bele" úgy látszik. Szerintetek mit jelenthet? Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Lehet, hogy anno ez volt egy fogatversenypálya első szakasza. Nem tudom. Mellesleg érdekes, mert most már nekem is feltűnt valami, mégpedig az, hogy a lyuk felett valamilyen vésett írás-szerűség van. Először Aurebeshnek hittem, de ennek ellentmond a logika is, és az is, hogy mostanra már kifejezetten egy "A" betűt is látok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerintetek mit jelenthet? Az én szerintem kicsit lentebb van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Én 'L,B,A' betűket tudok kivenni. Vagy csak az árnyékok játszanak velünk? Mint a Marsi arcnál. Az egyes szám jelentheti, hogy Anakin anno első lett a podrace-en. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Az én szerintem kicsit lentebb van. Mármint mi van lentebb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Kicsit kivilágosítva. Nekem LEAR jön ki. Shakespeare : Lear király? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hehe....siheder buckalakók graffitije Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. (szerkesztve) Megvan már: "Ki ezalatt átmész, hagyj fel minden reménnyel.", vagy: "Nyitva van az aranykapu, csak bújjatok rajta.? Szerkesztve: 2007. Február 26. - Rog Ertay Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Na mindjárt jönnek az összeesküvés elméletek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Ez a LEAR kiirás egészen döbbenetes... még kapkodom a levegőt! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. (szerkesztve) Na mindjárt jönnek az összeesküvés elméletek OFF Oldi: jó téged néha itt a fórum SW részlegén is látni Szerkesztve: 2007. Február 26. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Shettard a sasszem. Jár neki egy vállonveregetés ezért a meglátásért. Én sose vettem volna észre. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Igazából nem gondoltam, hogy tényleg ennyire beleéljük magunkat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Shettard a sasszem. Jár neki egy vállonveregetés ezért a meglátásért. Csak össze ne roppanjon a nyomás alatt mint Kis Sasszem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Igazából nem gondoltam, hogy tényleg ennyire beleéljük magunkat. Ez a "nem is tudom mi az, de van ott valami" tipikus esete? Megfejtettük az a lényeg. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Megfejtettük, de mi értelme a feliratnak? Van egyáltalán vagy csak véletlen? Van-e ésszerű magyarázat? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. (szerkesztve) Megfejtettük, de mi értelme a feliratnak? Van egyáltalán vagy csak véletlen? Van-e ésszerű magyarázat? Lentebb már említettem Shakespeare Lear király című művét. Azzal kellene összevetni. Talán nagy tudós Bomarr urunk tud írni valamit ezzel kapcsolatban. Szerkesztve: 2007. Február 26. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Megfejtettük, de mi értelme a feliratnak? Van egyáltalán vagy csak véletlen? Van-e ésszerű magyarázat? Véletlen alig lehet, hisz ezt a sziklát az ILM csinálta oda... nem valoszinü, hogy "véletlenül" beleirtak. Egy-két párhuzam egyébként akad a Lear királlyal, de az is lehet hogy csak poénból irták oda... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Oké, egy tipp a részemről: a Lear királyban, szülő és gyermeke rendkivül sokáig távol vannak egymástól, s rengeteg történés folyik le mire egymásra találnak. Ám ekkor már a szülő haldoklik, viszont rendkivül örül annak, hogy újra láthatja imádott gyermekét. Nem sokkal ezután meghal... itt is ilyesmi fog hamarosan történni Anakinnal. Persze lehet, hogy a párhuzam erőltetett, s könnyen belelehet kötni, de nekem ez ugrott be Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Marha jó az írás Ody.Köszönjük néked.Engem az 1-es is meglepett.Nem még a Lear.De nem csak aez van még ott. a Lear után vannak még betűk.Lehet, hogy hülyeséget mondok de ez nem a podrace verseny egyik helyszíne?Lehet, hogy az EP 1-ből.Csak más kameraállásból, és más fényben.Különben tuti jelent valamit mer Lucasnál minden pxel valamilyen jelentéssel bír.Nem hinném, hogy véletlenül van ott.Na ezért is szeretem ezt a fórumot.Olyat tudok mef amit lehet ,hogy sose láttam volne meg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. De lehet, hogy egészen véletlenűl ezt lehet "kiolvasni" belőle. Ez olyan mint Ody Vader sisakja az ölelkező Anakinnál Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Bomarr: nekem passzolni látszik. Ámbár Frenkie meglátása is helyes, van ott még vagy 3 betű. Ez a podrace verseny jó tipp lehet, legalábbis emlékszem ilyesmire. Na, ha addig meg nem előz valaki, holnap megnézem a versenyt. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. De lehet, hogy egészen véletlenűl ezt lehet "kiolvasni" belőle.Ez olyan mint Ody Vader sisakja az ölelkező Anakinnál Na igen, azt a sisakot én is észrevettem, csak teljesen más részén az árnyéknak, mint ahogy Ody írta. Bár ez a berajzolás jó ötlet, lehet, holnap megcsinálom azzal... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.