Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Amúgy ha megtalálom a többi ehhez hasonló írkálmányaidat, talán esélyt kapsz arra, hogy fiad véleményezze azokat is. :oops:

Márha igényled ezek után :hmm::D :D

Hozzászólás ideje:
Nagyon köszönöm Shettard! Akkor örülök a legjobban, ha más is látja vaklami kis értelmét annak, amit írok. :oops: Fiamtól már rég nem várok semmit....hálátlan kutya. :hmm:

Ne felejtsd el, a te nevelésed vagyok. :D :D :D

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy anno ez volt egy fogatversenypálya első szakasza. :hmm:

Nem tudom. Mellesleg érdekes, mert most már nekem is feltűnt valami, mégpedig az, hogy a lyuk felett valamilyen vésett írás-szerűség van. Először Aurebeshnek hittem, de ennek ellentmond a logika is, és az is, hogy mostanra már kifejezetten egy "A" betűt is látok. :oops:

Hozzászólás ideje:

Megvan már: "Ki ezalatt átmész, hagyj fel minden reménnyel.", vagy: "Nyitva van az aranykapu, csak bújjatok rajta.? :oops:

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
Shettard a sasszem. :hmm: Jár neki egy vállonveregetés ezért a meglátásért. :oops:

Csak össze ne roppanjon a nyomás alatt mint Kis Sasszem. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Megfejtettük, de mi értelme a feliratnak? Van egyáltalán vagy csak véletlen? Van-e ésszerű magyarázat? :oops:

Lentebb már említettem Shakespeare Lear király című művét. Azzal kellene összevetni. Talán nagy tudós Bomarr urunk tud írni valamit ezzel kapcsolatban. :hmm:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Megfejtettük, de mi értelme a feliratnak? Van egyáltalán vagy csak véletlen? Van-e ésszerű magyarázat? :oops:

Véletlen alig lehet, hisz ezt a sziklát az ILM csinálta oda... nem valoszinü, hogy "véletlenül" beleirtak. Egy-két párhuzam egyébként akad a Lear királlyal, de az is lehet hogy csak poénból irták oda... :hmm:

Hozzászólás ideje:

Oké, egy tipp a részemről: a Lear királyban, szülő és gyermeke rendkivül sokáig távol vannak egymástól, s rengeteg történés folyik le mire egymásra találnak. Ám ekkor már a szülő haldoklik, viszont rendkivül örül annak, hogy újra láthatja imádott gyermekét. Nem sokkal ezután meghal... itt is ilyesmi fog hamarosan történni Anakinnal.

Persze lehet, hogy a párhuzam erőltetett, s könnyen belelehet kötni, de nekem ez ugrott be :oops:

Hozzászólás ideje:

Marha jó az írás Ody.Köszönjük néked.Engem az 1-es is meglepett.Nem még a Lear.De nem csak aez van még ott. a Lear után vannak még betűk.Lehet, hogy hülyeséget mondok de ez nem a podrace verseny egyik helyszíne?Lehet, hogy az EP 1-ből.Csak más kameraállásból, és más fényben.Különben tuti jelent valamit mer Lucasnál minden pxel valamilyen jelentéssel bír.Nem hinném, hogy véletlenül van ott.Na ezért is szeretem ezt a fórumot.Olyat tudok mef amit lehet ,hogy sose láttam volne meg.

Hozzászólás ideje:

Bomarr: nekem passzolni látszik. :oops:

Ámbár Frenkie meglátása is helyes, van ott még vagy 3 betű. Ez a podrace verseny jó tipp lehet, legalábbis emlékszem ilyesmire. Na, ha addig meg nem előz valaki, holnap megnézem a versenyt. :hmm:

Hozzászólás ideje:
De lehet, hogy egészen véletlenűl ezt lehet "kiolvasni" belőle.

Ez olyan mint Ody Vader sisakja az ölelkező Anakinnál :oops:

Na igen, azt a sisakot én is észrevettem, csak teljesen más részén az árnyéknak, mint ahogy Ody írta. :hmm: Bár ez a berajzolás jó ötlet, lehet, holnap megcsinálom azzal...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.