Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Köszi szépen, fiúk és lányok, hogy végigkísértétek a szavazást. Remélem jól szórakoztatok - én igen, mégha majd megsülök itthon, annyira befűtöttem véletlenül - és reménykedve várjuk a 2. évad érkezését. Ne feledjétek, kedden előzetesre ébredünk, szűk két hét múlva pedig jön a várva várt új évad. Addig is én Bence voltam, sziasztok! 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Mi köszönjük, Bence! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Köszönjük, jól összeraktátok a kategóriákat is, a díjátadó is jó hangulatban telt, remek munka volt. Várjuk a második évadot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Íme az összesített lista: LEGJOBB ŰRJÁRMŰ- Razor Crest (24) - Külvilági TIE vadászgép (9) - Köztársasági rabszállító hajó (1) - Riot Mar vadászgépe (-) - T-65B X-szárnyú (-) - TUG-b13 (-) LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ- Jawa homokjáró (12) - AT-ST (10) - 74-Z robogó (5) - K79-S80 csapatszállító (4) - Zephyr-J robogó (2) - Ember vezette terepsikló (1) LEGJOBB DROID- IG-11 (28) - R2 szériás óriás droid (3) - 1 -es típusú biztonsági droid (2) - B2 szuper harci droid (1) - Q9-0 (-) - DUM szériás szervíz droid (-) LEGJOBB HELYSZÍN- Nevarro (10) - Arvala-7 (9) - Sorgan (7) - Maldo Kreis (4) - Tatooine (3) - Ranzar Malk űrállomása (1) LEGJOBB SZÖRNY- Blurrg (14) - Ravanak (7) - Mudhorn (7) - Loth macska (3) - Dewback (2) - Kowakian majomgyík (1) LEGJOBB IDEGEN LÉNY- A Gyermek (25) - Kuiil (6) - Mythrol bűnöző (2) - Xi'an (1) - Qin (-) - Burg (-) LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ- A Fegyverkovács (15) - Gideon moff (11) - A Kliens (5) - Paz Vizla (2) - Fennec Shand (1) - Pershing doktor (-) LEGJOBB SIDEKICK- Kuiil (14) - IG-11 (12) - Carasynthia "Cara" Dune (4) - Greef Karga (4) - Mayfeld (-) - Toro Calican (-) LEGJOBB NEGATÍV KARAKTER- Gideon moff (24) - A Kliens (4) - Xi'an (2) - Fennec Shand (2) - Mayfeld (1) - Burg (-) LEGJOBB KARAKTER- Din Djarin (A mandalori) (16) - A Gyermek (Baby Yoda) (9) - Carasynthia "Cara" Dune (3) - Kuiil (3) - IG-11 (2) - Greef Karga (-) LEGJOBB ÖSSZECSAPÁS- Mandaloriak a fejvadászok ellen (11) - Djarin Gideon moff ellen (8) - Djarin a jawák ellen (7) - Djarin és IG-11 a niktók ellen (5) - Djarin a mudhorn ellen (3) - A sorgani falu megvédése (-) LEGJOBB ZENE- 1×01 The Mandalorian (16) - 1×08 Redemption (7) - 1×02 The Child (4) - 1×04 Sanctuary (3) - 1×07 The Reckoning (2) - 1×03 The Sin (1) LEGJOBB EPIZÓD- 1×08 Redemption (15) - 1×02 The Child (6) - 1×07 The Reckoning (5) - 1×03 The Sin (4) - 1×06 The Prisoner (2) - 1×01 The Mandalorian (1) 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Köszönjük a szervezést, a szavazólapot és a mai műsor levezénylését! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. (szerkesztve) Az eredményem 9/13. Nem rossz. Köszönöm szépen a műsort Bencének, a szavazást, mindent. Köszönöm a visszaküldött válaszaimat Dzséjtnek is, íme az ízlésem : Epizód: 1x08 Redemption Karakter: Mando Sidekick: IG-11 Mellékes: Kliens Negatív karakter: Gideon bácsi, a nők bálványa Ideges lény: Yoda Jr. Szörny: Blurrg Droid: IG-11 Helyszín: Maldo Kreis Jármű: Jawa "lánctalpas térjkielőle" Zűrhajó: Razor Cres Zenebona: 1x01 The Mandalorian Összecsapás: Mando a sáros, szteroidozott, budás orrszarvú ellen Szerkesztve: 2020. Október 18. - csoli1138 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Nekem 11/13, a legjobb zenénél és a legjobb helyszínnél a 4. részt ill. a Sorgant jelöltem be. Számomra az volt a legnagyobb meglepetés, hogy Kuiilra szavaztam a legjobb sidekick kategoriában. Cara Dune volt korábban a fejemben, amikor kitaláltuk ezt a kategóriát, mert nagyon szimpatikus karakter és kiváló bajtárs, de miután a teljes évadot újranéztem szavazás előtt, egyértelművé vált, hogy az öreg volt Mando legnagyobb támasza az évadban, az ő segítsége nélkül semmire sem ment volna: nem szerzi vissza a hajója szétlopkodott alkatrészeit, nem tudja kire bízni BY-t, és az általa új életre lehelt és nagyon hasznosan átprogramozott IG-11 sem tudott volna segíteni a csapatnak a végén. Persze ha nincs Kuiil, alakulhatott volna másként is a történet, de jelen esetben az öreg önzetlen segítőkészségén, pozitív hozzáállásán, ügyességén nagyon sok múlt. Ezért is volt nagyon drámai a halála. Nagyon megérdemelte a győzelmet. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. 15 perccel korábban, Pildi írta: Nekem 11/13, a legjobb zenénél és a legjobb helyszínnél a 4. részt ill. a Sorgant jelöltem be. Számomra az volt a legnagyobb meglepetés, hogy Kuiilra szavaztam a legjobb sidekick kategoriában. Cara Dune volt korábban a fejemben, amikor kitaláltuk ezt a kategóriát, mert nagyon szimpatikus karakter és kiváló bajtárs, de miután a teljes évadot újranéztem szavazás előtt, egyértelművé vált, hogy az öreg volt Mando legnagyobb támasza az évadban, az ő segítsége nélkül semmire sem ment volna: nem szerzi vissza a hajója szétlopkodott alkatrészeit, nem tudja kire bízni BY-t, és az általa új életre lehelt és nagyon hasznosan átprogramozott IG-11 sem tudott volna segíteni a csapatnak a végén. Persze ha nincs Kuiil, alakulhatott volna másként is a történet, de jelen esetben az öreg önzetlen segítőkészségén, pozitív hozzáállásán, ügyességén nagyon sok múlt. Ezért is volt nagyon drámai a halála. Nagyon megérdemelte a győzelmet. Én meg kimondottan elhibázottnak érzem, hogy Kuiil helyett IG-t nyomtam sidekicknek, hisz a legjobb droid kategóriában is őt jelöltem, az az övé kellett legyen semmi kétség, és Kuiil megérdemelten lett a legjobb sidekick! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Remek kis műsor volt @Bence1997! Le a kalappal, és a résztvevők előtt is. Bár hazaértem fél kilenc körül, és meg is próbáltam becsatlakozni de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ez nem fog menni. 14 órával ezelőtt, Wilde írta: Kuiilnek nagyon komoly jelenléte volt minden jelenetben, Yodához hasonlítanám annyiban, hogy egy ránézésre kicsi is erőtlen figura és mégis a bölcsességével előremozdítja a főhőst és az igazi nagyság ott van benne. Amúgy érdekes, hogy egy nő játszotta Kuiilt. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amúgy érdekes, hogy egy nő játszotta Kuiilt. És tényleg! Nekem végül 13/8 lett az eredményem. A legjobb karakternél is Kuiilra mentem, mégha tudtam, hogy Mando és BY között fog eldőlni a díj sorsa. A szörnynél meglepődtem a blurrg győzelmén, azt hittem, hogy a Mudhorn megnyeri, erre fel a Ravinakkal végzett a 2. helyen. A legjobb összecsapásnál is a Mudhornos csatára szavaztam, de teljesen megérdemelten nyert a 3. részben mutatott harcjelenet, máig libabőrös vagyok attól. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. 46 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Remek kis műsor volt @Bence1997! Le a kalappal, és a résztvevők előtt is. Bár hazaértem fél kilenc körül, és meg is próbáltam becsatlakozni de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ez nem fog menni. Amúgy érdekes, hogy egy nő játszotta Kuiilt. Pedig én még az arcvonásaiban is felfedeztem Nick Nolte-t. Meglepődtem, mikor megtudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. A hangja Nolte-é természetesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. 2020. 10. 17. - 21:37, Wilde írta: Kuiilnek nagyon komoly jelenléte volt minden jelenetben, Yodához hasonlítanám annyiban, hogy egy ránézésre kicsi is erőtlen figura és mégis a bölcsességével előremozdítja a főhőst és az igazi nagyság ott van benne. Egyetértek, Yoda-szerű mentor-figura, ugyanakkor szerintem eredetibb próbálkozás és nem olyan egyértelmű másolat, mint Maz Kanata, egy igazi mágikus aurájú űrlény, akik miatt a Star Wars-ot igazán imádom! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. 2020. 10. 18. - 11:58, Ody Mandrell írta: Amúgy érdekes, hogy egy nő játszotta Kuiilt. Ezt nem is tudtam... de a végeredmény nagyon meggyőző volt. 2 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Egyetértek, Yoda-szerű mentor-figura, ugyanakkor szerintem eredetibb próbálkozás és nem olyan egyértelmű másolat, mint Maz Kanata, egy igazi mágikus aurájú űrlény, akik miatt a Star Wars-ot igazán imádom! Számomra Maz is kellően elválasztható volt Yodától, de hatásmechanizmusában, ahogy a főhősökkel interakcióba lép van hasonlóság. Kuiilnek is megvan a varázsa, ami (jó értelemben vett) meseszerű, mítikus hangulatot kölcsönzött a karakterének ebben az alapvetően rideg, kemény világban, amiben a sorozat játszódik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. 1 órával korábban, Wilde írta: Ezt nem is tudtam... de a végeredmény nagyon meggyőző volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Jó kis eredményhirdetés volt! Sajnálom, hogy lemaradtam róla, de 7 kategóriában az nyert, akit vártam. A Blurgön kiakadtam. Mudhoooorn! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.