Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Hozzászólás ideje: 2019. November 11. "A vapor farmer on Arvala-7, Kuiil came to seek peace in an out of the way world, which is now being trespassed upon by criminals and mercenaries. He has worked a lifetime to be free of servitude, and offers valuable skills for those willing to meet his price." 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Hozzászólás ideje: 2019. November 13. "I have spoken". Kíváncsi leszek az élettörténetére, sokkal intelligensebbnek tűnik, mint bármely eddig megismert fajtársa. 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Hozzászólás ideje: 2019. November 13. 10 perccel korábban, Nute Gunray írta: "I have spoken". Kíváncsi leszek az élettörténetére, sokkal intelligensebbnek tűnik, mint bármely eddig megismert fajtársa. Korin Pers azért elég intelligens volt, végül is egyetemen tanított. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. (szerkesztve) Szerintem ezzel az "I have spoken" megjegyzéssel megint kapott az SW egy olyan szöveget, amit még sokszor visszaidézünk. Nekem amúgy ő jött be a legjobban az első részből, lényegében az epizódban ő képviseli az "öreg mester" szerepkört, de nagyon újszerűen közelítették meg a témát. Nem egy tipikus mester, mégis tanított újat hősünknek, és szerintem lesz is még egy-két bölcsesség a tarsojában. Vagy legalábbis remélem. Szerkesztve: 2019. November 14. - Dzséjt 4 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Az biztos, hogy nehéz valakivel vitatkozni aki így fejezi be a mondanivalóját 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Az I have spoken az indiánok legendás zárómondatára emlékeztet, csak ott volt előtte még valami jellegzetes: Uff, én beszéltem ( ha valaki olvasott volna még rajtam kívül indiános könyveket ). 3 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Szimpatikus figura. A 2. résznél jöttem rá, hogy tulajdonképpen ő az az idős mentor karaktertípus a Star Wars filmekből, aki elindítja a főhőst az útján, mint Qui-Gon Jinn, Obi-Wan Kenobi vagy Han Solo. A maszkja valami elképesztően jól van megcsinálva, mégis vicces kicsit, mert egy Nick Noltera hasonlító varacskos disznó. 1 4 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Hozzászólás ideje: 2019. November 17. (szerkesztve) Nagyon naaagy kedvencem lett egyből, odavagyok érte. Külseje, fazonja, hangja: hmmm. Végem. És amit és ahogy mond, előad... vastaps! Full indián feeling és szellemiség. Remélem túléli ezt az egészet... ha kinyírják a Mandi baromi kemény lesz és bosszút áll, erről kár lenne vitát nyitni. Szerkesztve: 2019. November 17. - Darth Porg 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Azért én remélem, nem nyírják ki ( eddig ez a lehetőség bennem fel sem merült ). 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Nekem inkább az jutott eszembe, hogy vele többet már nem találkozunk. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Nekem is inkább az, hogy többet nem látjuk. A történet elhagyta az Arvala7-et. Egyelőre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 19. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.