Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Jajj ezek a rohamoszti-klón röptetések nagyon jók! szegények, nem tudom mennyire élvezik a repülésoktatást.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. (szerkesztve) Nem tudom hogy láttátok -e már ezeket és hogy be voltak e már linkelve, de nekem újak és ngyon tetszenek. Címlapok voltak, de háttérkép lett belőlük. Remélem hasznosíthatók. Maul Védá Dooku Szerkesztve: 2006. Augusztus 23. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Huhhh, ezek nagyon jó képek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. (szerkesztve) Huhhh, ezek nagyon jó képek! De az új screenthemeket nem találom sehol. De nem adom fel. Szerkesztve: 2006. Augusztus 23. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. A Dooku Antress kép lehet, hogy a készülő sorozat minőségét hivatott prezentálni? Jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. A Védás brutális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. A Védás brutális. Nekem is az a kedvencem. Nagyon jó képek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Nekem ezekből a Dookus tetszik a legjobban, nagyon bejön a stílusa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Mindegyik tetszik; leginkább talán a Sidious-kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Mindegyik tetszik; leginkább talán a Sidious-kép. Nekem is a Sidis kép tetszik a legjobban. Nagyon agyament. De a többi sem elhanyagolható... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Én MissKarrde val értek eggyet. A Dookus kép jobban tedszik. Milyen lenne már ilyen sorozat lenne. Északai SW kiadás csak felnőtteknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Északai SW kiadás csak felnőtteknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ebből úgy veszem,hogy te is szeretnél ilyen sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ebből úgy veszem,hogy te is szeretnél ilyen sorozatot. Érdekesnek és mókásnak találom az ötletet Tavaly Tibur rakott fel 18+ SW képeket, ha jól emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Érdekesnek és mókásnak találom az ötletet Tavaly Tibur rakott fel 18+ SW képeket, ha jól emlékszem. Az bak figgy volt.De jól emlékszel.Annál azért vannak komolyabbak és jobbak is.Az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Nekem a Vaderes tetszik a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Tényleg jók! Szegény Dooku, már megint a nyakát molesztálják, fénykarddal:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. 2007 SW titkai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Ezek csak az eddig megjelent képek összevágva, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Ezek csak az eddig megjelent képek összevágva, nem? Szerintem HS-es kisfilm lehet, mivel ott a logo a bal alsóban. Régebbi lehet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Szerintem HS-es kisfilm lehet, mivel ott a logo a bal alsóban. Régebbi lehet... Nem, mert a HS logó helye mindig változik.Tehát a képeken van rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Obinak igaza van, szerintem se HS-es, meg a KOTOR zenéje ment alatta, nem(gondolok arra hogy a HS videokon eddig mintha csak filmbeli zenék voltak hallhatóak, és nem egy Lucasarts játéké)? Meg a végén ki is volt írva, hogy melyik rajongó alkotta a videót, valami Darth nemtudomki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Aki megszerzi nekem az első csillagrombolós képet, /nem mikor becsapódik/ annak nagyon megköszönöm. Új háttérképet akarok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. 533x268 as méretben van csak meg az a kép. A HS-re ekkorában volt fennt. De ha a becsapódós érdekel, na az meg van gyönyörű szép nagy méretben, nálam az a háttér! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. 533x268 as méretben van csak meg az a kép. A HS-re ekkorában volt fennt. De ha a becsapódós érdekel, na az meg van gyönyörű szép nagy méretben, nálam az a háttér! Eddig nálam is az volt. És bár a másik mérete nem elég háttérnek, azért lécci küldd át Coce! Naggyon jó kis kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Válassz: http://img180.imageshack.us/img180/157/dcopyzi2.jpg http://img242.imageshack.us/img242/1019/untitled1copyso3.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. A nagyfelbontású képen látszik, hogy ez Naboo!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. A nagyfelbontású képen látszik, hogy ez Naboo!!! Köszi szépen mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. A nagyfelbontású képen látszik, hogy ez Naboo!!! Nem nagyobb felbontás, csak Photoshoppal kinagyítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.