Jump to content

Kylo Ren vs. Director Krennic (Nyolcaddöntő)


Donát

Nyolcaddöntő #6  

33 members have voted

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 8-ba?


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 12/01/2019 at 06:59 PM

Recommended Posts

A Disney éra két legjobban megírt gonosz karaktere mérkőzik. Azonban Krennicnek csak egy epizódszerepre futotta sajnos, Ben Solo egy sokkal jelentősebb karakter nála, emellett az avataromat se fogom meghazudtolni, így rá megy a szavazat :)

Edited by Yoda József
Link to comment
Share on other sites

Kylo Ren... leszögezem, természetesen rá voksolok. Vele kapcsolatban a mai napig értetlenül állok azon nézők (ismerőseim) előtt, akik csupán a hisztis kisgyereket látják benne, akit nem szeretett eléggé anyu és apu, valamint, aki kétségbeesetten próbál gonosz lenni, hogy Darth Vader nyomdokaiba léphessen. Illetve, aki a "hogy néz már ki?!" kategória maszk nélkül. Szerencsére, ő sokkal-sokkal többrétűbb ennél, ami nálam a 2. legkiválóbb SW-gonosszá teszi őt Palpatine után. Sajnálom, hogy jó pár embernek nem megy át Kylo Ren karakterének valódi értéke és üzenete. A konstans vívódás a két oldal között, az érzelmi gyötrelem, bizonytalanság és egymásnak ellenmondó gondolatok, amik a karaktert jellemzik valamelyest szerintem mindannyiunk vívódását jelképezik. Azt a harcot, amit mi is nap mint nap megvívunk a hétköznapokban a "jó" és a "rossz" énünk között.

 

Krennic ugyanúgy zsenális forma, de nála is azt tudom mondani, hogy nem egy kaliber Kylo Rennel. Baromi kíváncsi vagyok a fiú sorsára. Már csak 3 hét...

  • Like 1
  • Tetszik 3
Link to comment
Share on other sites

Én sem értem, hogy hetero férfiak miért mondják, hogy csúnya meg, hogy néz ki. :facepalm:  De bevallom a hisztis dolgot sem értem, ő egy instabil személyiség, (a 7-ben) aki nem tudja máshogy kifejezni magát, szétkaszabol egy termet. A nyughatatlanban Joaquin Phoneix (Johnny Cash) pl.: amikor a mosdókagylót, hát tönkre veri. Úgyhogy szerencse, hogy egyszeri eset Kyloé, ja nem.

Még annyi, nem ignorálni akararom azok véleményét, akiknek nem tetszik, csak úgy érzem, hogy egyesek előtt leszállt vörös köd, és nem látnak túl rajta. 

Edited by Adrián
Link to comment
Share on other sites

Szerintem ilyeneket még csak utalás szintjén se írjunk. Már a spoilermentes topikban is idegesítő volt, hogy olyan hozzászólásokba futottam, "hogy jaj, ha tényleg az lesz, amit a spoiler ír, akkor az St-től elfordulok" és társai. Én nem csak a spoilerekre, de a sejtetésekre sem vagyok kíváncsi. 

Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic

Hullafáradtság miatt nem kommenteltem, de már tegnap délelőtt leszavaztam Kylóra. Krennicet is nagyon bírom a gonoszok oldaláról, de Kylo akkorákat alakít az ep7-8-ban, hogy tényleg csak Qui-Gon Jinn az, akivel szemben nálam esélye lenne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information