Donát Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Kylo Ren vs. Director Krennic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 30, 2019 Author Share Posted November 30, 2019 A Disney éra legjobb gonoszai egymás ellen! En garde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited ) Kylo Ren, ez egyértelmű, nagyon jó volt mind a TFA-ba, mind a TLJ-be. Az ST-ben ő a kedvencem. Krennicet csípem, de itt beleszaladt a késbe. Edited November 30, 2019 by Adrián 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited ) A Disney éra két legjobban megírt gonosz karaktere mérkőzik. Azonban Krennicnek csak egy epizódszerepre futotta sajnos, Ben Solo egy sokkal jelentősebb karakter nála, emellett az avataromat se fogom meghazudtolni, így rá megy a szavazat Edited November 30, 2019 by Yoda József 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Kylo Ren... leszögezem, természetesen rá voksolok. Vele kapcsolatban a mai napig értetlenül állok azon nézők (ismerőseim) előtt, akik csupán a hisztis kisgyereket látják benne, akit nem szeretett eléggé anyu és apu, valamint, aki kétségbeesetten próbál gonosz lenni, hogy Darth Vader nyomdokaiba léphessen. Illetve, aki a "hogy néz már ki?!" kategória maszk nélkül. Szerencsére, ő sokkal-sokkal többrétűbb ennél, ami nálam a 2. legkiválóbb SW-gonosszá teszi őt Palpatine után. Sajnálom, hogy jó pár embernek nem megy át Kylo Ren karakterének valódi értéke és üzenete. A konstans vívódás a két oldal között, az érzelmi gyötrelem, bizonytalanság és egymásnak ellenmondó gondolatok, amik a karaktert jellemzik valamelyest szerintem mindannyiunk vívódását jelképezik. Azt a harcot, amit mi is nap mint nap megvívunk a hétköznapokban a "jó" és a "rossz" énünk között. Krennic ugyanúgy zsenális forma, de nála is azt tudom mondani, hogy nem egy kaliber Kylo Rennel. Baromi kíváncsi vagyok a fiú sorsára. Már csak 3 hét... 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited ) Én sem értem, hogy hetero férfiak miért mondják, hogy csúnya meg, hogy néz ki. De bevallom a hisztis dolgot sem értem, ő egy instabil személyiség, (a 7-ben) aki nem tudja máshogy kifejezni magát, szétkaszabol egy termet. A nyughatatlanban Joaquin Phoneix (Johnny Cash) pl.: amikor a mosdókagylót, hát tönkre veri. Úgyhogy szerencse, hogy egyszeri eset Kyloé, ja nem. Még annyi, nem ignorálni akararom azok véleményét, akiknek nem tetszik, csak úgy érzem, hogy egyesek előtt leszállt vörös köd, és nem látnak túl rajta. Edited November 30, 2019 by Adrián 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited ) Edited November 30, 2019 by Adrián Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Szerintem ilyeneket még csak utalás szintjén se írjunk. Már a spoilermentes topikban is idegesítő volt, hogy olyan hozzászólásokba futottam, "hogy jaj, ha tényleg az lesz, amit a spoiler ír, akkor az St-től elfordulok" és társai. Én nem csak a spoilerekre, de a sejtetésekre sem vagyok kíváncsi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 @Nute Gunray nem gondoltam, hogy spoiler lenne, de a biztonság kedvéért inkább szerkesztettem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Köszi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Részemről Krennic. Neki idén még van esélye (jelképes, ahogy nézem) viszont Kylo Ren a következő Madness idején szerintem laposra fogja verni a mezőnyt. (Ha csak nem a Mandalorian sorozatból valakivel sorsolódik össze ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Kylo. Nem is kell ragozni tovább. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Kylo. Kommentár nélkül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 1, 2019 Author Share Posted December 1, 2019 Kylora szavaztam. Krennic is erős, de Kylo az új trilógia zászlóshajója, kiváló színészi alakítással. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a IX-ben mire fut ki a szála. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 A SAGA egyik legkomplexebb, legkaotikusabb, de talán ezért is az egyik legérdekesebb szereplője . Amennyire ki nem állhattam a VII-ben, olyannyira belopta magát a szívembe a VIII-ban. Éljen a Legfőbb Vezér! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Hullafáradtság miatt nem kommenteltem, de már tegnap délelőtt leszavaztam Kylóra. Krennicet is nagyon bírom a gonoszok oldaláról, de Kylo akkorákat alakít az ep7-8-ban, hogy tényleg csak Qui-Gon Jinn az, akivel szemben nálam esélye lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts