Ugrás a kommentre

Leia Organa vs. Padmé Amidala (Nyolcaddöntő)


Donát

Nyolcaddöntő #8  

31 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 8-ba?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Ez nehéz kérdés. Mindkét nőt érték tragédiák rendesen, de Leiának ami kijutott azt a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom. Többek között az apja is és a fia is a tömegmészárosok táborát gazdagították. Rá ment a szavazatom.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Frenkie írta:

Ez nehéz kérdés. Mindkét nőt érték tragédiák rendesen, de Leiának ami kijutott azt a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom. Többek között az apja is és a fia is a tömegmészárosok táborát gazdagították.

Igen, már ez is elég tragikus, de ehhez még vedd hozzá, hogy a fia ölte meg a saját apját. Ráadásul születésétől fogva tragédiák övezték az életét, hiszen az anyja bánatában halt meg, aztán saját szemével látta felrobbanni az otthonát a nevelőszüleivel együtt, biztosan sok felkelő barátja pusztult el a harcokban és végül még a testvérét, az egyetlen élő rokonát is elveszítette. És nem esett kétségbe csupán percekre, ha egyáltalán ez megtörtént. Igazi erős női karakter.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

12 perccel korábban, Pildi írta:

Igazi erős női karakter.

A legerősebb női karakter az SW univerzumban. A TLJ számomra őt is hatalmas magasságokba röpítette. Rian jól ráérzett, hogy a tragédiáit ki kell hangsúlyozni. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Végül Leiára szavaztam, mert őt tartom az erősebbnek, plusz úgy érzem, ő éppen ellenkező utat járt be, mint Padmá, aki szép lassan elvesztette jelentősségét az ep3-ra, míg Leia az ep8-ban már az egyik legfontosabb karakter volt annak ellenére, hogy aktívan keveset szerepelt. Mostanra pedig ő az utolsó Skywalker.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az igazat megvallva egyikük sem a kedvencem, Leiát kedveltem mindig is az OT hősei közül a legkevésbé (Luke-al ellentétben ezen a ST sem sokat változtatott), Padme karaktere pedig a PT alatt részről részre fokozatosan halványodott és összességében a jelentőségét tekintve Leiát erősebbnek érzem, még ha nem is kedveltem úgy igazán sosem. Emlékszem amikor 10 évesen láttam A klónok támadását szerelmes voltam Padmébe, ezért itt ő kapta a szavazatomat, de elvonatkoztatva ettől nálam az egész SW legjobb női karaktere toronymagasan Ahsoka!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Padmé nekem valamiért Amidala királynőként volt az igazi, bár ezt valszeg a nosztalgia is szépíti kicsit. A tragédiája nagyon "szép" és szomorú, de van 1-2 tré pillanata is (pl mikor Anakin beszámol a Tusken gyerekek megöléséről, Padmé meg lecseszés helyett még vigasztalgatja)...  Végtelenül jó lelkű, de sajnos naiv is. Ő is erős karakter amúgy, de valahogy ő közelebb áll a klasszikusan vett nőiességhez (ezt nem pozitív vagy negatív értelemben mondom, csak úgy, mint tényt), mint a lánya. 

 

Leiát az Ep IV-V-VI-ban nagyon bírom. Tetszik az önbizalma, a vagánysága; hogy bárkinek bármikor kiadja az ukászt akár ismeretlenül is, hogy nem lehet megfélemlíteni tekintély által. Imádom az ilyen szemtelenül jópofa karaktereket :D

Szegény kissé megtört idős korára, de ebben semmi meglepő nincs. Kiválóan bírta a gyűrődést, de a legerősebb emberek is összeroppannak néha, persze aztán fel is állnak, ahogy azt ő is tette :clap: Így nem kérdés, kire rakom a voksomat.

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

20 órával ezelőtt, Pildi írta:

Igazi erős női karakter.

És én talán ez miatt is imádom. Hannal való első találkozása zseniális, a további jelenetekben pedig még zseniálisabb, szép a szerelmük. És ahogy mondtad erős női karakter, és nem úgy mindenkit lelő, hanem sokkal inkább melegebb éghajlatra küldi el, és szerintem az utóbbi a nehezebb. És szerintem Carrie Fisher nagyon jól hozta a szerepet, meg ő a való életbe is ilyen volt, kár hogy elment.:cry: 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.