Hozzászólás ideje: Január 12.Jan. 12. Köszönöm. Alapvetően nem szeretem ezt a megszakításos módszert, úgyhogy majd szerintem Az Erő egyensúlyát olvasom el először, utána a Jedha ostromát, végül a Harc az Erőért címmel végzek.
Hozzászólás ideje: Hétfő 18:104 napja Charles Soule az alábbit írta a High Republic kapcsán. Hát nem úgy néz ki, hogy idén megkapnánk a Broken Blade minit.
Hozzászólás ideje: Hétfő 18:534 napja @Wilde: a HR képregénynél írtál egy érdekeset, amire reagálnék.A 2. fázis nem az első fázis történetét fogja folytatni. A következő fázis 150 évvel fog visszamenni az időben, hogy bizonyos felvetett kérdésekre választ adjon és előkészítse a terepet majd a 3. fázisnak. Picit megidézve a Skywalker Saga kiadását (OT-PT-ST). Ezt az infót amúgy pont akkor árulták el, amikor az első fázis utolsó kötetei voltak még hátra.
Hozzászólás ideje: Hétfő 19:074 napja 10 perccel korábban, Bence1997 írta:@Wilde: a HR képregénynél írtál egy érdekeset, amire reagálnék.A 2. fázis nem az első fázis történetét fogja folytatni. A következő fázis 150 évvel fog visszamenni az időben, hogy bizonyos felvetett kérdésekre választ adjon és előkészítse a terepet majd a 3. fázisnak. Picit megidézve a Skywalker Saga kiadását (OT-PT-ST). Ezt az infót amúgy pont akkor árulták el, amikor az első fázis utolsó kötetei voltak még hátra.Köszi, ez tényleg érdekesen hangzik, bár az első fázisból még hátra van nekem most a Midnight Horizon meg az Eye of the Storm. Amikor tavaly belevágtam ebbe az egészbe nézegettem több listát is, hogy hogyan érdemes olvasni a könyveket, de aztán arra jutottam, hogy úgy kezdek neki, ahogy megjelentek nem kronológia szerint, de remélem így is élvezetes lesz.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.