Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Még csak az kellett volna. Elég, hogy van egy Lux Bonterink... Szerintem ez lehetett a háttérben. Filoniék amúgy erről a szálról még anno 2016 -ban beszéltek. Eredetileg egy Nyx nevű fiúval találkozott volna a robogójával történt balesete után. A történetszál valószínűleg ugyanaz, mint korábban, csak kivették a gyereket és helyettesítették a két lánnyal. Továbbá Pablonak volt egy érdekes mondata 4 éve: "Tudom, hogy ezzel most feltüzelem a netet, mivel rengeteg Ahsoka és Lux fan van, akik shippelik őket, de ebben a történetben Ahsoka és Nyx nagyon közel kerülnek egymáshoz. Ahsoka vonzódik az X -re végződő nevű fiúkra. " A fiún amúgy egy kabát lett volna - Rafa is visel egyet, csak a lányé stílusosabb - és azon egy farkas lett volna - Filoniról beszélünk. Csempésznek írták le őt - ergó egy Han 2.0. Én is örülök, hogy végül nem abba az irányba mentek el. Az, hogy a két karakter milyen lett, nos... arról később szó esik. Szerkesztve: 2020. Április 11. - Bence1997 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. (szerkesztve) Akkor fan factként íme az eredeti koncepció: Szerkesztve: 2020. Április 12. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Fan fuckt? Amúgy ez se rossz, de kevésbé eredeti az elkészültnél. Fentebb már Sky leírta miért. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Hupsz. Az elírás nem volt szándékos, de lehet így fejeztem ki tudat alatt a véleményemet a videóban látottakról. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Tetszett, hogy kicsit kiszakadtunk a háború sodrásából, és inkább Ahsoka karakterére, illetve a Coruscant alsó szintjeinek hétköznapi valóságára fókuszáltak. A városbolygó továbbra is tömör gyönyör, én egyszer egy élszereplő tv-sorit is el tudnék képzelni itt. Ha jól emlékszem, a bináris emelődroidokról már C3PO is értekezett annak idején az EP4-ben. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. A korábbi szál a klón-osztaggal nem tudott nagyon lekötni, de ez egy remek rész volt. A TCW egyik nagy erénye mindig is a világépítés volt. Elnézve a coruscanti hétköznapokat, én is eltudnék képzelni egy élőszereplős sorozatot, ami csak itt játszódik. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. 2020. 04. 11. - 22:33, Ody Mandrell írta: Kicsit divatosabbak lettek az biztos. Hát hívhatjuk annak is. A két csaj a félig borotvált frizurával úgy néz ki, mint a mai "lázadó" csajok, akik inkább fiúsak mint nőiesek akarnak lenni 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Meglep, hogy ekkora port kavart a két lány kinézete. Szerintem egyáltalán nem lógnak ki. Elvileg ez egy messzi messzi galaxis millióféle kultúrával. Hogy a felnyirt haj ebbe hogy nem fér bele az nekem magas. Ugyanigy az is amikor páran arra voltak kiakadva hogy Holdo haja lila. Felnyirt hajú női szereplő egyébként a Rebelsben is szerepelt. Nem emlékszem hogy ez akkor ekkora téma lett volna: 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Senki nem írta, hogy nem fér bele a világba. A TCW látványvilágról volt szó. Abból meg eléggé kilóg ez a Rihanna kinézet, és ezen egy Rebelsből kihúzott kép sem fog segíteni. A kilógás abból is látszik, hogy amikor el kezdtem nézni a 7x05-öt, mindenféle előismeret nélkül azt gondoltam, hogy a két csaj és a dizájnja biztos nem volt benne az eredeti elképzelésben. Majd feljöttem ide és lám, megerősítést nyert a megérzés. 1 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Nem csak Rebelses példa van. Tessék egy példa a TCW-ből. A fiatal Asajj egy korábbi részből. Szerintem ezen kiakadni totál nonszensz 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Én nem akadtam ki rajta, ahogy ezt írtam is, ezzel együtt is élvezhető volt a rész. Felfigyelni viszont abszolút felfigyeltem rá, ahogy még jó páran rajtam kívül. Az is érdekes, hogy a rész nézése közben már lejött, hogy ez a dolog utólag került bele. It's a miracle! 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Nem csak Rebelses példa van. Tessék egy példa a TCW-ből. A fiatal Asajj egy korábbi részből. Szerintem ezen kiakadni totál nonszensz Ha ember szereplőre jött volna példa sz validabb lenne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Mivel a két testvér teljesen új szereplő. nekem sem volt semmi gondom a kinézetükkel. Simán elférnek abban a világban, ahol Dex-nek négy keze van. A következő epizódban sokkal inkább tartottam furának Spoiler Anakin kinézetét, ahol az új dizájn nem sikerült valami jól, de ott egy megszokott kinézet - szerintem - nem szerencsés változtatásáról volt szó. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.