Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

7x05 - Gone With a Trace

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Még csak az kellett volna. Elég, hogy van egy Lux Bonterink...

Szerintem ez lehetett a háttérben.

Filoniék amúgy erről a szálról még anno 2016 -ban beszéltek. Eredetileg egy Nyx nevű fiúval találkozott volna a robogójával történt balesete után. A történetszál valószínűleg ugyanaz, mint korábban, csak kivették a gyereket és helyettesítették a két lánnyal. Továbbá Pablonak volt egy érdekes mondata 4 éve: "Tudom, hogy ezzel most feltüzelem a netet, mivel rengeteg Ahsoka és Lux fan van, akik shippelik őket, de ebben a történetben Ahsoka és Nyx nagyon közel kerülnek egymáshoz. Ahsoka vonzódik az X -re végződő nevű fiúkra. :D" A fiún amúgy egy kabát lett volna - Rafa is visel egyet, csak a lányé stílusosabb ;) - és azon egy farkas lett volna - Filoniról beszélünk. Csempésznek írták le őt - ergó egy Han 2.0. :D

Én is örülök, hogy végül nem abba az irányba mentek el. Az, hogy a két karakter milyen lett, nos... arról később szó esik. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Tetszett, hogy kicsit kiszakadtunk a háború sodrásából, és inkább Ahsoka karakterére, illetve a Coruscant alsó szintjeinek hétköznapi valóságára fókuszáltak. A városbolygó továbbra is tömör gyönyör, én egyszer egy élszereplő tv-sorit is el tudnék képzelni itt. Ha jól emlékszem, a bináris emelődroidokról már C3PO is értekezett annak idején az EP4-ben.

Hozzászólás ideje:

A korábbi szál a klón-osztaggal nem tudott nagyon lekötni, de ez egy remek rész volt. A TCW egyik nagy erénye mindig is a világépítés volt. Elnézve a coruscanti hétköznapokat, én is eltudnék képzelni egy élőszereplős sorozatot, ami csak itt játszódik.

Hozzászólás ideje:
2020. 04. 11. - 22:33, Ody Mandrell írta:

Kicsit divatosabbak lettek az biztos. 

Hát hívhatjuk annak is. A két csaj a félig borotvált frizurával úgy néz ki, mint a mai "lázadó" csajok, akik inkább fiúsak mint nőiesek akarnak lenni :D

Hozzászólás ideje:

Meglep, hogy ekkora port kavart a két lány kinézete. Szerintem egyáltalán nem lógnak ki. Elvileg ez egy messzi messzi galaxis millióféle kultúrával. Hogy a felnyirt haj ebbe hogy nem fér bele az nekem magas. Ugyanigy az is amikor páran arra voltak kiakadva hogy Holdo haja lila. Felnyirt hajú női szereplő egyébként a Rebelsben is szerepelt. Nem emlékszem hogy ez akkor ekkora téma lett volna:

STAR WARS REBELS Review: 'Blood Sisters' — Nerdist

Hozzászólás ideje:

Senki nem írta, hogy nem fér bele a világba.

A TCW látványvilágról volt szó. Abból meg eléggé kilóg ez a Rihanna kinézet, és ezen egy Rebelsből kihúzott kép sem fog segíteni.

A kilógás abból is látszik, hogy amikor el kezdtem nézni a 7x05-öt, mindenféle előismeret nélkül azt gondoltam, hogy a két csaj és a dizájnja biztos nem volt benne az eredeti elképzelésben. Majd feljöttem ide és lám, megerősítést nyert a megérzés. 

Hozzászólás ideje:

Én nem akadtam ki rajta, ahogy ezt írtam is, ezzel együtt is élvezhető volt a rész.

Felfigyelni viszont abszolút felfigyeltem rá, ahogy még jó páran rajtam kívül. Az is érdekes, hogy a rész nézése közben már lejött, hogy ez a dolog utólag került bele. It's a miracle!

tumblr_omzynqCDB21w27h2ao3_500.gif

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Nem csak Rebelses példa van. Tessék egy példa a TCW-ből. A fiatal Asajj egy korábbi részből. Szerintem ezen kiakadni totál nonszensz :)

Ha ember szereplőre jött volna példa sz validabb lenne.

Hozzászólás ideje:

Mivel a két testvér teljesen új szereplő. nekem sem volt semmi gondom a kinézetükkel. Simán elférnek abban a világban, ahol Dex-nek négy keze van. :)

A következő epizódban sokkal inkább tartottam furának

Spoiler

Anakin 

kinézetét, ahol az új dizájn nem sikerült valami jól, de ott egy megszokott kinézet - szerintem - nem szerencsés változtatásáról volt szó.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.