Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én nem voltam annyira elájulva az 5-ös arctól. Hozta azt a szintet mint a negyedik, illetve volt pár jó momentuma, de remélem lesz még olyan sztori ami eléri a Dark Heart és az Into the Fire szintjét. 

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Iqvi írta:

Én nem voltam annyira elájulva az 5-ös arctól. Hozta azt a szintet mint a negyedik, illetve volt pár jó momentuma, de remélem lesz még olyan sztori ami eléri a Dark Heart és az Into the Fire szintjét. 

A jelenlegi történet - ami ugye a 6-os történetszál - számomra fellángolást jelent a képregényszériát illetően, persze jobb is lehetne a történet, de eddig nem rossz. Remélem Pak tudja ezt a szintet tartani és akkor egy - hosszú idő után -  jó történet lesz újra ebben a sorozatban.

Hozzászólás ideje:

A harmadik sztorivonalnál már erősen éreztem a visszaesést. Akkor a negyediknél és az ötödiknél is folytatódik ez a színvonal romlás?

Ha minden igaz a 6. szál a 28-32. számokat tartalmazza.

https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Darth_Vader_Vol._6_–_Return_of_the_Handmaidens

Akkor ezek szerint a 33. szám már egy új, 7 sztoriszálat indít?

https://starwars.fandom.com/wiki/Darth_Vader_(2020)_33

Hozzászólás ideje:

Hát jelenleg így tudnám értékelni az egyes történetszálakat minden egyes V-VI közti történetnél. 

image.png

3 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Akkor ezek szerint a 33. szám már egy új, 7 sztoriszálat indít?

Szerintem igen. Úgy sejtem, hogy majdnem mindegyik fősodros képregény eljut a 7. sztoriig, ez pedig talán még a 8. történetet is megkaphatja év végéig.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Bence1997 írta:

Hát jelenleg így tudnám értékelni az egyes történetszálakat minden egyes V-VI közti történetnél. 

image.png

Szerintem igen. Úgy sejtem, hogy majdnem mindegyik fősodros képregény eljut a 7. sztoriig, ez pedig talán még a 8. történetet is megkaphatja év végéig.

Nagyon szép grafikon. :D

Kár, hogy ezek a fősodros sztorik ennyire megosztók lettek. Az még inkább, hogy a Vader ennyire visszaesett. Magyar piacon a Vader sorozat mindenféleképpen maradna, bármi is történjen. Azt jó látni, hogy Aphráé a legjobb.

Én is egyre biztosabb vagyok benne, hogy mindegyik széria megkapja a 7. kötetet, és valószínű, hogy lesz 8-as is.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Darth Vader 2. - Tűzpróba (#6-11)

Ez nagyon tetszett, egyértelműen ötös. Végig követhetjük Darth Vader próbatételét születésének egykori színhelyén, a Mustafaron.  Van itt minden, rég betemetett emlékek és víziók, és mindeközben Palpatine is megmutathatja, hogy miért is ő a Sith-nagyúr. Szerepet kap Ochi, aki már itt is nagydumás volt. Kíváncsi vagyok, miként is szegődött ő a Sithek szolgálatába annak idején. Aztán megjelent Sly Moore, akinek karaktere az EP3 óta parlagon hevert (anno még a Lucas-éra sem kezdett nagyon vele semmit). De örültem Nute Gunray foszladozó tetemének látványának is. Kimondottan érdekes volt az a pókszerű lény. A végén Exegolra is eljutunk, ahol azért Vader rájön, hogy Palpatine sokkal-sokkal ambiciózusabb tervekkel rendekezik, mint azt valaha is gondolta volna.

Hozzászólás ideje:

Igen, a Tűzpróba tényleg nagyon jó lett. Talán egy darabig az utolsó jó Vader sztori. Én úgy éreztem ennél a történetnél, hogy Vaderből most már kifacsartak mindent.

Hozzászólás ideje:

Az egyik ismerősöm szerint is nagyon erős a minőség romlás. Nagy élvezettel vetette bele magát a sorozatba, de a Tűzpróba után ő is erősen érezte a minőségromlás.t Ma meg eljutott addig a szintig, hogy unja a sztorit.

• 4 héttel később...
  • 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Darth Vader 3. kötet Fejvadászok háborúja

Greg Pak Vader sorozatának harmadik gyűjteményes kötete azokat a füzeteket tartalmazza, melyek a Fejvadászok háborúja nagyszabású esemény sorozatához köthetők. Nos, ez erősen meg is látszódik a sztorin, mivel finoman fogalmazva szétesett egy kicsit a sztori itt-ott. Tényleg érdemes képben lenni a Fejvadászok háborújával és minimum Charles Soule alap minisorozatát elolvasni eme kötet előtt. Nem egyszer volt olyan érzésem, hogy ezek a füzetek inkább kiegészítik a Fejvadászok háborúját. Nem nagyon adtak hozzá túl sokat. Pár dolgot jobban megértünk Moore-ral és Ochival kapcsolatban. De az előző két kötet nagyszabású mondanivalói után valahogy olyan mellékesnek érződik ez a 6 füzet. A 12. szám például egy az egyben egy visszaemlékezés áradat. Aztán Vader elmegy akciózni és közelebb kerül a jekarai eseményekhez. Itt-ott már túlkomplikáltnak éreztem a jekarai üldözést. Szóval, ez a túl sok szemszögből való bemutatás itt már kezd visszájára elsülni egy kis káoszt hagy az olvasóban. Sly Moore-nak örültem, jó volt őt kiragadni egy kicsit. Az akciók a szokás szerint látványosak. A misztikum ott van – nem tudjuk mit akar a Vörös Hajnal, mindenhol ott vannak, nehezen lehet megállapítani ki, kivel van.

Utólag úgy érzem igaza van azoknak, akik a Tűzpróba után erős minőségromlásról számoltak be Greg Pak Vader sorozatával kapcsolatban. Három és fél.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Mi ez a furcsa hülyeség?

https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Darth_Vader_Vol._7_–_Unbound_Force

Ezek alapján a harmadik Darth Vader sorozat 7. gyűjteményes kötetet a 33-36. számokat tartalmazza, plusz az első Darth Vader sorozat 3. számát külön újra? Ez már megjelent az első Darth Vader széria Vader című kötetében. Erre szokás mondani WTF?

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha jól emlékszem korábban volt már olyan, hogy belerakták azt hiszem a Leia képregény első számát a Shattered Empire tob-be. Szerintem csak a marketing miatt van, nem hiszem, hogy köze lenne a Kierron Gillen féle Vader 3.számának a mostani történethez. 

Hozzászólás ideje:

És ennek így mi értelme? Attól tartanak, hogy akik a harmadik Vadert olvassák, nem tudják ki az a Doktor Aphra? Az ismétlődő számban bukkant fel először Aprha ha jól emlékszem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, a hármas számban jelent meg először. 

2 hours ago, Darth Revan9 said:

Attól tartanak, hogy akik a harmadik Vadert olvassák, nem tudják ki az a Doktor Aphra?

Annyiból nem fog sokat megtudni, csak a nagy alapokat. Mondom, szerintem csak marketing miatt rakták be, hogy az első Vadert is olvassák az emberek, eladják a raktáron lévő köteteket/füzeteket. 

Hozzászólás ideje:

Nem jók az ilyen ismétlések. Hülyén is néz ki. Egy 6 részes történet 3. része fog ott árválkodni. És maga az Unbound Force érdekesnek tűnik, de úgy tűnik mindössze 4 füzet lesz. Gondolom a 37. szám már a Dark Droids lesz.

• 5 hónappal később...
  • 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát, most elolvastam A múlt árnyai és Az udvarhölgyek visszatérnek köteteket a sorozatból. Nos, megint az a helyzet, hogy vannak ezekben jó ötletek, momentumok, meg elemek. De mégis úgy érzem, hogy ezekben a történetekben azért lehetett volna több. A visszaemlékezéseket soknak éreztem, az ötödik kötet meg televolt megalománnál megalománabb szerkezetekkel. Tauntaza páncélja, a fogat, na meg az a szuperfegyver. Baromira nem tetszett, hogy mindenki akkora gépeket épít, mint ha kompenzálni akarna valamilyen testi csökevényességet. De majd bővebben a Rebon a két képregényről. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nézegettem a jövőbeli füzetek szinposzisait, és úgy tűnik, hogy visszatér a sorozat az Exegolra majd

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, ott a Fejvadászok Háborúja után kezdett egy durva lejtmenetbe a sorozat. Nagyon kár érte, mert tényleg jól indított, meg még most is vannak benne jó elemek, ötletek, csak azt érzem, hogy Pak nem tudja visszavezetni a történetet arra a szintre amin az elején volt.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A fő szériához hasonlóan ez a képregény is az 50. számmal fogja befejezni pályafutását. A Volume 10 a 46-50. számot, valamint a májusi Vader történetet fogja tartalmazni. :)

r/starwarscomics - Solicit for Darth Vader (Vol. 3) Vol. 10 TPB Also Notes Series Edging Nearer to Return of the Jedi Era (Due out Dec. 31)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon kiváncsi leszek a záró történetre. Remélem azért ennek már olyan lesz a minősége mint az első két sztorinak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.