Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Nekem is a zárójelenet lett volna a tippem, az tűnt a leglogikusabbnak 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. (szerkesztve) Így van, Ody jól írja. Azt a jelenetet, amikor Obi-wan elviszi a kis Luke -ot a Lars családnak, még a 2. rész forgatásakor csinálták meg, mert a 3. epizódban szinte csak kék háttér előtt forgatott Lucas és mivel a 2. részben visszatértünk a Tatooine -ra így ott vette fel azt a jelenetet. Illetve Ewan hosszú hajjal volt ott, el kellett valahogyan takarnia a fejét. Szerkesztve: 2020. Március 21. - Bence1997
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. 2 perccel korábban, Donát írta: Wow, erről eddig nem is hallottam. Lucas, az üzletember, hölgyeim és uraim. Logikus volt, pedig ezt is megcsinálhatta volna kék háttér előtt. 1
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Akkor végülis győzött a Független Rendszerek Konföderációja és megszűnt a Köztársasági elnyomás és zsarnokság a Galaxisban? 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Nem folytatódik? Még van elfoglalásra váró terület.
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. De akkor ott Ewan is 3 évvel fiatalabb, mint a többi EpIII-as jelenetben?
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Éppen most , Ody Mandrell írta: Nem folytatódik? Még van elfoglalásra váró terület. Donát már nem igen érne rá, továbbá Wilde is mobilon van már. Így a próbanapnak vége lett. Legalább tanulgattuk a dolgot. 1
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem folytatódik? Még van elfoglalásra váró terület. Hát még ott van a nagy lila terület, ami senkié se, de nem tudom hogy Bence mit akar vele.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. 1 perccel korábban, Donát írta: De akkor ott Ewan is 3 évvel fiatalabb, mint a többi EpIII-as jelenetben? Úgy tudom csak a Owen és Beru jelenetét vették fel. McGregor nem volt ott Afrikában ami szintén logikus. Éppen most , Bence1997 írta: Donát már nem igen érne rá, továbbá Wilde is mobilon van már. Így a próbanapnak vége lett. Legalább tanulgattuk a dolgot. Máskor gondoltam. 1
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Ez egy jó kérdés volt a végére. Holnap folytathatnánk.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Akkor végülis győzött a Független Rendszerek Konföderációja és megszűnt a Köztársasági elnyomás és zsarnokság a Galaxisban? Nem, ez csak szimuláció volt, a tényleges küzdelem még vár ránk. Nem veszhet oda csak így a demokrácia bástyája! 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Éppen most , Iqvi írta: Hát még ott van a nagy lila terület, ami senkié se, de nem tudom hogy Bence mit akar vele. Azt ne nagyon nézd, Iqvi. Legközelebb egy jobb térkép lesz, itt az a Vadűr része volt. Az utolsó kérdéshez hozzátéve még: 1 jelenet erejéig nemigen akart visszamenni Tunéziába az öreg - vagy hol is forgatták azt - így érthető a csel.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Úgy tudom csak a Owen és Beru jelenetét vették fel. McGregor nem volt ott Afrikában ami szintén logikus. Én úgy tudom, hogy Ewan is ott volt, ezért is viselkedett úgy ahogy. Takargatta a szép haját. 1
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. 2 perccel korábban, Darth Sky írta: Nem, ez csak szimuláció volt, a tényleges küzdelem még vár ránk. Nem veszhet oda csak így a demokrácia bástyája! Végszónak, a háború a valóságab is úgy fog vetérni mint: just like the simulations.
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Köszi a játékot mindenkinek, neked Bence meg főleg. Néhol még kissé fékezett habzású volt, de ahogy letisztázódik úgy jó lesz ez nagyon! 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Akkor a mai napnak vége. A továbbiakat a Kantinban beszéljük meg. 1
Ajánlott hozzászólás