Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én ilyenekhez vak vagyok. A srác szerint az Commander Bacara, aki Ki-Adi-Mundi jedi mester alatt szolgált. Hát ha tényleg ő lesz, akkor Wolfe is tiszteletét teszi, szerintem. Legalábbis jó lenne. 

Lesz 1 db Coruscant-i rész, vagy scene, és annál John Williems komponálja majd a zenét! :) 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Kikerült a Disney+ szeptemberi kínálata. A Bad Batch nem szerepel köztük, ergo a korábban "kiszivárgott" szeptember 28 már nem érvényes a sorozatra. Elképzelhető, hogy az Andor hátratolása közrejátszik itt.

Viszont akkor leghamarabb októberben érkezik a 2. évad. Én még azt is eltudom képzelni, hogy ezt más napra rakják. A She Hulk pl. csütörtökönként jön ki, október 13-án finálézik. Talán 20-a lenne a premier? Jó kis szülinapi ajándék lenne. :P

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Kikerült a Disney+ szeptemberi kínálata. A Bad Batch nem szerepel köztük, ergo a korábban "kiszivárgott" szeptember 28 már nem érvényes a sorozatra. Elképzelhető, hogy az Andor hátratolása közrejátszik itt.

Viszont akkor leghamarabb októberben érkezik a 2. évad. Én még azt is eltudom képzelni, hogy ezt más napra rakják. A She Hulk pl. csütörtökönként jön ki, október 13-án finálézik. Talán 20-a lenne a premier? Jó kis szülinapi ajándék lenne. :P

Vagy az Andor után valamikor, és akkor a Mando season 3-ig lesz folyamatos SW..

Lehet hogy nem is 16 részes lesz az évad, hanem csak 12-13, és akkor beférhet a Mando elé, a téli szezonban.

A TOTJ-t meg leadják egy őszi csütörtökön, az úgy is 6 mini résszel érkezik. 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:

Érdekes fejlemény történt a mai nap, ugyanis kikerült az Ausztráliai Disney+ szeptemberi kínálata is. És ott szerepel a Bad Batch 2. évadja szeptember 28-ai dátummal. Egy redditelő megkérdezte a Disney+ Help Centert (az amerikai változatot gondolom), vajon mikor is érkezik a sorozat, amire egy ún. Sherry névre hallgató dolgozó válaszolt, utánanézve azt mondta, hogy szeptember 28-án fog érkezni a sorozat következő évada.

Bár ha minden igaz az ilyen Help Centerek adhoc módjára szoktak infókat közölni, legjobb példa erre a Wandavision, aminél a rajongók naponta bombázták a Disney+-t, hogy vajon mikor érkezik a sorozat és ahány pletykált premierdátum előfordult a neten, mind felett sorolva a rajongóknak.

Szóval könnyen elképzelhető, hogy az Ausztrál Disney+ frissíteni fogja a kínálatát és kiveszi a Bad Batchet. Ha valóban 28-án jönne, akkor szerintem a Lucasfilm lassan elkezdené promózni a sorozatot - hiszen 1 hónap múlva lenne premier - de most látszólag fullba nyomják az Andort. Továbbá a Bad Batch rendelkezik már egy előzetessel és jövőhéten lesz Disney+ nap, valamint D23 is, ahol véleményem szerint megkapjuk a premierdátumot - előzetesben annyira nem hiszek, de kitudja - és nem lenne fura, ha 2,5-3 héttel előtte árulják el a dolgot. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Jöhetne a 2. simán úgy, mint az első, péntekente. 

Szerdán Andor, csütörtökön akkor egy Marvel sorozat, pénteken meg TBB. Ez olyan sz*r felállás lenne a Disney-nek?  :hmm:

Simán be lehetne vállalni, mert ha 16 részes lesz, akkor úgy is jövő januárban érne véget, utána meg Februárban jöhetne a Mando. :) 

Hozzászólás ideje:

Szerintem a csütörtök a Bad Batch számára tökéletes lenne. Már korábban is gondoltam erre, de a She-Hulk 9 epizódos, a fináléja pedig október 13-án fog érkezni. 20-án kezdődhetne is az évad, mert ha egy duplapremierrel számolunk, akkor pont január végéig lenne folyamatos SW tartalom - ha pedig nincs dupla kezdés, akkor meg február 2-án finálézna. Reményeim szerint a Mandit inkább február első felében fogják elkezdeni, örülnék, ha a Celebration idejére már lemenne a sorozat, hogy lehessen róla teljes egészében beszélni és ne az legyen, mint idén volt a Kenobival, ahol a live streamben ki is mondták, hogy semmi spoilert nem mondanak majd, pedig tippem szerint aki akkor a live-ot nézte/jelen volt az eseményen, az már túlesett az első két részen. Na de ez OFF

Hozzászólás ideje:

Sz*rok rá, mikor jön, csak jöjjön. Csak szóljanak időben, hogy előtte újranézhessem az első évadot. Nem mintha nem láttam volna már háromszor, de azért mégis, kell az ismétlés. :) 

Hozzászólás ideje:

Az alábbi oldalon (Ausztrália) frissült a BB kiadásának dátuma. Ezekszerint 2023. január 4-én kezdődik a 2. évad. :hmm:

https://dsny.pl/library/en/au/4gMliqFxxqXC/star-wars-the-bad-batch

Váltogattam az országok között. Angolul szeptember 28-at ír, de például a lengyeleknél is januárt ír.

Hozzászólás ideje:

Közben mégjobban megnéztem:

Ahol szeptember van azt még a nyáron frissítették.

Az Usa/Ausztrál/Lengyel triónál mai frissítéssel január 4-e szerepel!

Hozzászólás ideje:

Szerintem tökön szúrom magam, még ma.....

3x csúsztatták el eddig. 

Miért lesz jobb Január 4.-től? Akkor meg belelóg majd a Mando-ba. Ja akkor csúsztassuk el megint, 2023 májusra, és akkor talán nem fog belecsúszni az Ahsoka-ba.. 

Na ez már szánalmas, és majd megint megkapom, hogy nekem semmi sem jó. 

Igy kell elvenni a rajongási kedvet valamitől. Remélem törlik az egészet a picsába most már. 

Hozzászólás ideje:

Hogy változnak a dolgok. Évekkel ezelőtt örültünk, hogy ha egyetlen sorozatot is kaptunk és nem lötték le készítés közben, most meg az a baj, hogy már annyi van, hogy valamit csúsztatni kell :D 

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta:

Szerintem tökön szúrom magam, még ma.....

3x csúsztatták el eddig. 

Miért lesz jobb Január 4.-től? Akkor meg belelóg majd a Mando-ba. Ja akkor csúsztassuk el megint, 2023 májusra, és akkor talán nem fog belecsúszni az Ahsoka-ba.. 

Na ez már szánalmas, és majd megint megkapom, hogy nekem semmi sem jó. 

Igy kell elvenni a rajongási kedvet valamitől. Remélem törlik az egészet a picsába most már. 

Ha valamin többet tudnak dolgozni, akkor az általában előnyére szokott válni... Na, ezért lesz jobb.

Ez a 3x csúsztatás nekem nincs meg

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Ha valami még nem kerek, akkor inkább csúsztassák januárra. Az első évad akkora magasságokba emelkedett nálam, hogy azt a szintet nehéz lesz hozni. Ha még kell egy kis idő, akkor legyen. 

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Ha valami még nem kerek, akkor inkább csúsztassák januárra. Az első évad akkora magasságokba emelkedett nálam, hogy azt a szintet nehéz lesz hozni. Ha még kell egy kis idő, akkor legyen. 

Szerintem meg a Marvel sorozatok, filmek végett tolják el......ismét

Hozzászólás ideje:

Premier: Január 4. 16 epizódos lesz, duplapremierrel nyit.

Image

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Premier: Január 4. 16 epizódos lesz, duplapremierrel nyit.

Image

Aszem nekem eddig tartott a Disney+... szeptember végén vissza is mondom a fenébe.   

Szinte boritékolható, hogy a Mando 3. évad is csúszni fog. 

Biztos, hogy nem fogják együtt adni a batch-el. 

GG Disney....

Hozzászólás ideje:

Nyugalom, nem kell ennyire kiakadni. :)

Ha januárban jön, hát akkor jön. Lehet a 3. évadot meg megkapjuk jövő ősszel és akkor kevesebbet fogunk várni a kövi évadig. Vagy kiderül, hogy azért tologatták a 2. évadot, mert ez az utolsó évad és a lehető legjobb munkát akarják végezni. :D

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Érdekes, hogy mennyien várják a folytatást. Rixon pl. majdnem élőben lett öngyilkos, amikor kiderült, hogy csak januárban jön. :D 

Mondjuk amikor ecsetelte, hogy milyen szomorú, hogy a karácsonyi időszak megint lemegy Star Wars tartalom nélkül, azzal én is együtt tudtam érezni

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
8 perccel korábban, Yoda József írta:

Mondjuk amikor ecsetelte, hogy milyen szomorú, hogy a karácsonyi időszak megint lemegy Star Wars tartalom nélkül, azzal én is együtt tudtam érezni

Egyértelműen szomorú, csak kicsit túlzásba vitte a trágárkodást. Csak lestem....nem szokott ő így beszélni.

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Egyértelműen szomorú, csak kicsit túlzásba vitte a trágárkodást. Csak lestem....nem szokott ő így beszélni.

Mintha már eleve rossz napja lett volna, ez meg kb a hab volt a tortán. Utána látszott is hogy annyira nem tudott lelkesedni a jó hírekért

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Yoda József írta:

a karácsonyi időszak megint lemegy Star Wars tartalom nélkül

Amikor az ember hozzászokik a jóhoz, mi? Pedig hét évvel ezelőttig ez volt a normális. Az ep7-et megelőzően csak egy Star Wars tartalom volt közel negyven éven át karácsonykor: a Holiday Special. Valahogy azután senki sem sírt-rít, hogy nincs karácsonykor semmilyen SW tartalom. :lol:

Hozzászólás ideje:
2022. 09. 08. - 15:04, Ody Mandrell írta:

Rex biztos nem örül ennek, de én pl. igen. Jobb lesz apróbb dózisban kapni a sorozatokat.

Dettó. Ha jól tudom novemberben vége az Andornak. Kb másfél hónap múlva jön a BB 2.évad. Lesz idő megemészteni az Andort. Személy szerint végtelenül szánalmasnak tartom felnőtt emberektől a rinyát, hogy másfél hónapot várni kell egy sorozatra, és nem 2 másodperccel az Andor után kezdődik.

Visszavinném őket a nyolcvanas évekbe mikor 1984-ben lement itthon a Jedi Visszatér és 15 évet kellett várni a következős sw-filmre.

Az meg hogy valaki azért lemondja a Disney plus-t mert egy sorozat késik(holott millió más is van rajta) az már olyan mély kategória hogy a mélykút felhőkarcolónak tűnik mellette.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.