kdani20 Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. 16 perccel korábban, Yoda József írta: Már nem bírok leállni, a szivárogtató megint elhintett 2 dolgot Spoiler elrejtése A két cameo, amit korábban említett: - az egyik egy Jedi, a másik egy Sith - az egyik az elején, a másik az epizód végén lesz Illetve, annyit mondott még, hogy az eredeti verzió szerint (amit már korábban is mondott, hogy megváltoztattak) a fináléban utolsóként elhangzó szó az volt, hogy "Tenebrous" Én adnám ezt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. 10 perccel korábban, kdani20 írta: Én adnám ezt Spoiler Én már azt is tudom kicsoda a Sith cameo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. Évadzárásra fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. Szerintem így fog végetérni az évad: Spoiler 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. (szerkesztve) Jaj, ez a kép most fejbeütött így estére Szerkesztve: Július 15. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. 6 órával ezelőtt, Yoda József írta: Már nem bírok leállni, a szivárogtató megint elhintett 2 dolgot Spoileres tartalom megtekintése A két cameo, amit korábban említett: - az egyik egy Jedi, a másik egy Sith - az egyik az elején, a másik az epizód végén lesz Illetve, annyit mondott még, hogy az eredeti verzió szerint (amit már korábban is mondott, hogy megváltoztattak) a fináléban utolsóként elhangzó szó az volt, hogy "Tenebrous" Tetszetősek? Azt tudjuk hány perces lesz az utolsó rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. (szerkesztve) Tetszetősek. Pontos hosszat nem tudunk, egy oldalon 43 perc tűnt fel, de kérdéses a hitelessége A szivárogtató, aki a korábbi infókat hozta, csak annyit árult el a hosszal kapcsolatban, hogy szerinte minden belefért, aminek bele kellett Szerkesztve: Július 16. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. Remélem is, hogy belefér, spoiler-spekulációkat sem olvasok, nagyon várom, nagyon reménykedem, hogy szép kerek évadunk lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. Igazából sok kérdés nincs már, de azok talán a legérdekesebbek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. Késő délután tudom megnézni. Lányom azt mondta megvár vele. Ennyire nem is tudom mikor voltam besózva utoljára, hogy a karakterek közül kiktől búcsúzunk élőszereplős formában. És kit hoznak be vajon legalább említés szintjén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. Aki teheti, minél hamarabb nézze meg, és ne netezzen mielőtt meg nem nézte. Ez parancs 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. 27 perccel korábban, Yoda József írta: Aki teheti, minél hamarabb nézze meg, és ne netezzen mielőtt meg nem nézte. Ez parancs Tuti infó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. (szerkesztve) Tuti. Ezt még a spoilerekbe sem írtam be eddig itt, nem akarok kísérteni elég ha engem ront meg a sötét oldal Szerkesztve: Július 16. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. Nem kéne a nevedet lassan átírni Qimir Józsefre? Esetleg Stranger József? Szerintem én kettőig Nierrel játszok, aztán cicaetetés, aztán folytatom a játékot 3-ig, amikor egy nyugodtnak látszó, de határozottan izgatott mozdulattal rátenyerelek a Disney+ felirítú gombra a távirányítón, az sem érdekel, ha nem találok mentési pontot. Már most tűkön ülök. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. Rajongói kampány indult a második évadért, amibe az swsaga is beszállt. https://screenrant.com/star-wars-renew-the-acolyte-season-2-trends/ 7 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. 4 hours ago, Yoda József said: Aki teheti, minél hamarabb nézze meg, és ne netezzen mielőtt meg nem nézte. Ez parancs Good soldiers follow orders. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. (szerkesztve) 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Rajongói kampány indult a második évadért, amibe az swsaga is beszállt. https://screenrant.com/star-wars-renew-the-acolyte-season-2-trends/ Én is beszálltam. Szerkesztve: Július 16. - Dzséjt 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. (szerkesztve) Van egy Acolyte kvíz az sw.com-on és ez jött ki: Yord. You’re a total Yord. There’s no shame in your steaming game. You like to put your best foot forward by always being prepared and keeping your closet pristine gets you into the right headspace for success. Some of your friends may poke fun at your fastidious nature, but you keep everyone around you organized — even when you’re away from home on vacation. Szerkesztve: Július 16. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. Yordy Mandrell 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 16. 5 órával ezelőtt, Yoda József írta: Aki teheti, minél hamarabb nézze meg, és ne netezzen mielőtt meg nem nézte. Ez parancs Parancs nélkül is ez lett volna a terv! Most már mindjárt itt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. Már fent van az évadzáró. 49 perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. Tömören: 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tycho_Celchu Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Tömören: A hideg futkos a hátamon azóta is! Szavaim nincsenek a részre! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. k*rva jó rész volt, a sorozat legjobbja! 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. @csoli1138? Facebook-ra ne menjek fel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. Attól függ, kiket követsz inkább ne 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. (szerkesztve) 17 órával ezelőtt, Yoda József írta: Tuti. Ezt még a spoilerekbe sem írtam be eddig itt, nem akarok kísérteni elég ha engem ront meg a sötét oldal Ez lesz az első, amit D+-on nézünk meg. Nekünk otthon egy alap kábelcsomag van és slussz passz. Anyuhoz vittem tegnap a jányt, oda megyek meló után Akolituspartizni. Szerkesztve: Július 17. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. Én nem bírnám ki addig, de szerencsére nem is kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én nem bírnám ki addig, de szerencsére nem is kell. Dolgozom. Mondtam Elinek, hogy nézze meg nyugodtan délelőtt, meg szeretne várni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 17. Délután nézem meg én is. Legalább életben tart meló alatt. YouTube-ot addig kerülni kell. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.