Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Emlékszik valaki, hogy a Zeffon hány kibelezett Venator fekszik? Egy vagy kettő? Csak mert izé: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Érdekes vágások vannak ebben a spotban. Néhol mintha változna a háttér de a szereplők nem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. A sztori elkeveredik majd egy roncsbolygóra ami tele van lezuhant Venatorokkal. Látszik hogy több napszakban is látjuk majd a bolygót. Aligha a Zefforól van szó. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Akkor esetleg a Bracca lesz? Ott volt ilyen bontóbolygó a Jedi Fallen Orderben. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. (szerkesztve) 38 perccel korábban, Bomarr írta: A sztori elkeveredik majd egy roncsbolygóra ami tele van lezuhant Venatorokkal. Látszik hogy több napszakban is látjuk majd a bolygót. Aligha a Zefforól van szó. Én az első trailert nem olyan sokszor néztem meg, nem is elemezgettem, így ezekre a fenti képekre nem is emlékeztem, viszont arról a képről amit posztoltam, a Venator roncsról meg a körülötte lévő vízről a Zeffo azon része ugrott be, ezért gondoltam hátha. Szerkesztve: 2021. Május 7. - Darth Cupsy Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. (szerkesztve) Ezek várnak még ránk az elkövetkezendő epizódokban. Szerkesztve: 2021. Május 29. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. Asszem erre mondták, hogy ebben nincs újdonság. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Asszem erre mondták, hogy ebben nincs újdonság. Tényleg nincs újdonság, de legalább összeszedte azokat a képsorokat, amiket eddig nem láttunk a sorozatban. Az igazán érdekes részek(story szempontjából) még csak most fognak jönni majd. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. (szerkesztve) Villanthatnának a héten 1 új hosszabb trailert, a sorozat második feléből jó lenne! Ennyi maradt, amit nem láttunk még.. Szerkesztve: 2021. Június 21. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Ez a csata Onderonon lesz? Fennec vs. Bane? Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a csata Onderonon lesz? Fennec vs. Bane? Raxus Prime az! 1 jelenet ebben nincs benne, egy üldözéses jelenet(spaceship), de azt nem tudom behatárolni hol lehet, csak annyit, hogy egy bolygó légkörében, éjjel ráadásul. Lehet hogy Bracca még, de lehet hogy teljesen más bolygó. Egy birodalmi hajó üldözi és lő a BB hajójára, lehetséges hogy a múlt heti rész folytatása lesz, ez az üldözéses jelenet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. 2 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Raxus Prime az! Ismerős volt, de akkor ezért. Lux Bonteri gyere elő. 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Egy-két új jelenet van benne. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 27. Több új jelenettel! 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 27. Hozzászólás ideje: 2022. December 27. (szerkesztve) 0:19-nél Gungi is a Bad Batch-el van. Ezek szerint a Kasshyyykos történetben fog szerepelni? Szerkesztve: 2022. December 28. - Bence1997 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. December 27. Hozzászólás ideje: 2022. December 27. Érdekesen néz ki ez a "palota", vagy erőd, azzal a fura kerttel előtte. Ez viszont Birodalmi űrsikló (ha jól láttam), amire lőnek abból a fura épitményből. És nagyon úgy tűnik, ez az egyik rész, amiben Cody is benne lesz. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 27. A Kashyyykos rész nagyon jól néz ki, de ez kb. elmondható az egészről. Bence! Ide nem kell a spoiler! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 29. 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. December 29. Hozzászólás ideje: 2022. December 29. (szerkesztve) Pöpec. Crosshair is ott van azon a bizonyos küldetésen, Cody-val együtt. Nehezen kivehető, de ott kapaszkodik mellette. Szerkesztve: 2022. December 29. - Cpt. Rex 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Kik ezek a kommandósok? Mintha az összes megmaradt klón összegyűlne. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Éppen most , Ody Mandrell írta: Kik ezek a kommandósok? Mintha az összes megmaradt klón összegyűlne. Erre a jelenetre gondolsz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Ez is jó de nem erre gondoltam, hanem amikor csak a kommandósokat látni. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Éppen most , Ody Mandrell írta: Ez is jó de nem erre gondoltam, hanem amikor csak a kommandósokat látni. Amikor szálnak kifele a hajóból? A bircsi kommandósok? Szerintem az a meg a fenti kép, összefügg. Valamilyen űr platform lehet, vagy hold, mert a civileken nincs maszk. De ha tippelnem kellene akkor a Ryloth mellett lévő hold(csak szimpla tipp), már csak a civil lakosság kinézete végett. Elég sok togruta van ott. Lehet hogy a Ryloth-on lévő lázadó csoportot számolták fel, és itt van egy ilyen átmeneti begyűjtő, talán? De lehet hogy totális baromságot irtam.. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Valószínűleg összefügg a kettő. Van ott sok más civil is, nem csak twi-lek -ek. Az egyik kommandós mintha beszédet tartana. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.