Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Valaki vállalja, hogy kronológiai sorrendbe rakja a megjelent műveket és mindig frissíti a posztját? Ki fogom emelni majd, hogy ne süllyedjen el. Sokaknak nagy segítség lenne, köztük nekem is. Válasz
Kiemelt hozzászólás Népszerű hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Kiemelt hozzászólás Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. (szerkesztve) A High Republic idővonala: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lgp6f1rdkwmXS5t_U4yYDYyUiKFqJk8OoId6UVRhXGU/edit?usp=sharing Szerkesztve: 2023. Február 25. - Bence1997 4 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Egy kis jelmagyarázat jó lenne mi, miért kövéren szedett, dőlt betűs. Esetleg zárójelbe oda lehetne írni melyik a képregény és melyik könyv. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Megcsináltam. Még csiszolni fogok rajta, de szerintem alapnak jó kiindulópont. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. (szerkesztve) Jól van, remek lesz és köszi! Szerintem lehetne zöld színnel jelölni azt, amelyik már megjelent magyarul is. Szerkesztve: 2021. Május 20. - Ody Mandrell 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Ha minden igaz, akkor megvan. Most látom, hogy a következő novella, a First Duty első része is le van már fordítva, szóval azt is beleraktam. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. 6 órával ezelőtt, Bence1997 írta: - Csillagfény: Együtt, 2. rész (Starlight: Go Together - Part Two) 5 órával ezelőtt, Bence1997 írta: First Duty első része is le van már fordítva Ezek honnét érhetőek el? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. (szerkesztve) 57 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Ezek honnét érhetőek el? Rixon youtube csatornájánál megtalálhatóak a videók. Továbbá a starwarsmedia oldalán letudod tölteni a Csillagfény: Együtt első részét. Szerkesztve: 2021. Május 20. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Van pár cím a főoldalon ami itt nincs. Ez szándékos? Vagy csak nem tudjuk mikor játszódik? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Azok még nem jelentek meg. Majd idővel, ahogy megjelennek külföldön, frissítem majd a hozzászólást. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. A teljesség kedvéért belehet írni a "The High Republic: The Great Jedi Rescue"-t. Ez a Light of the Jedi első felének az adaptációja. Egy képeskönyv. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Köszi Bomarr, bepótoltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Ahogy látom a képregények csak a regények után jönnek időrendben, hála égnek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ahogy látom a képregények csak a regények után jönnek időrendben, hála égnek. Igen, annyit előjáróan, hogy van egy közös pont, amely mindegyik könyv végén helyet kap és a Marvel képregény legelső száma is ott végződik. Utána mind a Marvel képregény és mind az IDW képregény tkp. egy összekötő kapcsot jelent az egyes hullámok között. 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. 10 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Rixon youtube csatornájánál megtalálhatóak a videók. Azt hittem van valami olvasható verzió is, remélem lesz! 10 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Továbbá a starwarsmedia oldalán letudod tölteni a Csillagfény: Együtt első részét. Azt tudom, én dobtam még be anno a linket a fórumra. Csak azt hittem, hogy valamiért a többi nincs fenn ott, mert kerestem, de máshol igen (ebookban). Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Igen, annyit előjáróan, hogy van egy közös pont, amely mindegyik könyv végén helyet kap és a Marvel képregény legelső száma is ott végződik. Utána mind a Marvel képregény és mind az IDW képregény tkp. egy összekötő kapcsot jelent az egyes hullámok között. A Rising Storm meg gondolom a Marvel sorozat 1-5. száma után játszódik már. Ez pedig nálunk valószínűleg év végén jön. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. (szerkesztve) 21 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A Rising Storm meg gondolom a Marvel sorozat 1-5. száma után játszódik már. Ez pedig nálunk valószínűleg év végén jön. Igen. Szerintem a képregényeket úgy kell elképzelni, mint egy átvezetőt. A fontosabb események (Great Disaster, Republic Fair, stb.) a regényekre hárulnak, míg ezeknek a következményeit a képregények mesélik el. Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy milyen utalások lesznek megemlítve a Rising Storm c. regényben, hiszen Cavan Scott az írója a Marvel szériának is. Szerkesztve: 2021. Május 21. - Bence1997 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. (szerkesztve) 2021. 05. 21. - 11:48, Darth Cupsy írta: Azt hittem van valami olvasható verzió is, remélem lesz! Lesz, lesz, csak én most olvasom A Jedik fényét (direkt megvártam a magyar kiadást), az Együtt 2. részét már a regény után javasolták olvasni és nem akartam magamnak spoilerezni, ha már januártól mostanáig sikerült mindent elkerülni. Sajnos arról az oldalról le kellett szedni minden fordításunkat, úgyhogy majd kell keresnem valami alternatív feltöltési lehetőséget legalább a THR novelláknak. Szerkesztve: 2021. Május 26. - kdani20 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. 5 órával ezelőtt, kdani20 írta: oldalról le kellett szedni minden fordításunkat Megkérdezhetem, hogy ez a "minden" miket is takar pontosan? Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. 5 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Megkérdezhetem, hogy ez a "minden" miket is takar pontosan? Az összes (THR kívüli) Insiderben megjelent kánon novellát. A Squadrons játékhoz kiadott 2 novellát. A Rise of the Empire gyűjteményes kötetben publikált novellákat (3 db) A Cobalt Squadron regényt. A Tales from a Galaxy far, far Away: Aliens antológiakötet novelláit. A The Perfect Weapon rövid történetet. Valamint már elkészültem a Dark Legends novelláival (az egyiknek van THR vonatkozása), és épp a Myths & Fables novelláit fordítom, mikor van időm/kedvem/időm és időm. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. A Test of Courage lenne a kolibri kiadás? Mennyiben befolyásolja ennek kimaradása az érthetőséget? Mert ugye hamarosan megjelenik a következő regény is, a Fenyegető Sötétség. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Test of Courage lenne a kolibri kiadás? Mennyiben befolyásolja ennek kimaradása az érthetőséget? Mert ugye hamarosan megjelenik a következő regény is, a Fenyegető Sötétség. A Fenyegető Sötétséget nem befolyásolja, június 29.-én jön a Race to Crashpoint Tower és július 27.-én az Out of the Shadows az USA-ban, ahhoz már fognak kelleni. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. Nagyon egyszerü kis gyerekkönyv ez a Test of Courage. Nem rossz, de semmi különösebben érdemi nem történik benne. Néhány karaktert jobban bemutat. Esetleg emiatt kellhet majd később. De a nagybani eseményeket befolyásoló történés nincs benne. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A Test of Courage lenne a kolibri kiadás? Mennyiben befolyásolja ennek kimaradása az érthetőséget? Mert ugye hamarosan megjelenik a következő regény is, a Fenyegető Sötétség. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Nagyon egyszerü kis gyerekkönyv ez a Test of Courage. Nem rossz, de semmi különösebben érdemi nem történik benne. Néhány karaktert jobban bemutat. Esetleg emiatt kellhet majd később. De a nagybani eseményeket befolyásoló történés nincs benne. Az Out of the Shadows miatt lesz érdekes. A Test of Courage folytatása az Out of the Shadows. Ez azért is érdekes, mert egy middle grade junior regényt egy Young Adult fog folytatni. Bővebben persze majd nyáron tudunk meg többet. Azt hiszem az Out of the Shadows júliusi vagy augusztusi megjelenés lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. Hozzászólás ideje: 2021. Május 30. Az Out of Shadows júliusban fog megjelenni. Az lesz az igazán érdekes, hogy mennyire lesznek folytatva az ott elkezdett szálak. Itt most főleg 1 karakterre gondolok, akinek az író, Justina elég érdekes történetet adott. Az OoS-nál az író ugyanaz, szóval mindenképpen lesznek megemlítve dolgok, de ahhoz, hogy mégjobban megismerjük a karaktereket - azáltal például, hogy honnan indultak - mindenképp fontos a Test of Courage. De gondolom anélkül is érthető lesz majd az Out of Shadows. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 1. A The High Republic: The Great Jedi Rescue az a Hetzal katasztrófáról szól csak képes formában? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 1. Hozzászólás ideje: 2021. Június 1. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A The High Republic: The Great Jedi Rescue az a Hetzal katasztrófáról szól csak képes formában? Igen. Van vagy kb. 7-9 oldal nagyon-nagyon dióhéjban, nem nagy truváj. A képek miatt max megéri leszedni netről, nekem megvan 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Norbi! Hol találom meg ezt a képes könyvet? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Hozzászólás ideje: 2021. Június 2. Felraktam megára a képeskönyvet. Spoiler https://mega.nz/file/Eh5CXLCB#O5dGMyOYTFIzTYKHhmiltg_KJDICQo4V-XoCSBl7h7M 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Este tudom leszedni, remélem még akkor is fenn lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
A High Republic művek kronológiai sorrendje.
Ajánlotta: Ody Mandrell
10 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.