Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, csoli1138 írta:

Az első rész szavazatait hozd nyilvánosságra Bence a kedvemért, akármi is lesz a vége!

És mi van ha az nyert? :evil:

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bence1997 írta:

És mi van ha az nyert? :evil:

Hát akkor mindenképpen nyilvánosságra hozod.

Hozzászólás ideje:

A legjobb epizód győztese…

1×15 – Return to Kamino (8)

the-bad-batch-return-to-kamino-kamino-17

Hamar tetemes előnyre tett szert és bár a végefelé kezdte elveszíteni kiépített előnyét, de végül teljesen megérdemelten bezsebelte nemcsak a legjobb zene, hanem a legjobb epizód kategóriáját is. Az epizód egy közel 20 éves korszak végére tesz pontot, ahogy látjuk, hogy a Birodalom elpusztítja a Köztársaságra emlékeztető jegyek egyik utolsó pillérét. Pláne azon pillért, akik segítették a sitheket. A pusztítás előtt látott üres csarnokok, étkezde látványa szívfacsaró, ahogy rágondolunk, mily események történtek itt a klónháborúk során.

Hozzászólás ideje:

Bence köszönöm a műsort, bocs, hogy késtem! Jó volt így is! Holnap meggusztálom, miről maradtam le és összeszámolom az eredményemet is!

Jó éjt mindenkinek!

Hozzászólás ideje:

Véget ért a díjátadó. Remélem jól éreztétek magatokat. Én élveztem, izgalmas volt, remek eredmények születtek. Volt meglepetés is ahogy látom, ez mindig öröm. Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok, hamarosan - nagy valószínűséggel a TCW 7. évad szavazásánál - újra ünnepelni fogunk! :)

Hozzászólás ideje:

Köszi Bence a lebonyolítást! Nagyon klassz győzteshirdetést hoztál össze. :)

Az eredmények nagy részével is elégedett vagyok.

Mindenkinek jóccakát! :)

Hozzászólás ideje:

Jó reggelt! Visszanéztem, ugye pont félidőben jöttem, így az eleje új élmény volt!

Nagyon erősen kezdtem 3-ból 3-al! aztán zuhanórepülés.. :)

Az első hat kategória amiről lemaradtam a mellékszereplő kategóriában lepett meg, de láttam nem csak engem! Howzer? Nem semmi.

Na szóval a lényeg, hogy továbbra sincs közízlésem, ezúttal

12/6

lett az eredményem mindössze! De akkor is jó móka volt! Még egyszer köszi Bence, várom a TCW s07-et is!

Hozzászólás ideje:

Sajnos egy váratlan vendégség távol tartott végül, de még tegnap este végigolvastam a topikot és örültem az eredményeknek. :)

Hunterre szavaztam Omega helyett, és Cidre a Howzer helyett, de a többi lényeges kategóriában az én jelöltjeim nyertek, köztük a Return to Kamino, ami magasan a leghatásosabb rész volt az évadban számomra, gyönyörű zenei aláfestéssel és drámai pillanatokkal a végén. Ami még nem volt kérdés, az Dee Bradley Baker győzelme, aminek szívből örülök! Sok minden miatt érdemes volt nézni ezt a sorozatot, de az ő hangja annyira sokat hozzátett, amit nem lehet eléggé méltatni. :clap: Zseniális volt!

Köszönöm szépen, Bence, a lebonyolítást, és a tájékoztató táblázatokat is az egyes kategóriák szavazati arányairól! A TCW 7. évadjánál folytatjuk! 

Hozzászólás ideje:
15 órával ezelőtt, Rog írta:

Amikor szavaztam nem láttam őt a jelöltek között. Erősen hiányoltam.

Közben leesett hogy az nem Howzer hanem Gregor volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.