Jump to content

Szavazás - az első évad legjobbjai

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Rendben van, akkor ezennel megnyitom a szavazást. A képekre nem találtam gyógymódot, de a többségük még így kicsiben is jól kivehető. A szavazás szeptember 14. 20:00 -kor lezár - ez egy keddi nap - ad

Sziasztok!   Ha minden jól megy, akkor a jövő hónapban letudhatjuk a díjátadót. Sikerült összeszednem az összes (remélhetőleg) anyagot, ami kelleni fog majd a jelöléshez. Lehet, hogy egy-két

A legjobb zene díjának tulajdonosa: 1×15 – Return to Kamino (13)     Csak gondoljunk az epizód végére. Micsoda zenei katarzist hallunk, miközben Tipoca City pusztulását látjuk

Posted Images

A legjobb epizód győztese…

1×15 – Return to Kamino (8)

the-bad-batch-return-to-kamino-kamino-17

Hamar tetemes előnyre tett szert és bár a végefelé kezdte elveszíteni kiépített előnyét, de végül teljesen megérdemelten bezsebelte nemcsak a legjobb zene, hanem a legjobb epizód kategóriáját is. Az epizód egy közel 20 éves korszak végére tesz pontot, ahogy látjuk, hogy a Birodalom elpusztítja a Köztársaságra emlékeztető jegyek egyik utolsó pillérét. Pláne azon pillért, akik segítették a sitheket. A pusztítás előtt látott üres csarnokok, étkezde látványa szívfacsaró, ahogy rágondolunk, mily események történtek itt a klónháborúk során.

Véget ért a díjátadó. Remélem jól éreztétek magatokat. Én élveztem, izgalmas volt, remek eredmények születtek. Volt meglepetés is ahogy látom, ez mindig öröm. Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok, hamarosan - nagy valószínűséggel a TCW 7. évad szavazásánál - újra ünnepelni fogunk! :)

• Köszönöm 3
  • Tetszik 1

Jó reggelt! Visszanéztem, ugye pont félidőben jöttem, így az eleje új élmény volt!

Nagyon erősen kezdtem 3-ból 3-al! aztán zuhanórepülés.. :)

Az első hat kategória amiről lemaradtam a mellékszereplő kategóriában lepett meg, de láttam nem csak engem! Howzer? Nem semmi.

Na szóval a lényeg, hogy továbbra sincs közízlésem, ezúttal

12/6

lett az eredményem mindössze! De akkor is jó móka volt! Még egyszer köszi Bence, várom a TCW s07-et is!

Sajnos egy váratlan vendégség távol tartott végül, de még tegnap este végigolvastam a topikot és örültem az eredményeknek. :)

Hunterre szavaztam Omega helyett, és Cidre a Howzer helyett, de a többi lényeges kategóriában az én jelöltjeim nyertek, köztük a Return to Kamino, ami magasan a leghatásosabb rész volt az évadban számomra, gyönyörű zenei aláfestéssel és drámai pillanatokkal a végén. Ami még nem volt kérdés, az Dee Bradley Baker győzelme, aminek szívből örülök! Sok minden miatt érdemes volt nézni ezt a sorozatot, de az ő hangja annyira sokat hozzátett, amit nem lehet eléggé méltatni. :clap: Zseniális volt!

Köszönöm szépen, Bence, a lebonyolítást, és a tájékoztató táblázatokat is az egyes kategóriák szavazati arányairól! A TCW 7. évadjánál folytatjuk!