Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
30 perccel korábban, Pildi írta:

Imádom ezt a dalt, de a klipjét még sosem láttam. :oops:

Pedig Valaki, még hamarabb berakta. :P

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Adrián írta:

Pedig Valaki, még hamarabb berakta. :P

JakeSully rakta be a dalt tavaly novemberben, de az nem ez a klip volt. :P Legalábbis én mást nem találtam. 

Hozzászólás ideje:

A Violator az első DM album amivel anno megismerkedtem. Annak a hallgatgatása közben lett az Enjoy the Silence az első kedvenc számom a bandától.

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szerintem én is betettem már valamikor korábban. 

Ezek szerint akkor nem néztem meg. :) 

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Adrián írta:

Olyan rég hallottam, még a címét sem tudtam. 

Asszem nekem ez a kedvenc DM dalom. :love:

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Pildi írta:

Asszem nekem ez a kedvenc DM dalom. :love:

Nekem meg nem. :P (Never Let Me Down)

15 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Az egyik legjobb balladájuk! :love:

Igen és méltatlanul alulértékelt.

Hozzászólás ideje:
52 perccel korábban, Adrián írta:

Igen és méltatlanul alulértékelt.

Valóban?  A DM-et szerető emberektől eddig még csak azt hallottam, hogy a Black Celebrationt mindenki egyöntetűen méltatja, mint amin minden szám tökéletes. Egyébként az is. :P

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Pildi írta:

Valóban?  A DM-et szerető emberektől eddig még csak azt hallottam, hogy a Black Celebrationt mindenki egyöntetűen méltatja, mint amin minden szám tökéletes. Egyébként az is. :P

Azért annyira nem vagyok benne a Depeche Mode-ban. Lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam, inkább úgy fogalmaznék, hogyha beírod YT-ba, hogy Depeche Mode akkor ezt nem az elejébe kell keresni, így értettem.

Szerkesztve: - Adrián

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Adrián írta:

Azért annyira nem vagyok benne a Depeche Mode-ban. Lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam, inkább úgy fogalmaznék, hogyha beírod YT-ba, hogy Depeche Mode akkor ezt nem az elejébe kell keresni, így értettem.

Az tény, hogy nem a legnagyobb slágereik egyike, de a lírai dalaik közül a legjobbak között van.:)

Hozzászólás ideje:

Egész mix úgy mesteri ahogy van, 17:15-től van a végén egy Marilyn Manson-Rob Zombie-Rammstein trió kicsit tempósabb feldolgozásban ha valaki vevő rá :D (És nem ront a minőségen egyébként)

Hozzászólás ideje:

Mikor egy 18 éves, rongyosra hallgatott szám újra el tud varázsolni. Korábbi akusztikus számaikat is szerettem, de ezek most egy új szintet hoznak. Főleg a refrén hidegrázós.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amikor Seattle még a zenei életéről volt világhíres... A Nirvana csak a kezdet volt, és talán a legsz*rabb olyanok mellett, mint Az Alice in Chains vagy a Pearl Jam, de említhetném a Soundgardent is. 

Hozzászólás ideje:
19 hours ago, Ody Mandrell said:

Amikor Seattle még a zenei életéről volt világhíres... A Nirvana csak a kezdet volt, és talán a legsz*rabb olyanok mellett, mint Az Alice in Chains vagy a Pearl Jam, de említhetném a Soundgardent is. 

Jaj, de jó, te is szereted a grunge-ot? :yeah:Én magam is nagy rajongója vagyok a Seattle Soundnak. :D 

A nirvanás résszel nem értek egyet, mert ők is legalább olyan jók voltak, mint a másik három, viszont azt elismerem, hogy a másik három bandához képest jelentősen túl lettek tolva. A Nirvanát szinte mindenki ismeri, még a mai fiatalok körében is, de egy Pearl Jam, AIC, Soundgarden már nem cseng ismerősen annyi embernek. 

Egyébként ajánlom a Temple of the Dogot, ha esetleg nem ismernéd. :) Benne van Eddie Vedder a PJ-ből meg Chris Cornell a Soundgardenből. Kár, hogy csak egy albumot ért meg a projekt. Illetve a Mudhoney-t is nagyon csípem, '16-ban voltam koncertjükön az A38-on. Kicsit amolyan szegény ember Nirvanája, de szerintem érdemes velük egy próbát tenned. :D 

Amúgy idén mentem volna PJ-koncertre, de áttolták jövőre. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.