Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. 30 perccel korábban, Pildi írta: Imádom ezt a dalt, de a klipjét még sosem láttam. Pedig Valaki, még hamarabb berakta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. 1 órával korábban, Adrián írta: Pedig Valaki, még hamarabb berakta. JakeSully rakta be a dalt tavaly novemberben, de az nem ez a klip volt. Legalábbis én mást nem találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Szerintem én is betettem már valamikor korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. A Violator az első DM album amivel anno megismerkedtem. Annak a hallgatgatása közben lett az Enjoy the Silence az első kedvenc számom a bandától. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem én is betettem már valamikor korábban. Ezek szerint akkor nem néztem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Olyan rég hallottam, még a címét sem tudtam. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Az egyik legjobb balladájuk! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Esős időben kiváló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Nekem ebből ez a kedvencem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. 5 perccel korábban, JakeSully írta: Esős időben kiváló. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. 4 órával ezelőtt, Adrián írta: Olyan rég hallottam, még a címét sem tudtam. Asszem nekem ez a kedvenc DM dalom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. 13 órával ezelőtt, Pildi írta: Asszem nekem ez a kedvenc DM dalom. Nekem meg nem. (Never Let Me Down) 15 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az egyik legjobb balladájuk! Igen és méltatlanul alulértékelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. 52 perccel korábban, Adrián írta: Igen és méltatlanul alulértékelt. Valóban? A DM-et szerető emberektől eddig még csak azt hallottam, hogy a Black Celebrationt mindenki egyöntetűen méltatja, mint amin minden szám tökéletes. Egyébként az is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Nálam a BC van toppon. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Pildi írta: Valóban? A DM-et szerető emberektől eddig még csak azt hallottam, hogy a Black Celebrationt mindenki egyöntetűen méltatja, mint amin minden szám tökéletes. Egyébként az is. Azért annyira nem vagyok benne a Depeche Mode-ban. Lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam, inkább úgy fogalmaznék, hogyha beírod YT-ba, hogy Depeche Mode akkor ezt nem az elejébe kell keresni, így értettem. Szerkesztve: 2020. Június 15. - Adrián 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. 1 órával korábban, Adrián írta: Azért annyira nem vagyok benne a Depeche Mode-ban. Lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam, inkább úgy fogalmaznék, hogyha beírod YT-ba, hogy Depeche Mode akkor ezt nem az elejébe kell keresni, így értettem. Az tény, hogy nem a legnagyobb slágereik egyike, de a lírai dalaik közül a legjobbak között van. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Egész mix úgy mesteri ahogy van, 17:15-től van a végén egy Marilyn Manson-Rob Zombie-Rammstein trió kicsit tempósabb feldolgozásban ha valaki vevő rá (És nem ront a minőségen egyébként) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Zseniális ez a Pink Floyd-feldolgozás a Korn által. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Mikor egy 18 éves, rongyosra hallgatott szám újra el tud varázsolni. Korábbi akusztikus számaikat is szerettem, de ezek most egy új szintet hoznak. Főleg a refrén hidegrázós. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 18. Van itt köztetek Hevisaurus rajongó? Jó kis dínó metál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 18. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 20. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 20. Amikor Seattle még a zenei életéről volt világhíres... A Nirvana csak a kezdet volt, és talán a legsz*rabb olyanok mellett, mint Az Alice in Chains vagy a Pearl Jam, de említhetném a Soundgardent is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Sose értettem miért nem tetszik senkinek a party 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. 19 hours ago, Ody Mandrell said: Amikor Seattle még a zenei életéről volt világhíres... A Nirvana csak a kezdet volt, és talán a legsz*rabb olyanok mellett, mint Az Alice in Chains vagy a Pearl Jam, de említhetném a Soundgardent is. Jaj, de jó, te is szereted a grunge-ot? Én magam is nagy rajongója vagyok a Seattle Soundnak. A nirvanás résszel nem értek egyet, mert ők is legalább olyan jók voltak, mint a másik három, viszont azt elismerem, hogy a másik három bandához képest jelentősen túl lettek tolva. A Nirvanát szinte mindenki ismeri, még a mai fiatalok körében is, de egy Pearl Jam, AIC, Soundgarden már nem cseng ismerősen annyi embernek. Egyébként ajánlom a Temple of the Dogot, ha esetleg nem ismernéd. Benne van Eddie Vedder a PJ-ből meg Chris Cornell a Soundgardenből. Kár, hogy csak egy albumot ért meg a projekt. Illetve a Mudhoney-t is nagyon csípem, '16-ban voltam koncertjükön az A38-on. Kicsit amolyan szegény ember Nirvanája, de szerintem érdemes velük egy próbát tenned. Amúgy idén mentem volna PJ-koncertre, de áttolták jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Jó kis Skillet, új favorit zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 21. Egyik kedvencem: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.