Hozzászólás ideje: 2021. Január 7.4 éve 2020. 12. 30. - 9:47, NorbiLordi írta: Fhú te, ez valami haláli volt.
Hozzászólás ideje: 2021. Január 8.4 éve 1 órával korábban, NorbiLordi írta: What the... Engem inkább az érdekel hogy miért hallgatsz Thomas és barátai Dark Technót?
Hozzászólás ideje: 2021. Január 8.4 éve 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Engem inkább az érdekel hogy miért hallgatsz Thomas és barátai Dark Technót? Dope Amine az egyik kedvenc DJ-m, egyik első remixe ez, így találtam meg. De szimplán tetszik hogy mennyire elborult Önmagában a feldolgozás is, a hozzá való klip meg pláne nagyon beteg lett, már szinte parák a mozdonyok Jókat tudok rajta röhögni, ha sz*r a hangulat akkor előszedem Meg alapból szeretem az ilyen elborult dolgokat ami nem veszi magát komolyan:
Hozzászólás ideje: 2021. Január 21.4 éve Amikor töriórán elkezdtük venni Napóleont azonnal beugrott ez a zene.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.