Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na jah... meg tizenéves korunkban volt először magnónk :hehe: Most sem tartom magam vénnek, de azóta a technika már hol jár, ami a zenehordozókat illeti :)

Én még szalagos magnóval kezdtem, a kazettás megoldás már komoly fejlődés volt. :D

Még megvan jó pár kazettám, és még lejátszhatóak, mégha recsegnek is rendesen néhol. Különösen a válogatások izgalmasak, amelyeket a rádiós kívánságműsorokból vettem fel. :hehe:

De hogy kicsit ON is legyen, íme a számomra jelenleg igen aktuális válogatás (mivel 25 éves érettségi találkozónk lesz hamarosan, őrület :)).

Nem állítom, hogy a lista minden tagjával egyetértek, mint best of, de a kor zenei hangulatát jól visszaadja. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ts8MoqwyVLw

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Hú Pildi ez a válogatás nagyon jó. Állandóan ezek mentek anno a rádióban és én is rádióból vettem fel a számokat főleg a B. Tóth műsorból a Poptarisznyából. Ott volt egy rész ami magnósoknak szólt és nem beszélt akkor bele. És abban is segít hogy megtudjam pár szám címét. Egy csomó ismerős de nem tudtam az előadókat.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Még megvan jó pár kazettám, és még lejátszhatóak, mégha recsegnek is rendesen néhol. Különösen a válogatások izgalmasak, amelyeket a rádiós kívánságműsorokból vettem fel. :hehe:

Ilyen felvevős kazijaim nekem is vannak még :D

Hozzászólás ideje:

http://www.youtube.com/watch?v=90fgWCVyGp8

Igen, ez egy saját zene, régen többet is készítettem. Stílusát tekintve Chill Out. Azért ez a címe, mert a szalamandrák külsőre díszesek és szép állatok, de a a szívük ugyan olyan, mint más kétéltűeké. Az utolsó képen, azért van egy "robot", mert a Space Marine Salamanders osztag egyik harcosát ábrázolja...belső poén! :)

Várom a véleményt, habár szokás szerint jóra nem számítok. Amúgy 2fajta zeneszerkesztőt és Gold Wave-et használtam a vágáshoz.

Szerkesztve: - FlóriBá

Hozzászólás ideje:

Ez a stílus amúgy ilyen, rövid, 12-14 hangból álló track-ek és egy albumon 24-30 track van. Amúgy én törekszem a 3-4perces zenékre, így kevés az ismétlés és több a pörgetés, váltás. Volt amikor a Carmageddon 2.-ből vettem ki hangokat! :)

Hozzászólás ideje:

Noh, pont három percig hallgatható volt. :)

Tényleg nem rossz, nehogy ezt vond le a fentiekből. Csak ennek megvan az az időtartama ameddig élvezetes. ;)

Végre nem azt a rakás sz*r technot(Scooter és társai ami a legalja mindennek) nyomja. Azokhoz képest tényleg jó.

Hozzászólás ideje:

HA nem értesz hozzá, megint miért szólsz bele? Ahogy anno minden stílust körbeírtak és behatároltak, úgy az elektronikus zenét és a technót is. Ez nem az...Se a leütésszám, se a felépítés nem egyezik....

Hát azért mert értek hozzá. Na de inkább hallgasd ezt. Megszabadultunk a r*hadt fasizmustól.

http://www.youtube.com/watch?v=7IOE9n1leAw

Hozzászólás ideje:

Kiskósa, ilyen madárfüttyre lenne jó ébredni reggel, mindjárt könnyebb lenne felkelni. :)

Igen, kifejezetten szeretem a madarakat és engem mindig megnyugtat. Egy-egy madárka jobban fel tud vidítani, mint bármilyen más, emberhez köthető dolog. :)

Én erre kelek reggelente:

Az első időkben a hatására kisebb infarktusokat éltem át. :D

Ez se rossz, de a mozifilm végén a teljes szám a legjobb, Battle Of Christophsisszal kiegészülve. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.