Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én viszont ki nem állhatom, nem is értem, hogy miért volt ez nagy sláger a nyáron. Pedig azért a rap-et meg szoktam hallgatni.

Hozzászólás ideje:

Ezek egyre hülyébbek lesznek a korral :lol: :lol: Láma szeme, láma szeme sötétkék XD

Bár utálom az eredetit de ez jó :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&list=FLNhsASs1zeC1UTySPU5DvRQ&index=2&feature=plpp_video

Elég felkapott lett mostanában, hátha elkap valakit innen is a hangulata :)

Hozzászólás ideje:

Nem a zenéje miatt, de nagyon. "Street" sportokban jellemzők, hogy két (vagy több) versenyző felváltva áll a kör közepén és mutatják a meredeknél meredekebb trükkjeiket. Na ez is az, csak beltéren. (Kék alapon zöld dekorált ruhában 2011 világbajnoka OOna Kivela, fekete-pirosban a rendezvény szervezője Grazzy Brugner.)

Rúdtáncban egyébként az a poén, hogy semmi hűha nem lenne benne ha nem volna az a fránya gravitáció :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem a lenti videó egy kicsit rossz topicba került, és Krande, remélem nem nagy kérés és ezt minden férfi kollégám nevében mondom: ha legközelebb ilyen típusú videót raksz be a rúdtánc szót, kérlek valami módon emeld ki mert majdnem sikerült átgörgetnem a videón, de nagy kár lett volna kihagyni. :D

Hozzászólás ideje:

Mix

Most teljesen Minimal fan lettem, már töröltem is a DnB mappát a gépről és elkezdtem mindenféle előadót hallgatni ebben a témában, hogy rájöjjek, ki is áll hozzám a legközelebb!

http://www.youtube.com/watch?v=xGRdspQMBpA

Szerintem ez baromi jó zene! Mondjuk a Minimalhoz egy életérzés is kell, én eléggé közelítettem hozzá az elmúlt héten...

Hozzászólás ideje:

Ez meglepően jó volt, azt hittem te csak ilyen éneklős, szintipopos dolgokat nyomatsz, de ez a stíluson belül kifejezetten kiforrott és művészi volt, THX! Be is került a listámba!

Hozzászólás ideje:

Jah, észleltem már , megnéztem a közös riportot és pár track-et, ők amúgy kőkemény britek, nem? A kiejtésük nagyon durva. Zenében is jókat tolnak, meglepően finom a hangzás.

Szerkesztve: - FlóriBá

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik, leszedték az a giccses, populáris, népnek való hangzást és tényleg olyat tettek le az asztalra, ami szerintem zeneibb és kifejezőbb, szavak, meg éneklés nélkül. Szóval, én ezt többre tartom, mint a DM életutat, valahogy ez összetettebb, mégis egyszerűbb!!!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor hallgasd, de ne idealizáld meg. ;) Kb. az emberek 0,5 % gondolja úgy ahogy Te, ami persze nem baj. Én tudom, hogy Te különc vagy, csak ne próbáld ezt a világ ellen fordítani. Nekem is a DM az alap, ez csak kellemes kis kikapcsolódás. Nekem eléggé érzelem nélküli embernek tűnsz. Olyannak, aki valamiért nagyon be van fordulva és elfolyt magában bizonyos dolgokat. A zenei ízlésed teljesen ezt fejezi ki.

Hozzászólás ideje:

Nem, én azt utálom amikor semmitmondó szövegekkel (királylány - szivárvány) és Kasza Tibi féle lopott szöveg és dallam okádat áradat irányul felém. A Techno alapban letisztult és egyszerű stílus, attól, hogy sokan nem fogadják be amit közvetít, értelmes és elvarázsol. Egyszerűen utálom mikor egy női vokállal, vagy egy semmitmondó, unalmas rap-el fel akarják dobni a zenét. Meg itt a new wave, a LMFAO- vagy mi, amik 100éves Tech ütemre rászórnak néhány sample-t és táncolnak hozzá, aztán ebből csinálnak 20.000.000 nézettséget, meg hírnevet. Nem folytok el semmit, csak zenében nem keresek érzelmeket és gondolatokat, megvannak a sajátjaim, ha egy muszikát hallgatok kikapcsolódásra vágyom, nem okításra, meg jól odamondásokra....

Hozzászólás ideje:

Nem, én azt utálom amikor semmitmondó szövegekkel (királylány - szivárvány) és Kasza Tibi féle lopott szöveg és dallam okádat áradat irányul felém. A Techno alapban letisztult és egyszerű stílus, attól, hogy sokan nem fogadják be amit közvetít, értelmes és elvarázsol. Egyszerűen utálom mikor egy női vokállal, vagy egy semmitmondó, unalmas rap-el fel akarják dobni a zenét. Meg itt a new wave, a LMFAO- vagy mi, amik 100éves Tech ütemre rászórnak néhány sample-t és táncolnak hozzá, aztán ebből csinálnak 20.000.000 nézettséget, meg hírnevet. Nem folytok el semmit, csak zenében nem keresek érzelmeket és gondolatokat, megvannak a sajátjaim, ha egy muszikát hallgatok kikapcsolódásra vágyom, nem okításra, meg jól odamondásokra....

Nem azt mondtad anno hogy mi nem értünk a zenéhez és te nem technot hallgatsz?

Hozzászólás ideje:

A Technonak is van kb. 20alfaja, nézz utána:

Alap műveltség

A stíluson belül most vándoroltam kicsit, DnB-rál álltam át Minimalra. Egyik sem népszerű nálunk, de míg az első inkább brit, addig a 2. mostanában maximálisan német és orosz találmány! :)

Hozzászólás ideje:

A Technonak is van kb. 20alfaja, nézz utána:

Alap műveltség

A stíluson belül most vándoroltam kicsit, DnB-rál álltam át Minimalra. Egyik sem népszerű nálunk, de míg az első inkább brit, addig a 2. mostanában maximálisan német és orosz találmány! :)

Én már 20 éve tudom hogy vannak a technonak alfajai. Amúgy nem alapműveltség szerintem 100-szor fontosabb dolgok is vannak ennél.

Hozzászólás ideje:

Persze, hogy Amerika sír megint valamiért és kijött egy gyenge Alien előzmény. Ki mit tart fontosnak, a stíluson belül ez egyáltalán nem tőled függ! :)

Hozzászólás ideje:

Elhiszem, de maradjunk annyiba, hogy ezen a témán belül még mindig Ő írt nagyobb baromságokat és kevésbé hozzáértő dolgokat. Lehet ezt lef*sni, mert DM fan vagy, de nálam azért ez nem így megy...annak ellenére, hogy ismeri a témát, eléggé alpári módon és stílusban szólt hozzá, vagy ez már el is van felejtve? (A rock örök és elpusztíthatatlan, minden más f*s...)

Szerkesztve: - FlóriBá

Hozzászólás ideje:

És nem is tőled. Nem kell provokálni Frenkie -t (és mást se), mert szavazás nélkül is kiraklak a pics*ba egy perc alatt.

Nem provokál. Semmi gáz. Tudom kezelni. Csak beszélgetünk. Nagyon sokat tanultam a múltkori balhéból, azonnal megállok ha érzem hogy kerekedne.

Hozzászólás ideje:

Elhiszem, de maradjunk annyiba, hogy ezen a témán belül még mindig Ő írt nagyobb baromságokat és kevésbé hozzáértő dolgokat. Lehet ezt lef*sni, mert DM fan vagy, de nálam azért ez nem így megy...annak ellenére, hogy ismeri a témát, eléggé alpári módon és stílusban szólt hozzá, vagy ez már el is van felejtve? (A rock örök és elpusztíthatatlan, minden más f*s...)

Mi van?????????? Alpári módon? Na jó most hagyom abba ma a veled való beszélgetést. Tök normálisan trágár szavak nélkül írtam valamit. Veled normálisan sem lehet beszélni mert ugrassz?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.