orki Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Nem tudom mi ütött belém, elkapott a betyár romantika! Egész héten a Rúzsa Sándort néztem felváltva a Tenkes kapitányával. Furi szobatársaim egyiket se ismerték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Nem tudom mi ütött belém, elkapott a betyár romantika! Egész héten a Rúzsa Sándort néztem felváltva a Tenkes kapitányával. Furi szobatársaim egyiket se ismerték.Csak úgy jelzem, hogy délelőtönként a Szomszédok megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Vágási Feri 4ever! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. (szerkesztve) House Jó rész volt, nem semmi volt a pali azzal, hogy mindenétől megszabadult a fiáért. Szerintem 13 még fog szerepelni, és bírom a karakterét. Hősök So-so, remélem, lesz még jobb is, bár már az is jó, hogy nem cseszik el totálisan Tetszik nekem ez a süket csaj-szál, no de Sylar se volt semmi Kicsit meg is sajnáltam az ürgét Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Nem tudom mi ütött belém, elkapott a betyár romantika! Egész héten a Rúzsa Sándort néztem felváltva a Tenkes kapitányával. Furi szobatársaim egyiket se ismerték. Hogy a Rúzsa Sándor nem ismerték, az egy dolog. De hogy a Tenkes kapitányát? Itt csücsül a polcon, a Tüskevár meg a Kántor mellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Vágási Feri 4ever! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Én annak idején néztem a Szomszédokat.Volt hogy futottam haza hogy elérjem a kezdést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Én a mostani adásokat is nézem plusz nemrég elkezdtem letöltögetni. Kábé 30 rész már lenn van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. House Spoiler: Ne már, Taub is 13 is lelép? Vissza az új régi csapatot, ne a régi-régi csapatot. Vagy vegyítsék őket. Mire volt jó a nagy szereplőváltás két évadra, ha máris minden visszaáll a régire? (Amúgy alapból az az érzésem volt, hogy egy első-második évados epizódot nézek ). Az lesz az új irány, hogy a sorozat visszamegy a kezdetekhez?A rész persze jó volt, bár most nem lehetett annyit röhögni rajta, mint a múlthetin. Chase és Forman szépen megúszták, de megint House kellett hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. House Spoiler: House a zseni, nélküle mindig lenne valami ge*asz a többiekkel. Szomszédokat én is néztem anno, de szerintem szinte mindenki, mert nem igazán volt sok választási lehetőség, ez meg ráadásul magyar is volt Persze, hogy néztük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hatalmas volt az Atlantis 5x04 Spoiler: Ezt a párhuzamos valóságot jobban kihasználhatták volna, de izgalmas volt így is. Az a kis űrharc ütött mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Supernatural Spoiler: Hú, durva volt a kiskölök A fogtündér se volt semmit Van 1 olyan érzésem, hogy még látni/hallani fogunk a kissrácról... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Kassz a mostani Frindzs és FF. A Frindzs mondjuk nem jött be annyira mint szokott. Izgis meg érdekes meg Wal is hozza a formáját de valahogy mégse tetszett olyan nagyon. Nem muszály neki. A FF már jobban bejött. Az elején van egy jó kis meglepi. Jót vigyorogtam rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Emlékeztető: Beugró, ma 21,15-től "real time"-ban cool tv-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Emlékeztető: Beugró, ma 21,15-től "real time"-ban cool tv-n Szerint ezt csak Te nézed innen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. (szerkesztve) Szerint ezt csak Te nézed innen. Meg én Szerkesztve: 2009. Október 16. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Phobos Supernat Spoiler: Tényleg nagyon jó rész volt. Imádom az ilyen részeket, tele poénnal és mégis komoly és viszi kicsit előrébb a sztorit. Cas és a púzó párna...majd behaltam. A kisgyerek meg jó, és remélem h még viszont látjuk, de szerintem nem fogjuk. Iszonyú jó eddig az évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. kudar SupNat Spoiler: És amilyen fejet vág Castiel a puzó párnához Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Meg én Helyes, helyes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. A FF már jobban bejött. Az elején van egy jó kis meglepi. Jót vigyorogtam rajta. De nézném már, sajnos nincs még felirat. Remélem, reggel már lesz, mert később már nem tudom megnézni, talán csak vasárnap este, akkor meg futam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Dzséjt, lent van már amúgy a 11. Defying Gravity is. Bezzeg felirat még nincs az előzőhöz. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Beugró, Most! Kezdődik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. House Spoiler: Dzséjt, én szerettem a régi évadokat, szóval ezzel sincs gondom Jó volt a kavarás, bár Remy-t én is sajnálnám. Ha már a keresztneveknél tartunk: mekkora vicces volt Camerontól a "Robert". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. House Spoiler: igen, vicces volt, de hogyan szólítsa a férjét máshogy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Beugró, Most! Kezdődik! Hát a reklám utáni rész mindent vitt. Rudolf Péter k*rva jó volt De a többiek is. Jöhetne most már a Showder Clubnak is a folytatása. Ismétlést már ezerszer láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Jöhetne most már a Showder Clubnak is a folytatása.Kívánságod meghallgatásra talált, Október 26-án Benkő feleséges műsora után folytatódik a Klub Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Oldie bácsi, ajánlom figyelmedbe ezt a kiadványt, ha ennyire yoda vagy a Beugróért: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=11555 700 percnyi izgalmas Beugró a Showder Klub kezdetéig csak kibírod ezzel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Oldie bácsi, ajánlom figyelmedbe ezt a kiadványt, ha ennyire yoda vagy a Beugróért: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=11555700 percnyi izgalmas Beugró a Showder Klub kezdetéig csak kibírod ezzel Az a helyzet, hogy a Beugró ismétleseket is láttam vagy ezerszer Más. Flash Forward Marha jó rész volt A magyar beszéd igen érdekesen hangzott De ezt már szeretem. Felirat meg van estére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. House - 1. évad Most, hogy szokásomhoz híven újranézem a House 1. évadát, azon gondolkodom, hogy vajon hol kapcsolódunk be a kórház életébe? Úgy értem, az első nap valami nevezetes időpont? Akkor kezd el ott dolgozni Forman? Vagy Cuddy akkortól igazgató? (ezt valamelyik részben mintha cáfolná a Voglerrel folytatott beszélgetése). Mert ha jól emlékszem, Chase dolgozik először House-szal, aztán Cameron, végül Forman. Viszont Cuddy ott volt már a kórházban House lábának műtésekor is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Azon a napon kapcsolódunk be, amikor a Diagnosztikai Osztály megkapja az első esetét. Amúgy van néhány eltérés a pilot és az első évad többi része között, mert a pilot elkészültekor még nem tudták, hogy lesz sorozat is, így nem dolgozták még ki a szereplők háttértörténetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.