Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 23. - 21:14, Ody Mandrell írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Hál istennek megint lesz egy hét szünet... :angry:

Hozzászólás ideje:

Fringe 3x14ig

1-2 nap és utolérlek titeket. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 25. - 15:13, Ody Mandrell írta:

A Chuck bejelentést én is várom. :)

Nem kapkodják el, az egyszer biztos. Tudtommal a finálé napján (május 16.) derül ki 100%-ra, hogy lesz vagy nem lesz 5. évad, úgyhogy még várnunk kell. :(

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 25. - 15:17, Darth Sky írta:

Nem kapkodják el, az egyszer biztos. Tudtommal a finálé napján (május 16.) derül ki 100%-ra, hogy lesz vagy nem lesz 5. évad, úgyhogy még várnunk kell. :(

Nagy rá az esély, hogy így lesz, mivel a nézettsége nem olyan erős, hogy előre berendeljék.

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 25. - 15:37, Dzséjt írta:

Nagy rá az esély, hogy így lesz, mivel a nézettsége nem olyan erős, hogy előre berendeljék.

A Fringe következő évadát is úgy rendelték be, hogy a jelenleg futó évad nézettsége folyamatosan csökkent (a legutóbbi két rész már 4 millió alatt volt)... a FOX ráadásul egy elég nagy csatorna. A Chuck alacsonynak mondott nézettsége pedig még mindig 4 millió fölött van, úgyhogy érdekes a dolog...

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 25. - 18:30, Darth Sky írta:

A Fringe következő évadát is úgy rendelték be, hogy a jelenleg futó évad nézettsége folyamatosan csökkent (a legutóbbi két rész már 4 millió alatt volt)... a FOX ráadásul egy elég nagy csatorna. A Chuck alacsonynak mondott nézettsége pedig még mindig 4 millió fölött van, úgyhogy érdekes a dolog...

Az biztos, hogy érdekes. Sajnos, még nem sikerült megértenem a csatornák gondolkodási módját. Pedig próbálom :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 26. - 16:53, Darth Sky írta:

A HBO-n nem húzzák az időt. Március 29-én 22:20-tól elkezdik adni magyar szinkronnal az Aréna Isteneit. Lehet, hogy meg is várom őket. A Vér és homokot is szinkronnal néztem... majd még megálmodom. :cool:

Olyan gyorsak, hogy már az első részt le is adták a héten :P;)
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

BSG 2. évad

Fúha, ez már döfi kis évad volt :D

Sajnos csak hétfőn tudja hozni haver a 3. évadot (Úristen, szerdán szereztem be a 2. évadot és ma már meg is be is fejeztem :lol:) így nem tudom folytatni, pedig marha nagy cliffhanger van a végén és már most tűkön ülök.

Na sebaj, megnézem a webepzidóokat meg a Razort, meg itt van még a gépen a TCW, Fringe és a House eheti része is, szóval van mit néznem :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 24. - 20:00, Dzséjt írta:

Jók az emlékeid. :)

Akkor megnyugodtam :)

2011. 03. 25. - 15:16, Donát írta:

Ne is mondd. Azóta is az utolsó mondat jár a fejemben...

Kiállt egy folytatásért, bár House-ban ez nem szokás. Valószínűleg most sem lesz.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Jó volt az új Fringe,

Amúgy marha jó, hogy Fringe és Supernatural se lesz még 3 hétig, TCW még vagy 5 hónapig. Nem baj, legalább végre felzárkózom a Chuck-hoz (ahol mellesleg szintén 2 hetes szünet van)... :evil:

Szerkesztve: - Darth Sky
Hozzászólás ideje:

BSG Razor és a webepizódok

Éhségcsillapításnak elment, de nem volt benne semmi új. Kedvenc kis dokim is csak feltűnt a Razorban :(

Amúgy érdekesek voltak, már nagyon várom a holnapot a 3. évad miatt :D

Hozzászólás ideje:

A Razor elmegy kategória. A kibővített változat mindenképpen az ajánlott, mert az eredetiben a karakterek mindegyike elsikkad (főleg az admirálisé). De a The Plan... jujj... az valami rossz vicc.

Hozzászólás ideje:

House

Greg doki nagyon állat! :D Amit az eheti részben művelt, a régi időket idézi, amiért megkedveltem House-t :)

Már csak a klinikai betegeket kéne visszahozni a hülyeségeikkel és idilli lenne minden.

Bár remélem majd megváltoztatja álléáspontját és férjes asszonyokkal is ;) mivel aranyos a csaj :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 27. - 17:48, Dzséjt írta:

Hány rész van még hátra a House aktuális évadból?

Még 4. Most volt a 17. rész és a House mindig 21 részes (kiv. a 4. de az a sztrájk miatt ennyi).

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 23. - 20:07, KisKósa írta:
Valaki nézi közületek a The Walking Dead-et? Én megnéztem a mindössze 6 részes első évadot a betegszabim alatt, és azt kell, hogy mondjam, hogy kifejezetten jó. :)

Én néztem, nézni fogom és nagyon egyet kell értenem veled. Nagyon jó kis sorozat, kár, hogy csak 6 részes, de ősszel jön a rendes hosszúságú 2. évad :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.