Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dzséjt! Éppen ma volt a Borg-os epizód. Tök jó sztori volt. A kapcsolatfelvétel című mozifilmbe volt, amikor az Enterprise és a Borg maghajó visszament az időben. Nos akkor maradt egy pár Borg is a sarkvidék jege alatt, amit megtaláltak. Nagyon jól volt összekötve ez a történet a mozifilmmel. :D Ráadásul semmi logikai bukfenc nem volt benne.

Hozzászólás ideje:

Hm... hamarosan nekiállok a 2. 3. 4. évados részek letöltéséhez. Mivel a borg a kedvencem ez a rész különösen érdekel.

Logikai bukfenc max az lehet, hogy még 200 évvel később se tudott az emberiség semmit a borgról. Namost, hogyan feletkeztek meg róluk, hamár most találkoztak velük?

Hozzászólás ideje:

Donát, meg mindenki!

Találtam egy webes helyet ahonnan a teljes első évadot, és a második évad első 11 részét lehet letölteni, ingyen!Sajnos fele olyan jóminőségű mint a HDTV-s, és Real Media formátumú.De nem baj, sztem a kép-minősége így is jó.Egyénként átlagosan 100kb/s-el jön, szóval hamar lenntvan.

A link:

http://dls.aurexx.net/vmdd/index.php?file=lost.s1.e01[vm-online.org].zip

(a többi részhez helyettesítsétek be a számokat, pl ....file=lost.s2.e10[vm-online....)

A feliratok:

http://lost.extra.hu/videok/felirat/felirat.html

http://kenzo.uw.hu/

A további részek torrenten:

http://thepiratebay.org/details.php?id=3436084 (s2e12)

http://thepiratebay.org/details.php?id=3442180 (s2e13)

Torrentről a 13. rész már háromnegyed óra alatt lejött, szóval enjoy.

Hozzászólás ideje:

Köszi :D

A poén az, hogy a második évad első 13 része már megvan nekem, csak az első évad utcsó öt része kéne... de haverom most már azt is szedi, ha meg mégsem, akkor ez is jó lesz :P

Donát.

Hozzászólás ideje:

Sajnos fel nem tudtam venni, mert a videóm meghalt, de holnap letöltöm. Így eseteg max CD-n oda tudnám adni (ha kell az első résszel együtt - DVD minőség és angol/magyar hanggal rendelkező).

Hozzászólás ideje:

Amit sajnálok hogy a retekklub leveszi műsoráról a LOST-ot, helyette valami ufós dinnyeség megy...Állítólag lehet hogy csak szeptemberben kezdik el vetíteni a második évadot.Mondjuk nagyon látszik a csatorna pénzéhsége, mert a duplarészt két felé szedték, és úgy reklámozzák a köv. részt hogy "lehet hogy az utolsó rész?"... :D

SPOILER(s2)

Láttam nemrég egy s2e14. rész tv spotot, nagyon állat rész lesz.Elfognak egy otherst, és a visszaszámláló idő is le fog járni...Asszem már szerdán ki fog jönni :D

Meg valahol olvastam egy interjúban a készítőkkel, hogy lesz egy olyan rész amikor a sziget előéletét mutatják be "visszaemlékezésképpen", úgy mint ha egy szereplő lenne.

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a szombati Battlestar Galacticát... hát nem volt semmi. Ez a sorozat nem szórakozik, véresen komolyan veszi a dolgokat. Más hasonszőrű sorozatokban az utolsó utáni embert is kimentik itt meg... hát, jónéhányan a pokolba kívánták az új elnököt, mielőtt meghaltak.

Ettől a Csillagközizéstől viszont még mindig falat tudnék hántani. Pláne azért, mert már az előzőben és ebben is többszőr emlegették Galaktika néven is a hajót. Azért jó lenne, ha legalább egy szinkronon belül nem használnának két nevet. Ha már Csillagközire keresztelték, használják azt, vagy használják a Galaktikát, de ne keverjét. Vagy mi ez, Csillagközi Galaktika? Úgy még jó is lenne, csak akkor a Csillagközi az osztálya, nem a neve. Brrrrr... Csillagközi, Napközi, Sárközi...

Hozzászólás ideje:

Szándékomban áll begyűjteni az egész sorozatot, lehetőleg ebben a magyar/angol DVDRip formátumban.

Ody, mennyire sürgős? Május előtt vagy májusban szeretnéd kézhez kapni?

Hozzászólás ideje:

Akár már jövő héten is kézhez kaphatod, ha a posta is úgy akarja :)

A megírása kb 20 perc, szóval azon nem múlik. A többit szerintem PM-ben.

A poénokat meg nem orvlövöm le, de ha megnézed majd szombaton, úgyis megtudod :rock:

Viszont ha szombaton megnézed, akkor más poén is lelövésre kerül... ejj-ejj. Még szombat előtt meg kéne kapnod...

Hozzászólás ideje:

Obi1: Ha kettészedik, komolyan mondom megnézem a gépen :) Sikerült ugyanis beszerezni a fennmaradó részeket is (amiért mindenkinek nagy-nagy köszönetet mondanék). Szóval ha nem adják le pénteken, akkor megnézem gépen :rock:

Az meg, hogy mikor kezdik vetíteni a második évadot, nem igazán izgat, mivel már az is megvan gépen... már amennyit leadott az ABC

Donát.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.